Site icon Szallas.hu Blog

Menni vagy maradni? – Önálló házak, ahol csak ti vagytok


Te is akkor tudod igazán elengedni magad üdülés közben, ha a szálláshelyen nincs sem más vendég, sem tulajdonos rajtatok kívül? Ha igen, akkor neked ajánljuk válogatásunkat, melyben kiadó önálló házakat gyűjtöttünk össze.

1. Toboz-ház Szarvaskő

Szarvaskő falucskájában vár a Toboz-ház, mely egy bájos önálló ház a Bükkben családoknak vagy baráti társaságoknak. Egyidejűleg nyolcan pihenhettek a vendégházban, melynek nappaliját egy szép kandalló is melegíti.

Toboz-ház Szarvaskő

Szarvaskő és környéke látnivalói >>

2. Szőlőhegy Vendégház Sümeg

Tündéri, elegáns berendezéssel, és a Várra néző panorámával vár benneteket Sümegen az óriási gyümölcsöskerttel körülvett Szőlőhegy Vendégház. Kitűnő választás, ha családi hosszú hétvégére keresel önálló házat. 

Szőlőhegy Vendégház Sümeg

Sümegi programtippek >>

3. Faluszéli Tóthék Vendégháza Szentkozmadombja

Egy kis göcseji falu szélén várja a nagy családokat, társaságokat Tóthék Vendégháza, mely több, mint egy kiadó önálló ház. Minden ízében igényes és stílusos, ahol a pihenést wellness szolgáltatások és kitűnő, bababarát felszereltség is segíti.  

Faluszéli Tóthék Vendégháza Szentkozmadombja

Szentkozmadombja és vidéke programkínálata >>

4. Trendy House 193 Apartman Mátranovák

Nagyon különleges önálló ház a Mátrában a Trendy House, egyedi, modern megoldásokkal. Nyakig merülnél a kádban? A szobából sem kell kimenned ehhez, sőt, fürdőzés közben még a tévét is nézheted! 

Trendy House 193 Apartman Mátranovák

Fedezd fel Mátranovák környékét itt >>

5. Lexi Wellness Vendégház Balatonboglár

Akár párosan is csak a tiétek lesz a balatonboglári Lexi Wellness Vendégház, ahol saját szaunátok és jacuzzitok is lesz. Ha önálló kiadó házban pihennétek a Balatonnál, itt biztosan jól érzitek majd magatokat.  

Lexi Wellness Vendégház Balatonboglár

Balatonboglári programok >>

6. Várvölgy Vendégház Veszprém

Meghitt kis tornácos parasztház vár benneteket Veszprém egyik legszebb helyén, a Benedek-hegy oldalában, a Séd patak partján. Ebben az önálló kiadó házban minden adott, hogy pihenésetek felhőtlen legyen.

Várvölgy Vendégház Veszprém

Veszprém látnivalói >>

7. Panoráma Bor és Élménylak Spa Vendégház Szekszárd

Fényterápiás jacuzzi, infraszauna íjászat, lövészet, és illatos borok varázslata vár Szekszárdon, a Panoráma Bor és Élménylakban, melynek saját pincéje gazdag borválogatást rejt. Ha a szálláshely fantasztikus szabadidős kínálatát már végigpróbáltátok, ugorjatok terepjáróba és irány a „borvidék szafari”!

Panoráma Bor és Élménylak Spa Vendégház Szekszárd

Szekszárd és környéke legjobb programjai >>

8. Rosewood Vendégház Orosháza-Gyopárosfürdő

Vadonatúj önálló kiadó házban pihenhettek Gyopárosfürdőn, ha a Rosewood Vendégháznak szavaztok bizalmat. A legmodernebb, igényes berendezés, tágas, világos terek és nagybetűs kényelem várnak itt minden vendéget.

Rosewood Vendégház Orosháza-Gyopárosfürdő

Felfedeznivalók Orosháza – Gyopárosfürdő környékén >>

9. Duna Kagyló Vendégház Pilismarót

Hangulatos önálló kiadó faház vár a szépséges Dunakanyarban, Pilismaróton minden utazót, aki a csendet, a természet közelségét keresi. Heverj végig a kényelmes bőrkanapén, és add át magad a pihenésnek!

Duna Kagyló Vendégház Pilismarót

Pilismaróton és környékén ezt érdemes megnézni >>

10. Török Vendégház Jobaháza

Sudár fenyők veszik körül ezt az igényesen felújított parasztházat, ahol már érkezéskor otthon érezheted magad. Ha önálló házat keresel az ország nyugati tájain, a Török Vendégházat szívesen ajánljuk.

Török Vendégház Jobaháza

Ezt nézd meg Jobaháza környékén >>

Sikerült ötletet adnunk, hol tölthetsz el idegenektől mentesen néhány pihentető napot önálló kiadó házban? Ha igen, foglald is le a kiválasztott szálláshelyet, csak pár kattintás, és a tiéd!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version