Site icon Szallas.hu Blog

Ezek a legolcsóbb belföldi hotelek az őszi szünetre


Amint becsöngetnek a suliban, máris elkezdhetünk gondolkodni azon, hova menjen a család az őszi szünetben pihenni, feltöltődni. Szerencsére Magyarországon bőven akad wellnesshotel, választásunknak csak a képzelet, no meg a pénztárca vastagsága szabhat határt. Hogy az őszi pihenés nem legyen kész anyagi csőd, mutatunk néhány hotelt a legolcsóbb kategóriából, ahol kiváló minőségben lehet szállást foglalni.

Sőt, ha szeptember 8-ig foglalsz az „Őszi Mini Szabi” akció keretében, most visszanyerheted szállásod árát és egyéb értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz.

Részletek >>

Ha kedvezményes árú, ám minőségi szállást keresel őszre:

Ezek a legolcsóbb belföldi hotelek az őszi szünetre

Kékestetői Medical Hotel – 7.352 Ft-tól

Nem csak a gyógyulni vágyókat várja a Magyarország legmagasabb pontján fekvő szálloda. A Kékestetői Medical Hotel mindazok számára kikapcsolódást nyújt, akik szeretnék élvezni a pollenmentes levegőt, az aktív környezetet, a földrajzi szépségeket és a kulturális látnivalókat. Bár wellness-szolgáltatások nincsenek a hotelben, felár ellenében a közeli szállodákban van lehetőség a wellnessrészlegek kipróbálására. Érdemes igénybe venni!

Kékestetői Medical Hotel

Atlantic Hotel Budapest*** – 7.913 Ft-tól

Ha kedvező árú hotelt keresel Budapesten, ahol a közlekedés is kitűnő, ne is nézelődj tovább! A Népszínház utcában található Atlantic Hotel 200 méterre fekszik a metrómegállótól. A szálloda színvilága mediterrán hangulatú. Belső átriumos kialakításának köszönhetően a ház belseje egész nap természetes fénnyel van megvilágítva. 

Atlantic Hotel Budapest***

Green Hotel Budapest**** – 9.350 Ft-tól

Természetes élményekkel, különböző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, konferenciákhoz kiválóan alkalmas különteremmel várja vendégeit a Green Hotel. A szálloda központi fekvésének köszönhetően alig néhány percre található a Paskál Gyógyfürdő, a Városliget vagy a Magyar Természettudományi Múzeum is.

Green Hotel Budapest****

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok**** – 10.320 Ft-tól

Ki mondta, hogy Siófokon csak nyáron lehet pihenni? Jó példa erre a családbarát SunGarden Hotel, amely 150 méterre fekszik a Balaton-parttól, Siófok legszebb utcájában. A hotel wellnessrészlegében beltéri élménymedence, jacuzzi, sókamra, különböző masszázstípusok és szaunák segítik a kikapcsolódást, télen és nyáron egyaránt.

Laroba Wellness Hotel Alsóörs – 10.875 Ft-tól

Közvetlenül a Balaton-parton, Balatonfüred és Balatonalmádi között félúton nyugodt, békés környezetben található a Laroba Wellness Hotel. A családias hangulatú szállodában 9 egyedi szobatípus között lehet választani, a 100 éves hagyományokkal rendelkező étterem büféasztalos, A’la Carte vagy menü választásos étkezéseket biztosít ínycsiklandó fogásokkal. Természetesen wellness is van, a vendégek kipróbálhatják az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn szaunát, a gőzfürdőt vagy a különleges sópezsgőfürdőt is.

Laroba Wellness Hotel Alsóörs

Wellness Hotel Kager Harkány**** – 10.944 Ft-tól

„Nagyon jó hely, kitűnő a welness rész, nagyon jók az ételek, bőséges és választékos. Az egész hotel nagyon otthonos és barátságos, itt minden korosztály jól érezheti magát.” A harkányi Hotel Kager rendkívül népszerű mind a családos, mind a párban érkezők körében, hiszen kitűnő wellness-szolgáltatásokkal, ízletes fogásokkal és kedvező árakkal várja vendégeit.

Hotel Makár Sport & Átrium*** – 11.700 Ft-tól

Nem csak a sportolás szerelmeseinek ajánljuk a pécsi Hotel Makár Sport&Átrium szolgáltatásait. Ám aki mégis emiatt választaná ezt a szállodát, nem fog csalódni. Fedett és szabadtéri teniszpályák, squashpályák, fitneszterem, aerobik és aqua fitnesz, valamint finn-, infra-, só-terápiás szauna, hideg vizes csobbanó, gőzkabin, beltéri medence, jakuzzi, Kneipp-taposó áll rendelkezésre.

Hotel Makár Sport & Átrium***

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag**** – 12.113- Ft-tól

Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében találjuk a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelt, amely hamistítlan erdei környezetben, magas színvonlú szolgáltatásokkal várja vendégeit. A különleges farönképületben úgy érezhetjük, mintha eggyé válnánk a természettel, míg a 150 nm-es wellnessrészlegen élvezhetjük az infraszauna, a gőzkamra, az aromakabin, a jacuzzi vagy medence relaxáló hatását.

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány**** – 13.300 Ft-tól

A harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit a Dráva Hotel Thermal. A Dráva wellness központjában fedett élménymedence, pezsgőpad, nyakdögönyöző, jacuzzi, élménytorony, napozóterasz, drinkbár áll rendelkezésére. A hagyományos és illatterápiás finn szauna mellett megtalálható az infraszauna, gőzkabin, só kabin, fitnesz terem és a napozóterasz. 
TIPP: A híres harkányi gyógyvíz jótékony hatását a szállodában egyénileg kádfürdőkben lehet igénybe venni.

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló**** – 13.795 Ft-tól

„Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kellemes 3 napot töltöttünk itt. A termálvizes medence miatt választottuk a szálláshelyet, a wellnessel is elégedettek voltunk. Az ágy, a szoba kényelmes, az étkezések bőségesek és nagyon finomak voltak. A személyzet segítőkész, készséges, együttműködő. Pozitív a hosszabbítási lehetőség az elutazás napján délutánig.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő szomszédságában található hotel kitűnő (wellness) szolgáltatásokkal, elismert étteremmel és felújított szobákkal várja vendégeit.

TIPP: A szálloda saját termálvizes medencéjében megtalálható, 1100 m mélyről feltörő, 75 °C-os, egyedülálló összetételű hajdúszoboszlói gyógyvíz magas ásványianyag-tartalma már egy fürdőkúra alkalmával is jótékonyan hat fáradt szervezetünkre. Érdemes kipróbálni!

Te hova utaznál legszívesebben a fenti hotelek közül? Ne feledd: ha szeptember 8-ig foglalsz őszi kedvezményes pihenést, most visszanyerheted az árát!

További részletek >>


Exit mobile version