Site icon Szallas.hu Blog

Szuper kilátások: panorámás vendégházak a mesés pihenéshez


Szeretnétek fenséges panorámában gyönyörködni a medence partjáról, egy hangulatos teraszról, vagy egy jakuzziból? Akkor idén bolondítsátok meg a belföldi nyaralást olyan panorámás vendégházakkal, ahonnan elképesztő kilátásban lehet részetek, mert szerencsére rengeteg jobbnál jobb ilyen szálláshelyet tudunk mutatni nektek! Vadászatra fel!

Panorámás vendégházak a mesés pihenéshez

1. Édes kettesben: Eged Cottage, Eger

Romantikázzatok egyet az Eged Cottage-ben, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy végre egymásra hangolódhassatok: hatalmas sarokkád, eszményi panoráma – utóbbit pedig nem csak az óriási teraszról, hanem az ágyból is élvezhettek!

Foglaljatok itt! >>

2. Pezsgő kalandok: Orchidea Vendégház, Zebegény

Ragadjatok pezsgősüveget és települjetek ki a korlátlan használatú jakuzziba, hogy onnan élvezhessétek a páratlan kilátást, mely a Dunakanyarra nyílik! 

Foglaljatok itt! >>

3. Panorámás vízi paradicsom: KisDunaGarden Vendégház, Szigetszentmárton

Ébredjetek madárdalra pár lépésnyire a Ráckevei-Duna partjától, ahol egy ízlésesen berendezett, jól felszerelt vendégház vár rátok, mely ráadásul saját stéggel is rendelkezik, így SUP-ozhattok, horgászhattok vagy akár kajakozhattok is!

Foglaljatok itt! >>

4. A természetben: Berek Lak, Sárospatak

Élvezzétek ki a vízpart közelségét, a 2 szobás, kényelmes Berek Lakból, ahonnan grillezés vagy pezsgőfürdőzés közben is gyönyörködhettek a naplementében!

Foglaljatok itt! >>

5. Ha többen mennétek: Bor Apartman, Háromhuta

Lazítsatok modern kényelemben az erdőtől pár lépésnyire, ahol őzekkel és mókusokkal is találkozhattok a szabadtéri sütögetés közben! A hatalmas házban 4 hálószobán osztozhattok, a tágas nappaliban pedig bármikor összegyűlhettek egy közös mozizásra!

Foglaljatok itt! >>

6. Ragyogó nyaralás: Nap Hall Vendégház, Badacsonylábdihegy

Látogassatok el a mediterrán hangulatú, fényárban úszó, 8 fős Nap Hall Vendégházba, ahol az otthoni érzés mellé fejedelmi panoráma is társul. Nem viccelünk, ezt látnotok kell!

Foglaljatok itt! >>

7. Dézsafürdőtől a játszótérig: Hanna Vendégház, Somlószőlős

Pihenjetek meg a Somló-hegy lábánál, ebben a 8 férőhelyes, modern, légkondicionált házikóban, melynek kertjében dézsafürdő, grill és játszótér is rejtőzik!

Foglaljatok itt! >>

8. Hűsítő panorámás kalandok: Medencés Tanya Vendégház, Martonfa

Meneküljetek el a világ zajai elől Martonfára, ahol a medence szélébe kapaszkodva süttethetitek a hasatokat, miközben a páratlan tájban gyönyörködtök! Ráadásul még a kutyusotokat sem kell otthon hagynotok.

Foglaljatok itt! >>

9. Ejtőzés a folyóparton: Gemenci Béla Tanya Vendégház, Szekszárd

Ezen a szuper, kétszintes szálláshelyen nem csupán a Duna közelségét élvezhetitek, hanem innen indulva a szekszárdi borvidék legfinomabb pincéit is felderíthetitek. Lassuljatok le (akár 4-en is) és adjátok át magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak, miközben a hatalmas teraszon fogyasztjátok a grillen elkészült finomságokat!

Foglaljatok itt! >>

10. Panorámás kilátás a magyar tengerre: Balatoni Panoráma Villa, Balatonalmádi

Olyan panorámás, 22 fő befogadására alkalmas villát mutatunk nektek a Balaton parton, amelyet biztosan elsőre megkedveltek majd a feszített víztükrű medencének, a mesés panorámának és a csendes környéknek köszönhetően. Kár lenne kihagyni!

Foglaljatok itt! >>

11. Aktív és passzív élmények: Panoráma Nyaraló, Szentbékkálla

Csodáljátok meg a varázslatosan szép Káli-medencét a Panoráma Nyaraló teraszáról, ahol homokos röplabdapálya, vízforgatós medence és napozóterasz is gondoskodik a kényelmetekről!

Foglaljatok itt! >>

12. 200 méterre a strandtól: Balatoni Panoráma Vendégház, Balatonalmádi

Figyelmes szállásadók, maximális kényelem, csodaszép kilátás és ingyenes kerti sütögetési lehetőség – ez mind része a Balatoni Panoráma Vendégház ajánlatának, melyet akár 12-en is élvezhettek egyszerre!

Foglaljatok itt! >>

13. A tökéletesség receptje: Best Panorama Apartman, Siófok

Kedvelitek a modern, teljes komfortot nyújtó szállásokat, ahová semmit nem kell pluszban magatokkal vinni? Nos, ez a hely épp ilyen! A 6 férőhelyes háztól pedig a strand csak 50 méterre fekszik, szóval bármikor csobbanhattok is egyet!

Foglaljatok itt! >>

14. Béke és nyugalom: Panoráma Apartman, Esztergom

Töltődjetek fel a természetben egy igazi körpanorámás, kétszintes, felújított apartmanban, ahonnan 6-ból 6-an is pozitív emlékekkel tértek majd haza!

Foglaljatok itt! >>

15. Romantikus panorámás pillanatok: Panorama Home Apartman, Balatongyörök

Vonuljatok vissza egy kis meghitt romantikára egy olyan helyre, mely garantálja a tökéletes kényelmet, az ízléses berendezést és a teljes felszereltséget! Ó, és persze az elmaradhatatlan kilátást is! 

Foglaljatok itt! >>

Persze ez csak a jéghegy csúcsa! Még több (nem csak panorámás) apartman és vendégház a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version