Site icon Szallas.hu Blog

Prémium wellness szállodák és luxus pihenés Magyarországon


Wellnessezni jó, de nem mindegy, hogy hol! Szerencsére Magyarországon kedvünkre válogathatunk a jobbnál-jobb wellness hotelek és szolgáltatásaik között. Három-, négy- és ötcsillagos szállodák tucatjai várják a vendégeket Tokajtól Sárvárig. És hogy melyek a jók közül is a legjobbak? Mutatunk néhányat: prémium kategóriájú wellness hotelek Magyarországon!

Prémium wellness szállodák Magyarországon

Aquaworld Resort Budapest ****

Komplex élmények mezítlábtól lakkcipőig! Ez a hitvallása a budapesti Aquaworld Resort négycsillagos szállodakomplexumnak, amely egyúttal Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese is. A Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található hotel zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. 309 szobájából 28 junior suite, 8 lakosztály és 2 elnöki lakosztály kínál további luxust, emellett a konferenciaközpont 1000, míg az Aquaworld vízibirodalom egyidőben 1800 vendég befogadására alkalmas.

A hotelszobák ára tartalmazza az Auqaworld Élményfürdő korlátlan használatát is, ahol 15 medence – többek között az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág, és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat. Ezek után nem kérdés, hogy a család minden tagja imádni fogja az itt töltött perceket.

Tovább a hotel oldalára >>

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****

Hévíz ötcsillagos szállodájában, a Lotus Therme Hotelben garantált a testi-lelki újjászületés! A hévízi gyógyvíz már önmagában garancia a tökéletes ellazuláshoz, ezt a pihenést teszik még teljesebbé a hotel kúra-, wellness és szépség csomagajánlatai. Különleges masszázsok, Holt-tengeri sóbarlang, Relax Bad, gyógyvizes medence és jacuzzi gondoskodik arról, hogy a vendégek valóban luxusként éljék meg az itt eltöltött napokat. A Shali Mar bár kellemes, romantikus estét ígér tánccal és élőzenével.

TIPP: A tavaszi és nyári hónapokban indítsd a napot egy tökéletes reggeli és Varesina kávékülönlegesség társaságában a medence mellett.

Még több kényeztető szolgáltatás a hotel oldalán >>

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

A prémium wellness szállodák sorából kihagyhatatlan a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, amely ötcsillagos kényelemmel és luxus szolgáltatásokkal várja vendégeit. A Spirit Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, amely 1056 méter mélyből tör a felszínre. A több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő fürdőrészleg 22 medencéjével, szauna világával és számtalan pihenőterével egyedülálló pihenést biztosít.

A hotelben 273 elegáns, egyedileg berendezett szoba, illetve lakosztály található, ezek mindegyike erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Az egyes szobatípusokban a vendégek kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

Tovább a szálloda oldalára >>

Thermal Hotel Visegrád ****+superior

Páratlan panoráma, prémium minőség, valamint saját termálvíz. Ez a három dolog jelenti a Thermal Hotel Visegrád esszenciáját, amelyet tovább fokoz a Pilisi parkerdő szomszédságának kellemes nyugalma. A szállodában 164 db kétágyas szoba és 10 apartman áll található.

A wellness centrum korinthoszi oszlopokkal díszített építészeti különlegesség, kialakításában nem csak a görög művészet, hanem a török stílus is nyomot hagyott. Az uszoda falán latin nyelvű feliratok ékeskednek, további jellegzetesség a tepidáriumban található ivókút, melyből régen valódi bor folyt, napjainkban ezt gyógyvíz helyettesíti. Az úszó- és termálmedencék mellett szabadtéri- és gyerekmedence is található, továbbá gőzfürdő, szauna, illetve tradicionális és egzotikus masszázskínálat is a vendégek rendelkezésére áll.

Tovább a hotel oldalára >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

A világhírű egerszalóki sódombat talán senkinek nem kell bemutatni, de azt tudtátok-e, hogy követlen szomszédságában egy prémium kategúriájú wellnesshotel is található? A Saliris Resort Egertől 6 km távolságra, festői környezetben fekszik. 204 szobája közül 99 Standard (ebből 40 összenyitható), 3 akadálymentesített, 58 Superior, 34 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály.

Természetesen a hotel vendégeinek nem kell lemondaniuk a gyógyvíz áldásos hatásairól sem. A  fürdő közvetlenül megközelíthető egy üvegfolyosón keresztül, ahol gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.

Még több érdekesség az egerszalóki szállodáról >>

További négy- és ötcsillagos wellnesshotelek Magyarországon >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)

Olvass tovább:


Exit mobile version