Site icon Szallas.hu Blog

Játssz a Szallas.hu-val és nyerj wellness pihenést!


Jól esne egy wellness hétvége? A jó hír, hogy a Szallas.hu játékával most a tiéd lehet egy 84 ezer forint értékű pihenés a nyíregyházi Sziget Hotel****-ben. Mutatjuk, hogyan nyerheted meg.

Tedd próbára a szerencséd: válaszolj egy rövid kérdésre és lehet, hogy épp nálad landol a Sziget Hotel**** 84 ezer forint értékű utalványa!

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Mit tartalmaz a csomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány érvényessége: 2022.08.01-2023.02.01. között hétköznapokon. Kizárt időszakok: 2022.10.28.-11.02;  2022. december 22-2023. január 02.

Mekkora értékű a nyeremény?

A Sziget Hotel Nyíregyháza**** 84 ezer forint értékű pihenését nyerheted meg most.

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Csak 1 perc az egész: nincs más dolgod, mint rákattintani erre a hivatkozásra és követni az utasításokat. Az adataid bepötyögése után egy egyszerű kérdést fogunk feltenni neked, és ha azt megválaszolod, akkor gratulálunk: hivatalosan is esélyes lettél a 84 ezer forint értékű pihenésre!

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

A sorsolás időpontja 2022. szeptember 6.

Miért kihagyhatatlan hely a Sziget Hotel Nyíregyháza****?

Nyíregyháza-Oros közkedvelt városrészben, 10 hektáros szabadidő parkban fekvő horgásztó közepén, egy igazán hangulatos szigetre épült a Sziget Hotel****. A szabolcsi megyeszékhely központjától mindössze 6 km-re fekvő Erdélyi Major öleli körül ezt a varázslatosan kialakított, minden igényt kielégítő hotelt, ahol a nyugodt környezet és kényelem biztosít valódi kikapcsolódást minden kedves vendég számára.

Az összes szobából közvetlen panorámás kilátás nyílik a tóra. Igényesen megtervezett szobák, teljesen felszerelt lakosztályok várják itt az utazókat.

Milyen programok várnak rád Nyíregyházán?

Még több nyíregyházi programról itt olvashattok >>


Exit mobile version