Site icon Szallas.hu Blog

Visegrád legszerethetőbb wellness szállodája, a Royal Club Hotel ****+superior


Nem könnyű manapság olyan hotelt találni, ahol mind a romantikus pihenésre vágyó párok, mind a családok és a nyugdíjasok megtalálják a számukra ideális programokat és csomagajánlatokat. A Royal Club Hotel ****+superior Visegrád egy üdítő kivétel, hiszen a négycsillagos szállodában minden korosztály maradéktalanul jól érezheti magát. Köszönhetően a minőségi szolgáltatásoknak, a fiatalos lendületnek, a pazar panorámának és annak, hogy a Dunakanyar minden természeti csodája egy karnyújtásnyira található innen.

Royal Club Hotel Visegrád****+superior

Páratlan kilátás a Dunakanyarra

A Royal Club Hotel Visegrád a Dunakanyar festői hegységeinek ölelésében, a hangulatos történelmi belvárostól mindössze 400 méterre található. Az újépítésű szálloda 49 korszerű, klimatizált szobával, napfényes lakosztályokkal és apartmanokkal várja vendégeit egész évben. A modern és igényes belsőhöz különleges környezet is társul, hiszen a hotelből lélegzetelállító panoráma nyílik a Dunára, a Dunakanyarra és a visegrádi Fellegvárra is.

Melyik napon utaznál? Itt tudod megnézni, van-e szabad szoba arra az időszakra >>

Visegrádi wellness

Lazulj el a melegvízű masszázsmedencében, kényeztesd magad fiatalító spa kezeléssel, és a bizsergető egzotikus masszázs után relaxálj a Himalája sókristály szobában! A szálloda vendégei ingyenesen használhatják a wellness-szolgáltatásokat: a beltéri élmény- és úszómedencét, gőzfürdőt, a Kneipp taposómedencét és a bébimedencét is. A testi-lelki felüdülést garantálja az infraszauna, finn szauna és sószoba, emellett különböző masszázsfajták (pl. arcmasszázs, aromamasszázs, finnmasszázs, gyógymasszázs, relaxmasszázs, svédmasszázs, talpmasszázs) is a vendégek rendelkezésére állnak.

Családbarát szálláshely

A családias hangulatú miliőben a legkisebbek is jól érezhetik magukat, hiszen a bébimedence mellett további kényelmi szolgáltatások, úgymint fürdetőkád, asztali etetőszék, játszószoba, Xbox szoba és gyerekkerékpár kölcsönzési lehetőség könnyíti meg a családok pihenését.

Fedezd fel Visegrád környékét – kedvezményesen!

A Royal Club Hotel egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezhetjük a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhetünk egy fárasztó túrázás után. Ha a szallas.hu oldalán foglalod le a visegrádi wellness hétvégét, szállásfoglalásod mellé 29 kedvezménykupon jár ajándékba. Válogass a kedvezményes programok közül!

Visegrádi fellegvár (fotó: shutterstock)

Vendégértékelések a szallas.hu oldaláról:

„A szálloda szobája tiszta, kényelmes, és jól felszerelt volt, a személyzet kedves és udvarias, az ételek nagyon finomak, és a wellness részleg is tökéletes.”

„Modern, jól felszerelt szoba. Félpanziós ellátásban bőséges választék volt. Az ételek ízletesek. A hagyományos ételek mellett különlegességeket is választhattunk. A személyzet készséges, kedves.”

„A szobánk nem készült el időben és míg várakoztunk a személyzet felajánlotta, hogy a hotel vendégei vagyunk két kávéra, kedves gesztus volt! A lakosztályunk is nagyon modern és jól felszerelt volt, a wellness pedig számos szolgáltatásával kellemes kikapcsolódást biztosított, a Kneipp taposómedence volt a kedvencünk. „

Royal Club Hotel Visegrád ****+superior csomagajánlatok

Romantikus pihenés Visegrádon

A szálloda csomagajánlatai úgy lettek összeállítva, hogy mindenki könnyen megtalálja pihenésének legmegfelelőbb módját. Romantikus hétvége kettesben, családi pihenés vagy feltöltődés a nyugdíjas korosztálynak?

Válaszd ki a legjobb ajánlatot és tölts el néhány élményekkel teli napot a Royal Club Hotelben! >>


Exit mobile version