Site icon Szallas.hu Blog

Januári pótszilveszter és varázslatos mesehétvége Tapolcán


Idén is megfogadtad, hogy most novemberben beszerzed a karácsonyi ajándékokat, mégis az utolsó pillanatra maradt a karácsonyi készülődés? Későn kapcsoltál és a szilveszteri partikról is lemaradtál, pedig szívesen töltötted volna az év utolsó napjait egy wellnesshotelben bulizva? Jó hírünk van: nem vagy egyedül! A december legtöbbünknek a rohanásról, kapkodásról szól, amit jó lenne valamikor, valahol kipihenni. Szerencsére a tapolcai Hunguest Hotel Pelionban erre is van lehetőség és nem csak decemberben, hanem az azt követő hetekben is! Lesz Pótszilveszter (január 10-12.) azoknak, akik lemaradtak vagy duplázni szeretnének, Mesehétvége (január 17-19.) pedig a családok nagy örömére. Közben pedig lehet wellnesselni, jókat enni és erőt gyűjteni a 2020-as évre. Mutatjuk a részleteket! 

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Tapolca központjában, egy 4 hektáros parkban található a Hunguest Hotel Pelion, amelynek különlegessége, hogy közvetlen összeköttetésben áll a tapolcai gyógybarlanggal (a vendégek fedett folyosón érhetik el). A szállodában bel- és kültéri medencék, élményfürdő, többféle szauna és gőzkabin gondoskodik a wellnesszélményről, a medencék vizét a parkban fúrt saját termálvízkút adja. A legkisebbek a hotel “óvodájában”, a Pinocchio klubban igazi mesebirodalomban érezhetik magukat, ha pedig melegebbre fordul az idő, a kertben található kalózhajó, trambulin, többféle sportpálya és minigolf foglalja le a gyerekek energiáit. 

A hotelben idén is nagy sürgés-forgás várható karácsony és szilveszter idején, ezért aki inkább elkerülné a tömegeket, de vágyik a hasonló színvonalú programokra, nyugodtan foglaljon januárban wellnesspihenést. Az év első hónapjában két hétvégén is remek koncertek, bulik várják a családokat, baráti társaságokat és a romantikára vágyó párokat, most ezekből válogattunk.

Pótszilveszter – 2020. január 10-12. 

Lemaradtál a szilveszteri buliról, de szívesen bepótolnád pár nappal később? Netán olyan jól sikerült az óévbúcsúztató, hogy ismételni szeretnél? Most itt a lehetőség, hiszen a Hunguest Hotel Pelionban Pótszilveszter várja a vendégeket 2020. január 10-12. között. A 2 éjszaka szállás mellé félpanziós ellátás, wellnesshasználat (élményfürdő, termálvizes medencék, szauna, infraszauna, bioszauna, rönkszauna, gőzkabin, sókabin, fitnesz terem), a gyógybarlang látogatása és gyerekfelügyelet tartozik. Emellett olyan programok színesítik a hétvégét, mint a Rockabilly est, valamint Szandi és Peter Sramek koncertje. A Pótszilveszter házigazdája Tihanyi Tóth Csaba és Bodnár Rita lesz. 

Ha a szallas.hu-n foglalsz szobát a január 10-12-i hétvégére, a fenti programokat Te is élvezheted. 

Megnézem a szabad helyeket >>

Mesehétvége – 2020. január 17-19. 

Nem csak a gyerekek, hanem a gyermekkelű felnőttek is élvezni fogják a tapolcai Mesehétvégét, amelyen péntektől vasárnapig változatos programok közül lehet válogatni. Lesz mesebeli 7próba, arcfestés és Disney hajfonás, mesemaraton, jelmezkészítés, mézeskalács- és gumicukor-készítés, valamint ügyességi feladatok. 

További programok:

január 17-én (péntek):

január 18-án (szombat):

Ha a szallas.hu-n foglalsz szobát a január 17-19-i hétvégére, a fenti programokat Te is élvezheted. 

Megnézem a szabad helyeket >>

Te melyik hétvégét választanád? A bulis Pótszilvesztert vagy a családi Mesehétvégét? Dönts gyorsan és foglald le még ma a januári pihenést a szallas.hu oldalán >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu, Hunguest Hotel Pelion)


Exit mobile version