Site icon Szallas.hu Blog

Rubint Réka 2020-as bakancslistája – ezekre a helyekre utazna


Alakreform-tábor a Maldív-szigeteken, családi nyaralás a francia riviérán, romantikus wellness hétvége a sárvári Spirit Hotelben. Rubint Réka mind a magánéletében, mind munkája során rengeteget utazik, így belföldi és külföldi úti célok közül egyaránt szívesen válogat. De vajon milyen utazási tervei vannak a 2020-as évre és egyáltalán létezik-e bakancslistája a világutazó Rubint Rékának? Olvass tovább és minden kiderül!

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi egy egzotikus nyaraláson

Rubint Réka 2020-as bakancslistája

1. Álomnyaralás külföldön: Ausztrália

Rubint Réka 2020-as tervei között szerepel egy új földrész meghódítása is. Ausztrália, a legkisebb területű kontinens legalább 24 órás repülőútra van Budapesttől, de aki bevállalja a fárasztó utazást, rengeteg csodás élményben lehet része. Ausztrália legnagyobb városában, Sydney-ben kötelező megnézni az Operaházat, a Sydney Towert, az Aquariumot, a halpiacot és több múzeumot is. Állatbarátoknak kihagyhatatlan program a Taronga Állatkert, ahol olyan őshonos fajokkal ismerkedhetünk meg, mint a vörös óriáskenguru, a koala vagy a fakúszó kenguru.

2. Zakopane – síelés a Magas-Tátrában

Sportos család lévén Rékáék szívesen kötik össze a kikapcsolódást az aktív pihenéssel. Zakopane már régóta szerepel a celeb bakancslistáján és nemcsak a lengyel kisváros különleges hangulata miatt. Zakopane ugyanis több sípályával rendelkezik, amelyek közelében remek szállásokat lehet találni a szallas.hu oldalán >>

Rubint Réka kedvenc szálláshelye a Tátrában: Grand Hotel Kempinski High Tatras (Szlovákia)

Hazai wellnesshotelek, amelyek nem hiányozhatnak Rubint Réka bakancslistájáról

A család kedvence: Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Az ötcsillagos hotel különleges szerepet tölt be a Schobert család életében. Családi wellness pihenések, romantikus hétvégék és Alakreform-táborok vissza-visszatérő helyszíne a sárvári szálloda, ahol 2020-ban is garantáltan találkozhatunk majd Rubint Rékával.

Nosztalgikus hangulatban: Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Rubint Rékát és családját sok szép emlék fűzi a Dunakanyarban fekvő szállodához. Míg Réka ebben a hotelben forgatta legelső, Add önmagad című VHS kazettáját, addig férje, Schobert Norbi 2 éves korában járt először a hotelben. Amikor csak idejük engedi, szívesen járnak vissza nosztalgiázni vagy épp gyönyörködni a páratlan panorámában, amelyet a Silvanus Hotel nyújt a Dunakanyarra. Legutóbb 2019. év elején fordultak meg itt a családdal, 2020-ban vajon sikerül megismételni a meghitt hangulatú hétvégét?

Rubint Réka és családja februárban a visegrádi Hotel Silvanusban pihent

Wellness Budapest környékén: Kristály Hotel Ráckeve ****

A szoros időbeosztás miatt nem mindig jut idő hosszabb utazásokra, de Réka és családja szívesen marad Budapest közelében is. A Ráckevén található Kristály Hotel tökéletes választás lehet azoknak, akik szívesen kiszakadnának a hétköznapi mókuskerékből és ehhez Budapest környéki helyszínt keresnek. A Kristály Hotelben körpanorámás a’la carte étterem, saját gyógyforrással rendelkező Aqua Land Élményfürdő és egy termálvizes fedett fürdő gondoskodik a wellness élményről.

Vidéki kalandok: Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza ****

Ha pedig vidéki hétvége is szóba jöhet, irány Nyíregyháza! A Hunguest Hotel Sóstó azért is szerepel Rubint Réka 2020-as bakancslistáján, mert a közelben több izgalmas program található. Nyíregyháza büszkesége a 30 hektáron elterülő Állatpark, ahol földrészek szerint lehet megismerni az állatokat. A szomszédban található Aquarius Élményfürdő vagy a szabadtéri skanzen szintén tartogat meglepetéseket az ide érkező vendégeknek.

Elefántok a Nyíregyházi Állatparkban (fotó: sostozoo.hu)

Hegyvidéki panoráma: Lifestyle Hotel Mátra ****

Szintén visszatérő helyszín Rubint Réka életében a mátrai Lifestyle Hotel, amely 2020-ban is felkerült az úti célok listájára. Ebben nagy szerepe van a hegyvidék kristálytiszta levegőjének, a páratlan panorámának és minőségi szolgáltatások, amelyek garanciát nyújtanak az önfeledt pihenésre, minden évszakban. 

Lifestyle Hotel Mátra ****

Külföldi úti célok Rubint Réka 2020-as bakancslistájáról

Visszatérés Mauritiusra

A 2019-es év egyik legemlékezetesebb Alakreform táborának Mauritius adott otthont. Réka ez idő alatt beleszeretett a trópusi szigetre és minden vágya, hogy 2020-ban is visszatérhessen a paradicsomi környezetbe. Mauritiuson nincs hiány a kényelmes tengerparti szállodákból, a szallas.hu kínálatában található Bon Azur Beachfront Suites and Penthouses by Lov Trou aux Biches például tökéletes választás lehet egy felejthetetlen nyaraláshoz.

Európai nyaraláshoz: Mallorca

Napfény, tengerpart, Mallorca! A spanyolországi sziget alig 3 órás repülőútra van Budapesttől, mégis egy egészen más világ fogad a Földközi-tenger partvidékén. Festői partszakaszok, eldugott öblök, történelmi látnivalók és persze a végtelen tenger látványa az, ami miatt Réka 2020-ban szívesen utazna Mallorcára.

Földi paradicsom: Fidzsi-szigetek  

Rubint Réka 2020-as bakancslistája igazán egzotikus úti céllal végződik. A Csendes-óceánban fekvő Fidzsi-szigetek maga a földi paradicsom, talán nem véletlen, hogy itt forgatták a Kék Lagúna és a Számkivetett című hollywoodi filmeket is.

A Fidzsi-szigetek is szerepel Rubint Réka 2020-as bakancslistáján

És vajon melyik úti cél lesz az első, ahová Rubint Réka az új évben elutazik? A válaszért kövessétek facebook oldalát, ha pedig szeretnétek a közelében nyaralni, foglaljatok szállást a szallas.hu oldalán!

(fotók: Alakreform – Rubint Réka, szallas.hu, shutterstock)



Exit mobile version