Site icon Szallas.hu Blog

Élvezd jacuzziból a panorámát a visegrádi Patak Park Hotelben!


Szeretnél kicsit lassítani és magad mögött hagyni a szürke hétköznapokat, de nincs kedved emiatt órákig autózni Budapestről? A visegrádi Patak Park Hotel lesz az ideális úti célod! A fővárostól alig 45 km-re, csendes erdei környezetben található szálláshelyen minden adott, hogy kiszakadj a rohanó munkanapok világából és átadd magad a természet csendjének. Panorámás jacuzzi és szauna, madárcsicsergés, finom ételek és a hegyvidéki levegő segítik a kikapcsolódást és a teljes ellazulást. Indulhatunk?

Patak Park Hotel Visegrád

Kilátás a jacuzziból

A Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található hotelben bátran elvonulhatsz a világ elől, hiszen itt minden a pihenésről szól. A Patak Park Hotel 29 igényesen kialakított szobával, hangulatos étteremmel, panorámás jacuzzival és szaunával, valamint számtalan szabadtéri programmal várja vendégeit. A visegrádi panorámát akár az ágyból is élvezheted, hiszen a szobák egy részéből páratlan szépségű kilátás nyílik a hegyoldalra, az erdőre és a szálloda mellett csordogáló Apátkúti-patakra.

Kattints az aktuális csomagajánlatokért >>

Patak Park Hotel Visegrád

A hotel éttermében az ország és a világ minden tájáról származó gasztronómiai különlegességeket és persze hamisítatlan magyar ízeket is kóstolhatunk, míg a panorámás rendezvényterem konferenciáknak és csapatépítőknek ad otthont.

Aktív kikapcsolódás és panorámás wellness

A Visegrádi-hegység minden évszakban tartogat meglepetéseket, a hotel környékén vezető túraútvonalak és kirándulóhelyek a család minden számára kellemes időtöltést ígérnek. Az aktív kikapcsolódást keresőket erdei fitnesz liget, kerékpárbérlési lehetőség és egy 340 méteres futópálya is várja, aki pedig inkább a csendes pihenésre vágyik, a páratlan kilátással rendelkező szabadtéri jakuzzi és finn szauna nyújt testi-lelki feltöltődést. Kirándulj a visegrádi hegyekben vagy egyszerűen csak add át magát a teljes kikapcsolódásnak – közvetlenül a természetben!

Kedvezményes programlehetőségek a Dunakanyarban

Foglald le pihenésed a Patak Park Hotelben és a foglalás mellé most 29 kedvezménykupont kapsz ajándékba! Néhány program, amire beválthatók a kuponok:

Vendégértékelések

„Patakcsobogás, madárcsicsergés, és kellemes erdei klíma, előzékeny, udvarias kiszolgálás, pazar ételek, bőséges reggeli és vacsora!”

„Nagyon kedvesek voltak a recepción és a pincér, illetve a teljes személyzet. Nagyon finomak voltak az ételek. Gyönyörű volt a látvány a jakuzziból. Gyönyörű hegyi utak voltak a közvetlen környezetében. Rengeteg boldog élménnyel gazdagodtunk.”

„A személyzet nagyon kedves volt. Az ételek finomak voltak. A hotel csendes, nyugodt, kellemes környezetben található. A szoba tiszta rendezett. Legközelebb is ezt a hotelt választanánk, ha Visegrádra szeretnénk menni.”

Indítsd a tavaszt pihenéssel, karnyújtásnyira a természettől! A Patak Park Hotel ajánlatait itt találod >>


Exit mobile version