Site icon Szallas.hu Blog

Ragyogó élményekkel vár a Napfényváros – Hotel Auris****


Kedved támadt egy kis romantikázáshoz, családi nyaraláshoz vagy csak az üzleti úthoz keresel egy színvonalas szálláshelyet? Akkor van egy tuti tippünk a Dél-Alföldön, hazánk legnaposabb városában, Szegeden. Válaszd a Hotel Aurist**** és fedezd fel a pihentető wellness élményeket egy szuper szállodában!

Hotel Auris **** – külső medence

Városnézéshez is ideális választás

A belváros szívében található Hotel Auris**** könnyen megközelíthető, így elhelyezkedésének köszönhetően pár perc sétával elérheted Szeged kihagyhatatlan látványosságait – az impozáns Dóm és az izgalmas Látogatóközpont is karnyújtásnyira található a szálláshelytől.

Hotel Auris ****

A modern, kényelmes szálloda komfortos és makulátlanul tiszta szobáival, valamint kifinomult megjelenésével gondoskodik róla, hogy igazán otthonosan érezd magad. A hatalmas erkéllyel ellátott tágas hálóhelységeknek köszönhetően pedig a balkonon is kedvedre élvezheted a napfényt. Ráadásul bármelyik szobát is válaszd a háromféle (standard, superior, családi) kínálatból, csalódni biztosan nem fogsz és olyan kedves figyelmességekkel fogsz találkozni, mint az előre bekészített kávé, tea és csokoládé.

Hotel Auris **** – szoba

Wellnessezés mediterrán hangulatban – Hotel Auris ****

Természetesen az igényes szobák mellett a wellness oázist is érdemes felfedezni a Hotel Aurisban****, ahol igazi testi-lelki feltöltődésben lehet részed. Időzz el a méregtelenítő és lazító finn szaunában, majd nyári melegben csobbanj egyet a 4×8 méteres feszített víztükrű, kültéri medencében, utána pedig koronázd meg az élményeket a hotel hangulatos, mediterrán stílusú teraszán egy finom kávéval vagy koktéllal!

Hotel Auris **** – wellness

Tudtad? Jó tudni, hogyha otthon felejted a fürdőköntöst vagy a papucsot, akkor sincs semmi probléma, a szálláshely ugyanis mindezt ingyenesen biztosítja számodra!

Császári reggeli és maximális odafigyelés

A szálloda saját éttermében gazdag és változatos svédasztalos reggelivel kedveskednek a vendégeknek, így minden nap remekül indulhat, a szobaszervíznek köszönhetően pedig akár ki sem kell kelned az ágyból, hogy elmajszold a finom falatokat.

Hotel Auris **** ellátás


Szerencsére a kedves és figyelmes személyzetet bármilyen más kéréssel is bizalommal keresheted, mert a maximális odafigyelés a szálláshely védjegyének számít. Itt tényleg azt érezheted, hogy te vagy az első!

Kerékpáros felfedezőtúra

Bár tudjuk, hogy a szálloda olyan hívogató és kényelmes, hogy legszívesebben ki sem mozdulnál, mégis adunk néhány tippet, hogy bebarangold Szeged csodáit. Az Auris Hotel**** recepcióján érdemes élni a kerékpárkölcsönzés lehetőségével, így két keréken is felkeresheted a Lechner Ödön által tervezett városházát vagy a csodálatos Dóm teret, ha pedig további wellness kalandokra vágysz, akkor a Napfényfürdő Aquapolis vár tárt karokkal. A nap zárásaként pedig azt javasoljuk, hogy tegyél andalító sétát a hangulatos Tisza-parton, mely a szálláshely közelében fekszik!

Minden igényt kielégít
Bármilyen várakozásokkal is érkezel a Hotel Aurisba****, biztosan elégedetten fogsz távozni. 

  • Munkás napok: Akik üzleti úton vannak, azok nem csupán a minden igényt kielégítő környezetet, hanem a szélessávú, ingyenes internet hozzáférést is értékelni fogják. 
  • Családi vakáció: Családoknak igazán vonzóak lehetnek az olyan gyermekbarát szolgáltatások, mint pelenkázó, fürdetőkád vagy a játszószoba. Ráadásul 3 éves korig nem is kell fizetni az apróságok után!
  • Meghitt pillanatok: A romantikára vágyóknak hangulatos dekorációval, pezsgővel és desszerttel kedveskedik a szálloda.
  • Állatbarát szálláshely: A hotelben a négylábúakra is gondoltak, így őket sem kell otthon hagyni az utazás ideje alatt.

A szálláshely adatlapját, további képeket és részletes ajánlatokat itt találtok: Auris Hotel ****


Exit mobile version