Site icon Szallas.hu Blog

Indítsd az őszi pihenést balatoni panorámával! Őszi balatoni szálláshely ajánló.


A Balaton nem csak nyáron tartogat számodra felejthetetlen élményeket. A magyar tenger környékén ősszel is számos program és látnivaló vár arra, hogy felfedezd magadnak a családdal, vagy akár a barátokkal. Kíváncsi vagy arra, mit ígér neked a Balaton ősszel? Mutatjuk, melyek azok a balatoni szálláshelyek, ahol garantáltan otthon érzed majd magad egy párnapos őszi pihenés és kikapcsolódás során! 

Őszi pihenés balatoni panorámával. Kipróbálnád?

Őszi pihenés balatoni panorámával! – szállástippek

Danubius Hotel Marina – Idilli pihenés Balatonfüred vízpartján

A Hotel Marina közvetlenül a Balaton partján fekszik, ezért remek választás számodra, ha örömmel gyönyörködnél a balatoni panorámában a kikapcsolódás ideje alatt. A bababarát szálloda légkondicionált szobákkal, lakosztályokkal és apartmanokkal vár, ráadásul az all Inclusive kínálat keretében korlátlan étel- és italfogyasztással kényeztet. 

Ha szívesen vagy a szabad levegőn, és sportolni is szeretsz, nagy kedvenced lesz a hatalmas kert, és a röplabda pálya. 

Tipp! Nyugodtan célba veheted kisebb gyerekekkel is a szálláshelyet, ahol a gyermekbarát szolgáltatások mellett a kertben játszótér is várja a csemetéket! 

Danubius Hotel Marina

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred – Vár a Tagore sétány környéke

Ha a balatonfüredi pihenést csak a Tagore sétány szomszédságában tudod elképzelni, akkor válaszd a Hotel Silverine Lake Resort egyik szobáját a kikapcsolódáshoz. A hajókikötő és a vitorláskikötő csupán néhány perces sétára van a bababarát szállodától, amelynek elegáns szobái és a balatoni panorámája minden évszakban visszacsalogat Balatonfüredre. 

Tudtad? A szállodában wellness szolgáltatások várnak, ha pedig megnéznéd a város nevezetességeid, a Vitorlázeumot csak 300 méterre, a Jókai Mór Emlékházat pedig 400 méterre találod. 

Még több balatonfüredi program gyerekkel >>

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred

Hotel Karos Spa Zalakaros – A wellness és a túrák szerelmeseinek

Régóta tervezed, hogy Zalakaroson pihensz? Egy őszi kiruccanáshoz tökéletes választás a település, akárcsak a Hotel Karos Spa, amely sétatávolságra fekszik a központtól. A gyermekbarát szálloda a családok számára éppúgy tartogat meglepetéseket, mint azoknak, akik a wellness élményeket (medence, szauna, masszázsok) keresik. 

Természetesen a gasztrokalandok sem maradhatnak ki a programból, erről a szálloda Éden étterme gondoskodik magyar, nemzetközi és reform ételekkel. 

Tipp! A zalakarosi pihenés az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseinek is kiváló választás. A környéken hosszú gyalogos és kerékpáros túrákat tehetsz, amelyeket wellness élményekkel egészíthetsz ki. 

Hotel Karos Spa Zalakaros

Hunguest Hotel Freya – Állatbarát szálláshely Zalakaros szívében

A Hunguest Hotel Freya családias hangulattal, mediterrán stílusú szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Zalakaroson. Az állatbarát szálloda a zalakarosi fürdővel közvetlen összeköttetésben áll, ezért a hűvösebb őszi napokon is könnyedén átsétálhatsz az élményfürdőbe, ahol gyógymedencék, gyermekmedencék és különleges élményelemek várnak. 

Ne hagyd ki! A hotel éttermében érdemes lesz tesztelni a magyaros és nemzetközi ételek színes választékát.

Hunguest Hotel Freya Zalakaros

Laroba Wellness Hotel Alsóörs – Indítsd az őszt Alsóörsön

A kívül-belül megújult Laroba Wellness Hotel a Balaton egyik legszebb részén, Alsóörsön várja azokat, akik elmerülnének a pihentető wellness élményekben. A családias hangulatú, baba-, és állatbarát hotel barátságos vendégszeretettel, ingyenes wifivel és légkondicionált szobákkal kényeztet, ráadásul a wellness részleget is korlátlanul lehet használni a vendégeknek. 

Tipp! Nem csak az ínycsiklandozó fogásokat kell megkóstolnod a 100 éves hagyományokkal rendelkező étteremben, hanem a saját márkás pálinkákat és az olasz kávékülönlegességeket is. 

Hotel Margaréta Balatonfüred – Élmények a Balaton északi partján

A Hotel Margaréta hangulatos wellness részleggel, balatoni borokkal, és gyermekbarát szolgáltatásokkal vár Balatonfüred központjától néhány perces sétatávolságra. A wellness részlegben kipróbálhatod a pezsgőmedencéket, a szaunákat, és a masszázsokat, a szobák pedig kényelmes, modern berendezéssel teszik még pihentetőbbé a füredi kikapcsolódást. Ha sportolnál, vagy sétálnál egyet a parkban, vagy olvasnál az erkélyen, érdemes a szálláshely mellett döntened. 

Tipp! Ha bejártad már a környéket, bérelj biciklit, és tekerj el Csopakra vagy Tihanyba is. Nem fogod megbánni! 

Hotel Margaréta Balatonfüred

Főnix Club Hotel & Wellness – Hévíz ősszel sem okoz csalódást! 

Úgy érzed, hogy nem telhet el az ősz Hévíz nélkül? Nem csodáljuk, a Balaton ősszel számos csodát tartogat, Hévíz pedig töretlen népszerűségnek örvend. 

A Főnix Club Hotel csendes, zöldövezetben, tágas szobákkal, 2-4 fős apartmanokkal és wellness részleggel vár a Hévízi-tó szomszédságában. Az állatbarát szálláshely családias hangulata hamar magával ragad majd, akár a családdal, akár a barátokkal keresel kikapcsolódást.  

Tipp! Ha kirándulnál a környéken, fedezd fel a legjobb kerékpáros útvonalakat, hajózz a Balatonon, vagy borozz egy pezsdítő sárkányrepülés után. 

Főnix Club Hotel & Wellness

Hotel Panoráma Balatongyörök – Pihenj pár napot Szigliget közelében

A 70 szobás Hotel Panoráma Balatongyörök minden korosztály számára remek választás egy őszi hétvégéhez, annál is inkább, mert a wellness részleg mellett gyermekbarát szolgáltatások is várják a vendégeket. A szobák tágasak, a büfévacsora salátabárral és desszertbüfével vár, ráadásul az erkélyen üldögélve magad mögött hagyhatod a szürke hétköznapokat. 

Szívesen lazítanál esténként? Fedezd fel a ping-pong asztalokat, a biliárdot, és a csocsót! Ha kirándulnál is Balatongyörök környékén, ne hagyd ki Szigliget várát, és Keszthely látnivalóit. 

Hotel Panoráma Balatongyörök

Hotel Kapitány Sümeg – Élvezd az őszt a Sümegi vár panorámájával

Mindenképpen a Balaton környékén pihennél, és régóta hívogat Sümeg? A Tapolcai medence ölelésében fekszik a Hotel Kapitány Sümeg, amely a túrázás és a várlátogatás szerelmesei számára a lehető legjobb szálláshely az őszi napokra. 

A középkori hangulatot idézik meg a Történelmi Lovasjátékok és Középkori Lakomák, emellett a hotel wellness részlege is felejthetetlen élményeket ígér. 

Programtipp! Örömmel bejárnád a környéket a látnivalókért? Minden programot megtalálsz Sümeg környékén ITT

Hotel Kapitány Sümeg

Neked ajánljuk ősszel a Balaton környékét, ha…

Meghoztuk a kedvet egy őszi pihenés megszervezéséhez? Foglalj szállást kínálatunkból, és indítsd az őszt balatoni panorámával! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version