Site icon Szallas.hu Blog

Programozz a nyaralás alatt! Digitális élmények gyerekeknek Hévízen


A kisgyermekes szülők talán egyetértenek velünk abban, hogy évről-évre egyre nehezebb lefoglalni a kicsik figyelmét a nyári szünet alatt. Ma már nem elég a külföldi nyaralás, a nagyszülőknél töltött idő és a szabadtéri programok. A XXI. századi gyerekek digitális világban nőnek fel, ahol a programozás, a robotika is ugyanolyan szabadidős tevékenység, mint az úszás vagy a foci. A hévízi HOTEL EURÓPA fit****superiorban idén először lehetőség van arra, hogy míg a felnőttek a wellnessrészlegben lazítanak a nyári családi vakáció alatt, addig az utódok kipróbálhatják a legújabb technikai vívmányokat. Élményekkel teli nyaralás Hévízen a család minden tagja számára – a XXI. századi igényekre szabva!

Digitális nyaralás a HOTEL EURÓPA fit****superior-ban, Hévízen

1.   Logiscool Hetek

Életre szóló tudást és tapasztalatot szerezhetnek azok a gyerekek, akik részt vesznek a hotelben szervezett Logiscool Hetek programjain. A gyorsan bővülő, ma már nemzetközi hálózattal rendelkező Logiscool sikerét az élményalapú oktatási módszer adja.

A diákok folyamatosan alkotva, játékosan tanulva sajátítják el a programozás alapelveit, rejtelmeit. A saját számítógépes játékok, programok készítése során fejlesztik kreativitásukat és közben észrevétlenül komoly matematikai, programozói tudásra tesznek szert. Ezt a módszert ismerhetik meg a 7-15 éves gyerekek a hévízi szállodában, ahol az ötnapos tábor alatt elsajátíthatják a számítógépes játék vagy applikáció programozását, kódfejtést vagy épp a Minecraft világát.

Logiscool élményalapú programozás – hétfőtől péntekig napi 1x 90 perc keretében: Minecraft /Minecraft Pro, Kodu 3D, Lego Mindstorms EV3, Android app, Cool Tools Video témák

Témák heti bontásban:

5 ok, amiért megéri a gyerekeknek megismerkedni a programozással:

Legkedvezőbb csomagajánlataink a szallas.hu oldalán >>

2.    Game Room

A hévízi hotel Game Room termében a gyerekek a legtrendibb PS4 és és X-BOX játékokat próbálhatják ki. 22:00 óra után pedig a Game Room 16+ részeként az idősebbeket várják a virtuális játékra.

3.    Robotépítés

Felnőtteknek és 10 éves kor feletti gyermekeknek ajánljuk a Családi Robotépítő tematikus programot, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a robotika világába, és megépíthetik életük első saját működő robotját. A program térítés ellenében vehető igénybe.

+ 1 Angol foglalkozások

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni! 2019. július 8. és augusztus 23. között a jövő programozóit (is) várják a szállodában rendezett angol foglalkozásokon. A játékos nyelvtanulás 5-10 éves gyerekek számára érhető el.  

A digitális programok után pedig jólesik a lazítás. A Hotel Európa fit wellnessrészlegén és sportolási lehetőségei között mindenki megtalálja a számára tökéletes időtöltést!

További részletek és szállásfoglalás a szallas.hu oldalán >>


Hévízi programokat keresel a nyárra? Itt tudsz válogatni:

(fotók: Hotel Európa fit)


Exit mobile version