Site icon Szallas.hu Blog

Kezdjétek az őszt egy mini szabival – TOP 8 hotel a tökéletes kikapcsolódáshoz


Úgy gondoljátok, rátok férne még egy kis pihenés, mielőtt belevetitek magatokat az őszi hétköznapokba? Összeállításunkban ti is megtalálhatjátok azokat a TOP hoteleket, amelyek élményteli pihenést biztosítanak a számotokra, akár párnapos szabadság esetén is!

Wellness hotelek Magyarországon >>

Használjátok ki az utolsó, meleg napsugarakat, és látogassátok meg a Szallas.hu által ajánlott TOP 8 hotel egyikét!

1. Ideális választás a családnak: Hotel Piroska Bükfürdő ****

Bük város szívében kapott helyet a Hotel Piroska Bükfürdő ****, amely különböző wellness-szolgáltatásokkal és modern felszereltségű gyógyászati központtal vár benneteket a top hotelek egyikeként. 

A szálláson található 88 szoba egyedi igények szerint lett kialakítva, több antiallergén (himalája sófal, antiallergén ágynemű), akadálymentes, valamint állatbarát helyiség is a vendégek rendelkezésére áll. Emellett az épületben található fürdő a Feng shui szerint épült, így az élményfürdő, az aromaterápiás gőzfürdő, vagy a bioszauna használata közben teljesen átszellemülhettek.

A hotel teljesen gyermek- és bababarát, elkülönített gyermekwellnesszel, speciális gyermekmenüvel, valamint állandó gyermekkedvezménnyel biztosítja a tökéletes pihenést. 

Mozduljatok ki a családdal, látogassátok meg ezt a meseszép, különleges magyar wellness hotelt és élvezzétek ki a pihentető napokat!

2. Az igazi gyerekparadicsom: Kolping Hotel Spa&Family Resort Alsópáhok****

Ez a top magyarországi hotel igazi gyerekparadicsom, minden szülő álma! A Balatonhoz közeli, 10 hektáros parkban elterülő szállás minden szeglete egy újabb élményt rejt: trambulinok, játszóterek, pedálos gokart pálya, valamint különböző gyerekprogramok várják a családokat egész évben.

A hotelben akár szakképzett óvónőkre is rábízhatjátok a gyerekeket, így ti is élvezhetitek a wellness adta kényeztető pillanatokat kettesben is. A szobák gyerek- és bababarát módon lettek kialakítva. A svédasztalos reggeli és vacsora úgy lett összeállítva, hogy a legkisebbek is megtalálják a számukra szimpatikus falatokat.

A szomszédban található Bobo Fun Park a környék egyik legjobb szórakoztató központja. Itt kicsik és nagyok is kipróbálhatják azokat az építményeket vagy játékokat, amik elnyerik a tetszésüket. Az élménypark fedett, így rossz idő esetén sem kell aggódnotok, valamint a Kolping Hotel&Spa Family Resort Alsópáhok**** vendégei számára közvetlen átjárás biztosított, és egy nap akár többször is meglátogathatják ezt a különleges helyet.

Gyertek el a családdal, még mielőtt beindul az őszi hajtás, és lepjétek meg magatokat egy mini szabival!

3. A gasztronómia és a természet szerelmeseinek: Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****

Gyönyörű környezetben, a Kékestető közelében található a Lifestyle Hotel Márta Mátraháza****, ami romantikára vágyó pároknak és családoknak is ideális lehet egy utolsó, őszi kikapcsolódáshoz. Nem véletlenül került be a top hotelek összeállításunkba, hiszen a szálláson található wellness-sziget mellett a vadregényes, természeti kincsekben gazdag környéket gyalog, vagy akár kerékpárral is felfedeztethetitek!

Ha ti is a gasztronómia szerelmesei vagytok, a szállás tökéletes választás lehet a számotokra. Mediterrán, nyugat-európai, tradicionális magyar, valamint palóc különlegességek is helyet kapnak a félpanziós ellátás menüsorában. Az élménygazdag nap után pedig a modern, természet ihlette, kényelmes szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket, amelyek otthonos berendezésükkel azonnal elkápráztatnak majd benneteket!

Fedezzétek fel Kelet-Magyarország egyik top szállását, és látogassatok el Mátraházára egy őszi mini szabadságra!

Másfelé pihennétek? >>

4. All Inclusive ellátás a Balaton mellett: Danubius Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

A Tagore-sétány végén található top szállás saját, balatoni partszakasszal rendelkezik, így választhatjátok a pihenést a természetes víz mellett, vagy csobbanhattok egyet a fedett medencében, és élvezhetitek a gyerekek számára kialakított számtalan, vizes játékot. 

A szálláson akár all inclusive ellátásban is részesülhettek, a hazai alapanyagok mellett nemzetközi fogásokat is kóstolhattok, valamint a napszakonként változó korlátlan étel- és italfogyasztással tehetitek fel az i-re a pontot az őszi szabadságotok alkalmával. A hotelhez tartozó pálmakertben minden nap 12:00 és 17:00 óra között extra büfékínálat teszi felejthetetlenné az all inclusive élményt. Ha különleges programra vágytok, próbáljátok ki a Liliputi kisvonatot, amellyel felfedezhetitek Balatonfüred szépségét áprilistól egészen októberig

Pihenjetek a Balaton partján akár ősszel is, és válasszátok a Danubius Hotel Marina Balatonfüred***+superior-t!

5. Feltöltődés a város zajától távol: Kőkapu Vadászkastély és Hotel&Apartments Nagyhuta***

A Zempléni-hegység szívében, a város zajától távol található a meseszép Kőkapu Vadászkastély és Hotel&Apartments Nagyhuta***, ami különleges bájával vár benneteket egy őszi pihenésre. Itt tényleg a kikapcsolódásra koncentrálhattok, ugyanis se a wifi, se a mobilhálózat nem biztosított, így csendben és kütyümentesen tölthetitek el a megérdemelt szabadságotokat.

Választhatjátok kikapcsolódásotok helyszínéül a luxus lakosztályokkal felszerelt Vadászkastélyt, a családos vendégeknek kialakított hotelszobákat, vagy hegyvidéki pihenés elengedhetetlen elemeit, a rönkházakat és apartmanokat. Mindegyik szállástípus más-más különlegeségekkel bír. Találjátok meg azt, ami igazán felejthetetlenné teszi a pihenéseteket!

A Háromforrás Étteremben több évszázados tradíciók alapján, helyi szakácsok készítik el számotokra a legfinomabb falatokat, amit hamisítatlan, erdei környezetben fogyaszthattok el. A környék felfedezéséhez kiváló alternatívát nyújt a hotel előtt megálló kisvonat, valamint a gyalogosan vagy kerékpárral elérhető túra útvonalak.

Töltsetek el pár kellemes napot a Zempléni-hegység közelében!

6. Kiránduljatok Budapestre: IntercityHotel Budapest****

A fővárosi forgatag ősszel sem pihen, így, ha szeretnétek megismeri Budapestet, a top hoteleink közül az IntercityHotel Budapest**** szállodát ajánljuk. A Keleti pályaudvartól mindössze pár lépésre található szállás tökéletes kiindulópont lehet, ha minden látványossághoz könnyen és gyorsan szeretnétek eljutni. A hotel területén ingyenes wifivel, valamint bőséges büféreggelivel és elvihető kávéval kedveskednek, így felkészülhettek az egész napos városnézésre!

Nézzetek meg egy különleges kiállítást a Műcsarnokban, foglaljatok időpontot az Időcsapda Szabadulószobába, próbáljátok ki a Fröcskölő kreatív műhelyt, vagy fedezzétek fel a csokikészítés rejtelmeit a Szamos Csokoládé Múzeumban!

Számtalan lehetőség közül választhattok, ha a pörgős, élménygazdag kikapcsolódást választjátok Magyarország fővárosában!

További wellness hotel ajánlatok >>

7. Megújult köntösben: Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő****

A teljes felújításon átesett szálloda különleges környezetben vár benneteket Bükfürdőn. Megújult Lobby Bárral, Chill&Fun szórakoztató központtal, tágas terasszal, élmény-, gyerek- , és úszómedencékkel, valamint 18 lyukú, nemzetközi golfpályával is tökéletessé tehetitek a pihenéseteket a Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő**** berkein belül. Kapcsolódjatok ki a beauty- és wellnesskezelések közben, majd próbáljátok ki a Multisport- és golfszimulátort!

Élvezzétek a pihenést kettesben, vagy éljetek át örömteli perceket a családdal Bükfürdőn! Ha a kiskedvenceteket is magatokkal vinnétek, ennek sincs akadálya, ugyanis 6 800 ft/éj áron ő is csatlakozhat hozzátok az őszi kiruccanáson!

Ajjaj a medvék már mindenhol ott vannak, még a Szallas.hu reklámfilmjében is. A programért mentünk, de a szállás is fontos – Kattints az akciós és garantáltan medvementes ŐSZI MINI SZABI-s ajánlatokért!”

8. Szálljatok meg fejedelmi környezetben: Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A Mátra meseszép, fenyőkkel ölelt közelében található a Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár, amely elegáns környezetével, kényelmes szobáival, és számtalan programlehetőségével vár benneteket ősszel is. A wellness-részlegen víz alatti masszázzsal, ellenáramoltatós medencével, pezsgőfürdővel, szaunával és gőzfürdővel is várnak benneteket, ám az igazi élményt a térintésmentesen használható sporteszközök jelentik.

Próbáljátok ki a speciális fallabdapályát, játsszatok egy kör snookert, vagy bowlingozzatok a családdal teljesen ingyenesen! Természetesen a gyerekekre is gondolt a hotel személyzete és számos játékgépet is kipróbálhatnak a pihenés ideje alatt.

Ha pedig felfedeznétek a környéket, túrázhattok, lovagolhattok, vagy akár kerékpározhattok is. Meglátogathatjátok a mindössze 600 m-re található Üvegmanufaktúrát, ahol az üvegkészítés rejtelmeibe nyerhettek betekintést. Életre szóló élménnyel gazdagodtok, az egyszer biztos!

Legyen szó családi kiruccanásról, vagy romantikus elvonulásról, a Szallas.hu biztosítja számotokra a tökéletes pihenés helyszínét. Természetesen előfordulhat, hogy a Top 8 hotelünk közül nem tudtok választani, akkor nézzétek meg a teljes wellness hotel kínálatunkat!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version