Site icon Szallas.hu Blog

Rubint Réka családdal utazik – Ők tudják, hol keressék a legjobb wellnesst

Rubint_Reka

Januárban a Maldív-szigeteken szervezett Alakreform tábort, tavasszal pedig egy újabb trópusi helyszínre, Mauritiusra utazik edzéseket tartani. Munkája révén bejárta a világot, de ha pihenésről vagy néhány napos feltöltődésről van szó, szívesen válogat a belföldi wellnesshotelek kínálatából is. Szállásfoglalási tippjeiről és a család utazási szokásairól Rubint Rékát kérdeztük.

Mi alapján választod ki az ideális wellnesshotelt?

Rubint Réka: „Természetesen a legfontosabb, hogy tiszta legyen a szálloda, ezt az értékeléseknél mindig megnézem. Lényeges szempont az internetelérés, hiszen a kommunikáció nagyon fontos – még pihenés közben is. Elengedhetetlen, hogy legyen edzőterem, mert a napi mozgás nélkülözhetetlen tényező az életemben, de ha a szálloda szép környezetben van, szívesen futok a szabadban is – persze csak ha az időjárás engedi. A wellnessrészleg szolgáltatásait is szívesen veszem igénybe, amely nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődést nyújt és a gyerekekkel is minőségi időt tudunk eltölteni.”

A család többi tagjától is érkeznek olyan kérések, amelyeket figyelembe veszel a választás során?

Rubint Réka: „A férjem, Norbi is sok időt tölt a konditeremben és neki, valamint a gyerekeknek is nagyon fontos szempont, hogy legyen erős internet. Míg Norbinak az üzlet miatt lényeges, így pihenés közben is tud tájékozódni a napi eseményekről, addig a gyerekek a világhálón keresztül kommunikálnak a barátaikkal. Norbinak elengedhetetlen, hogy az ágy matraca kemény legyen, ez segíti őt a kényelmes alvásban. Ha a szállodához tartozik teniszpálya, illetve a közelben van lehetőség erre, az szintén nagy pozitívum a választásnál. A gyerekek a wellnessrészleget különösen kedvelik, ha van csúszdapark vagy szabadtéri medence, akkor –nyáron- szinte egész nap a vízben vannak. A konditeremben ők is gyakran feltűnnek, mert szüleikhez hasonlóan, fontos számukra a rendszeres testedzés.”

Rubint Réka és Schobert Norbi sokat utazik a gyerekekkel

Van olyan szempont a foglalásnál, amelyből nem engedsz?

Rubint Réka: „Ha gyerekekkel utazunk, törekszünk arra, hogy egymáshoz közeli szobákat foglaljunk. Az ételek minősége is meghatározó, hiszen pihenés közben is odafigyelünk az egészséges táplálkozásra. Nagyon fontos, hogy ami a szállás leírásában található, az valóban fedje a valóságot és ne a helyszínen derüljenek ki további, csalódást okozó részletek. Ezért is örülök a 100% pénzvisszafizetési garanciának, mert ez már önmagában szavatolja, hogy nem éri az embert kellemetlen meglepetés.”

Rubint Réka utazik – az Alakreform táborokkal bejárta hazánk legnagyobb wellness hoteleit

Mely hazai wellnesshotelek a kedvenceid, amelyeket ajánlanál barátaidnak is?

Rubint Réka: „A mátrai Lifestyle Hotelben már többször tartottam Alakreform tábort. Mindig tökéletes volt a szolgáltatás, a vendégek és a család is teljes mértékben elégedett volt, ezért ide bármikor szívesen térünk vissza.


Ha Rubint Réka utazik, akkor legtöbbször az Alakreform táborok miatt van úton. Itt példul a Lifestyle Hotelben tartott tábor felejthetetlen pillanatait láthatjátok.

Családunk a Dunakanyarban él, ez az igazi otthonunk, imádjuk a környéket. A Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád**** remek szolgáltatásai mellett csodálatos panorámával rendelkezik, felemelő érzés a szoba ablakából elénk táruló kilátásra ébredni. A visegrádi bobpálya a gyerekek egyik kedvenc helye, itt felhőtlenül szórakozhat az egész család.

Az egyik kedvenc szállodánk a Hotel Kapitány Sümeg ****+superior, ahol szintén többször tartottunk Alakreform tábort. Minden alkalommal elvarázsolt minket a történelmi környezetben épült szálloda, mely a középkor szellemét idézi meg. Nagyon élveztük a keleti hangulatú fürdőt és a kiváló konyhát, mely a hagyományos ételek mellett a diétázók számára is remek lehetőségeket kínál. A gyerekek kedvence a vízi csúszda volt.

Van-e olyan szálláshely, ami a bakancslistádon szerepel?

Rubint Réka: Egyelőre csak a bakancslistámon szerepel a Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior. Egerszalók egyik nevezetessége a termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott sódomb, melynek gyógyító hatása világhírű. Nagyon sok jót hallottam a forrás mellett épült szállodáról, szívesen kipróbálnánk egyszer.”

Vajon melyik lesz a következő hotel, ahová Rubint Réka utazik a családjával?

Szerinted az általa jól ismert szállodák közül választ vagy egy, a bakancslistáján szereplő új helyet fedez fel? Bárhogy is döntsön, egy dologban biztosak lehetünk: nála kizárólag olyan szálláshelyek jöhetnek szóba, amelyek leírása valóban fedi a valóságot.

Nézz körül Te is a szallas.hu oldalán és válassz olyan szállodát, amely 100 % garanciát vállal a szolgáltatásaiért! >>

 

Exit mobile version