Site icon Szallas.hu Blog

Önálló vendégházak a Bakonyban – szállásbörze minden igényhez

Bakonyi Kis-lak, Bakonykoppány


A nyüzsgő hotelek helyett inkább a természetre szavaztok? Akkor vonuljatok el a Bakony csodaszép vidékére, ahol romantikus kuckókban rejtőzhettek el a világ elől vagy hangulatos portákban pihenhettek a családdal és barátokkal! Gyertek velünk és megmutatjuk a legjobb szállásokat a Bakonyban: faházak, önálló vendégházak és szuper pihenőhelyek következnek!

Önálló vendégházak a Bakonyban

1. Vidéki hangulat: Jákó Ház Bakonyjákó

Látogassatok el erre az igazán hangulatos vidéki portára, ahol tágas tereket és ízlésesen berendezett helyiségeket, sarokkádas fürdőszobát és jól felszerelt konyhát találtok! Természetbarátoknak jó hír, hogy – előre egyeztetett időpontban – túravezetést és vadmegfigyelést is vállalnak a vendéglátók. Éljetek a lehetőséggel!

2. Az otthon kényelme: Bagoli Vendégház Bakonybél

Szeretitek a modern és kényelmes megoldásokat akkor is, ha épp az erdő szélén foglaltok szállást? Akkor nektek találták ki a Bagoli Vendégházat, mert a szépen felújított házikó tökéletes felszereltségével, két szobájával, gyönyörű, fedett teraszával hamar rabul ejti majd a szíveteket. Vigyétek a gyerekeket is, mert 12 éves korig nem kell fizetni az éjszakákért!

3. Élmények egy helyen: Zsuzsanna Vendégház Bakonyjákó

Élvezzétek ki a nyarat a családdal vagy a barátokkal és foglaljátok le ezt a kitűnő, 8 fős vendégházat, ahol fürdődézsa, kristálytiszta, fűthető, fedett medence és bográcsozóhely vár rátok! Ki sem kell mozdulnotok, ha nem akartok, mert infraszaunázni, dartsozni, társasozni, ping-pongozni is tudtok itt, ha szeretnétek.

4. Házikó a falu szélén: Rózsadomb Vendégház Jásd

Törjetek ki a mókuskerékből és válasszatok olyan helyet a pihenéshez, ahol madárcsicsergés mellett szürcsölhetitek el a reggeli kávét az erdőre néző teraszon! A házikóban mindössze 1 szoba, 1 fürdőszoba és 1 konyha található, így maximum 4 embert tud fogadni. Viszont az állatbarátok fellélegezhetnek, mert felár ellenében négylábú vendég is bevihető.

5. Minden ízében tökéletes: Bodzás Vendégház Ganna

Antikolt, méhviaszolt bútorok, kristálytiszta levegő, valódi falusi hangulat – ezek várnak rátok Gannán, a Bodzás Vendégházban… és még oly sok más! Simogassatok állatokat a szomszédban, heverésszettek a kertben, kóstoljatok bele a házilag gyártott lekvárokba, sajtokba és a tulajdonos mennyei sült pisztrángjába!

6. Családoknak ideális: Aranyvackor Vendégház Bakonyoszlop

Letisztultság és kényelem – ezek az Aranyvackor Vendégház védjegyei. Szürcsöljetek szörpöt a tornácon, míg a gyerkőcök birtokba veszik a játszóteret vagy ejtőzzetek a függőágyban az árnyas fák alatt és garantáltan elfelejtitek minden problémátokat! A szuper gyermekbarát szolgáltatásoknak hála, semmiben nem szenvedtek majd hiányt. 

7. Kényelem felsőfokon: Somhegyi Öreg Hársfák Major Bakonybél

Bár nem önálló vendégház, de nem bírtuk ki, hogy ne csempésszük be a kínálatba ezt a remek szálláshelyet, ahol gyönyörű környezetben és maximális kényelemben lehet részetek. Kóstoljatok bele a szuper falusi reggelibe, élvezzétek a légkondicionált, csodaszép szobákat és a festői tájat! Bónuszként pedig elmondjuk, hogy még SZÉP kártyával is fizethettek, ha ide látogattok. 

8. Minden időben: Bakonyi Kis-lak Bakonykoppány

Egy patyolattiszta, hívogató parasztházat ajánlunk nektek, mely autentikus berendezésével hamar elrabolja a szíveteket. A fedett, hangulatos terasz esős időben is bármikor használható és szuper grillezéseket vagy bográcsozásokat csaphattok itt!

9. Feltöltődéshez tervezve: Bakonyi Vadász Háza Bakonykúti

Igazi kincs, ez a szálláshely, mely egyesíti az otthon kényelmét és tökéletes pihenést nyújt. Bújjatok el a világ elől és járjátok be a gyönyörű környéket! Kapcsolódjatok ki a természetben, mert remek kirándulási lehetőségeket rejt a Kéktúra útvonalán fekvő apró falu. A Bakonyi Vadász Házában pedig minden adott a feltöltődéshez és akár 6-an is kivehetitek, ha többen indulnátok vakációzni.

10. Pihenés „a Bakony fővárosában”: Harmónia Vendégház Zirc

Zirc belvárosától nem messze, ám mégis nyugodt, békés környezetben lelhettek rá a Harmónia Vendégházra, mely a két szoba mellett teljesen felszerelt, gépesített konyhából és zuhanyzós fürdőszobából áll. Töltődjetek fel itt, és járjátok be a környék látnivalóit!

További önálló vendégházak is érdekelnek a Bakonyban? Nézz körül a szallas.hu oldalán és foglalj bátran! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version