Site icon Szallas.hu Blog

Ribizli Vintage Vendégház – szálláshely, amelynek lelke van


Az észak-magyarországi hegyek közé beékelődött Parád neve régóta egybeforrt már az egyedülálló természeti látnivalókkal és gyógyító forrásokkal. Vegyetek részt egy kihagyhatatlan utazáson a Mátra szívébe, a Palócok Központjába és válasszatok olyan szálláshelyet, ahol minden adott a tökéletes feltöltődéshez. Bónuszként pedig az éjszakai égbolton a csillagok fényében is elmerülhettek – ezt adja a Ribizli Vintage Vendégház… és még oly sok mást is!

Ribizli Vintage Vendégház

Egy szálláshely, melynek lelke van

Ízlésesség, kifinomultság és hangulat – ezek jellemzik a Ribizli Vintage Vendégházat, ahol az igényes szálláshelyek kedvelői biztosan el lesznek ragadtatva. A pár évvel ezelőtt teljeskörűen felújított, hegyekkel körülölelt házikónak ugyanis lelke van, és ellenállhatatlan bája abban az ezer apró részletben lakik, melyeket a figyelmes és kedves vendéglátók megálmodtak. 

A „patyolattiszta” minősítéssel bíró vendégház garantálja a kellemes és makulátlan környezetet, miközben otthonos légkört teremt 2 csodás apartmanjával, ahol összesen 6 főt tudnak elszállásolni. A tökéletesen felszerelt konyhában pedig finomabbnál finomabb fogásokat készíthettek – miközben a pénztárcátoknak is szívességet tesztek.

Az odajutás sem jelenthet problémát, mert busszal és gépkocsival is könnyen megközelíthető a Ribizli Vintage. Ráadásul, aki autóval tervezi az utat, annak jó hír, hogy ingyenes parkolásra is lehetőség van a helyszínen.

Nyugalom és béke vár

A természet közelsége önmagában is nyugtató hatású, így ha belefáradtatok a városi nyüzsgésbe, a munkahelyen tornyosuló feladatokba vagy csak simán szeretnétek madárcsicsergés mellett kávézni, akkor ideális választás ez a szálláshely. 

Költözzetek ki a kertbe, ejtőzzetek a függőágyban, napozzatok az illatos fűben vagy csak beszélgessetek a nyári estéken a tornácon, ahonnan pazar látványban lehet részetek napnyugta után. Ugyanis a csekély fényszennyezés miatt teljes pompájukban gyönyörködhettek a csillagokkal teletűzdelt égboltban.

Ha pedig bejárnátok a birtokot, akkor körülbelül negyed óra alatt értek el a kert végéig, mely a mátrai dombokig nyúlik. Lassuljatok le, és adjátok át magatokat a pihenésnek!

Költözzetek ki a kertbe, ejtőzzetek a függőágyban!

Szabadidős lehetőségek széles tárháza

A láblógatás mellett természetesen nagyon sok aktív kikapcsolódási lehetőséget is kínál a környék. Bátran induljatok felfedezőútra és látogassátok meg a 2 km-re fekvő sportpályát vagy az uszodát, illetve szintén pár kilométerre lovaglásra, vadászatra és túrázásra is van lehetőség.

Városnézéstől a vízi csúszdákig

A kellemes vidéki hangulat mellett persze megéri felfedezni a környéket is. Parádsasvár például alig 4 km-re helyezkedik el a településtől és üvegmanufaktúráját érdemes megtekinteni. De kevesebb mint 10 km-re található a mátraszentimrei Kilátó étterem is, amit finom ételei miatt ajánlott felkeresni. 

A wellness-rajongóknak sem kell szomorkodniuk, mert nekik a demjéni termáltó nyújt majd kihagyhatatlan élményeket. Azoknak pedig, akiket fűt az adrenalin, a Cascade Barlang és Élményfürdő ígér izgalmas vízi kalandokat. 

A családokat is várják!

Bababarát szálláshelyként szívesen látják a legkisebbeket is vendégházban, ahol fürdetőkád, gyermekágynemű, játék és etetőszék is rendelkezésre áll annak érdekében, hogy a családosok is önfeledten tudjanak az igazán fontos dolgokra koncentrálni, és végre élvezhessék a jól megérdemelt pihenést.

2 apartmanjában összesen 6 főt tudnak elszállásolni

Ez a csodás hely biztosan felülmúlja majd a várakozásaitokat, mert gyönyörű tereit, mesebeli kertjét még a képek sem adják vissza teljesen… szóval válasszátok bátran a Ribizli Vintage Vendégházat és töltsetek el egy felejthetetlen nyaralást a Mátra rejtekében! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version