Site icon Szallas.hu Blog

Óriási BLACK FRIDAY kiárusítás! – Szuper szállások, akciós utazások nem akármilyen kedvezményekkel!


Készen állsz egy szuper wellness feltöltődésre ahol kipihened az év fáradalmait? Mindezt kedvező áron teheted most meg, hiszen a maiUtazásnál óriási BLACK FRIDAY kiárusítás van CSAK MA ÉJFÉLIG!

Összeszedtünk neked néhány remek ajánlatot, amelyekre habozás nélkül érdemes lecsapnod, akár magadnak, vagy szeretteidnek ajándékba. Ne feledd, a pihenés és az élmények a legjobb ajándékok, amit adhatsz!

A párodat lepnéd meg karácsonyra?
Ezekkel tutira garantált a siker!

Exkluzív wellness pihenés Egerszalókon – Saliris Resort Spa & Conference Hotel

Egertől 6 km távolságra, festői környezetben vár a szálloda. Különlegessége a Sódomb, amely az évek során egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található, Európában pedig egyedül álló. A termálforrás a gyógyvizek kategóriájában a legjobb besorolást kapta.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >> 

Pihentető kastélyélmény Parádsasváron – Kastélyhotel Sasvár Resort

Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretnéd önmagad vagy szeretteidet megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogass el Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra a Kastélyhotel Sasvárba.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Luxus kikapcsolódásra vágysz esetleg?
Kattints és nézd meg ezeket!

Exkluzív álompihenés Demjénben – Hotel Cascade Resort & Spa****superior

A természeti világ csodáit megjelenítő szálloda, ötvözi a stílusos exkluzivitást a nyugalom élményével. A szállodát, és a mintegy karnyújtásnyira elhelyezkedő Demjéni Gyógyfürdő és Aqua-parkot is, hazánk legújabban feltárt 690 méter mélyről feltörő gyógyvize táplálja. A komplexum magas színvonalú szolgáltatásaival várja a gyógyulást, a rekreálódást és a kikapcsolódást kereső vendégeit.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Felejthetetlen pihenés – Silvanus Konferencia és Sport Hotel****

A Dunakanyar legszebb fekvésű szállodája, a Silvanus Konferencia és Sport Hotel****, nyugodt, barátságos környezetben, a 352 méter magas Fekete-hegyen, Mátyás király Fellegvárának szomszédságában várja a vendégeit. Az üvegfalakon és tetőn beszűrődő fény, páratlan kilátás a Dunakanyarra, a rengeteg zöld növény, csodálatos meghitt hangulatot áraszt.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Ide feltétlenül el kell látogatnod a családdal, vigyétek a gyerekeket is! 😉

Luxuswellness a Sümegi vár lábánál – Hotel Kapitány Wellness****superior

Hotel Kapitány Wellness****superior 4-csillagos szobáinak kialakítása elegánsan tükrözi a hely szellemét. A legtöbb szoba balkonjáról közvetlenül a Sümegi Vár panorámájában gyönyörködhetnek a vendégek. A wellness medencéi a 2021 tavaszától a szálloda saját, fúrt kútjából származó TERMÁLVÍZZEL várják a fürdőzőket! A wellness részlegen 100 m2 élményelemekkel felszerelt pezsgőfürdő, illetve csúszdás gyermekmedence áll a pihenni vágyók szolgálatában.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Kihagyhatatlan fürdőzés Szegeden – Hunguest Hotel Forrás Szeged 

Szeged belvárosától alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal közvetlen összeköttetésben található a családi élményszálloda. Amely egyaránt ideális választás gyermekekkel érkező családok és romantikus wellnessre vágyó párok számára is.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Szüleidnek ezeknél szebbet nem is adhatnál!

Főúri hétköznapok festői környezetben – Hunguest Hotel Palota****

A Palotaszálló a Bükk hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben áll. A Szinva-patak völgyére és a Hámori-tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a közvetlen közelében csobogó Szinva-patak vízesésének moraja. Az otthonosság, a kényelem és a nosztalgikus, egyedi, múltidéző belsőépítészeti megoldások teszik igazán különlegessé a szállodát.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Négycsillagos felüdülés – Komló Hotel Gyula****

Gyula legrégebbi szállodája 2016-ban nyitotta meg újra kapuit. Így a teljesen felújított épület, luxus körülményeket biztosítva várja a pihenni vágyó vendégeket. A város központjában elhelyezkedő hotel 36 szobával rendelkezik.  A modernül berendezett szobák igazi luxus hangulatot árasztanak.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Kiruccannál a barátaiddal?

Családi kalandok a Balaton partján – Hotel Marina-Port****

A gyermekbarát, 74 szobával rendelkező Hotel Marina-Port**** Balatonkenesén a kikötő mellett található, így a vitorlázás szerelmesei is hódolhatnak itt a szenvedélyüknek. A megújult wellness részlegben a felnőttek részére feszített víztükrű medence, balatoni panorámás pezsgőfürdő, finn szauna, sóterápiás infraszauna, fényterápiás szauna, gőzkabin valamint kardió és fitness gépekkel felszerelt, balatoni panorámás edzőterem áll rendelkezésre. A gyermekeket beltéri gyermekmedence és babapancsoló várja szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval.

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Varázslatos luxuswellness Bükfürdőn – Caramell Premium Resort****superior

A Caramell Premium Resort 142 szobával, 340 férőhellyel rendelkezik, melyek között standard kétágyas, apartman, összenyitható családi szoba, VIP Suite és mozgássérültek számára kialakított szoba egyaránt megtalálható. Exkluzív, új fürdő- és szaunavilág: beltéri élménymedence szezonális, tetőtéri napozóterasszal, gyermekpancsoló családi pihenőtérrel, wellness-bár, relax-zóna, VIP pihenőterek, játszópark várja itt a kicsiket és nagyokat. Szaunavilág: sóbarlang (himalájai, Parajdi sótéglák), török gőzfürdő, gyógynövényes szauna, fin szauna, aromaszauna, infraszauna és bioszauna teszik felejthetetlenné az itt töltött időt. 

Az ajánlat tartalma:

Megnézem a Black Friday ajánlatot >>

Ne maradj le az év legnagyobb utazási kiárusításáról a maiUtazás.hu-n! Vásárold meg mielőbb a karácsonyi ajándékokat, vagy szerezz be egy frissítő wellness pihenést – csak úgy! 🙂 Ne feledd, az ajánlatok csak november 19. 23:59-ig érvényesek!

Még több Black Friday-ajánlat a maiUtazas.hu-n >>

(Fotók:shutterstock,maiutazas.hu)


Exit mobile version