Site icon Szallas.hu Blog

Merülj el az élményekben – Saját dézsafürdős és jakuzzis szállások


Ha egy eseménydús nap végén te is szeretsz ellazulni a kellemes meleg vízben, biztosan értékeled azokat a szálláshelyeket, ahol saját dézsafürdő vagy jacuzzi is található. Most ezekből készítettünk egy szép csokrot, hogy te is megtaláld a legjobbat.

Saját jacuzzis szállások

1. Toboz-ház Szarvaskő

Egerhez és Szilvásváradhoz közel, az ország egyik legszebb fekvésű falucskájában találod a hangulatos Toboz – házat. Ez a hegyvidéki vendégház saját jacuzzis szálláshely, ahol egyszerre akár nyolc vendég is pihenhet a legteljesebb kényelemben.

Toboz-ház Szarvaskő

Látnivalók Szarvaskőn és környékén >>

2. ZsoLi Vendégház Gyomaendrőd

Közvetlen vízparti szálláshelyet keresel a Körösök vidékén, ahol még jacuzzi is van? Akkor jó helyen jársz! A ZsoLi Vendégházra mindkettő igaz, ráadásul saját stéggel és túrakerékpárokkal is várja az érkezőket. Plusz pont, hogy kutyádat vagy cicádat ingyenesen magaddal viheted hozzájuk.

ZsoLi Vendégház Gyomaendrőd

Programok Gyomaendrődön és környékén >>

3. Relax Wellness Apartman Komlóska

Nem hazudtolja meg nevét a Relax Wellness Apartman, hisz a Zempléni-hegységben található szálláshely tökéletes választás, ha elvonulni, pihenni szeretnél. A környezet csodaszép, az apartman saját ötszemélyes jacuzziját és szaunáját pedig korlátlanul használhatja minden vendég.

Relax Wellness Apartman Komlóska

Komlóska és környéke programajánlata >>

4. Bor Mámor Ederics Vendégház Balatonederics

Barátságos, bájos és patyolattiszta kuckó vár a Balaton – felvidéken, mesés panorámával a magyar tengerre és a környező hegyekre. Akár kettesben, akár családdal kerestek saját jacuzzis szálláshelyet a Balaton északi partján, a Bor Mámor Ederics Vendégház telitalálat. 

Bor Mámor Ederics Vendégház Balatonederics

Balatonedericsi látnivalók >>

5. Leven-Dűlő Vendégház Mozsgó

Fantasztikus provance-i hangulatú szálláshelyen töltheted jól megérdemelt pihenésed, ha a dél-dunántúli Leven-Dűlő Vendégháznak szavazol bizalmat. Merülj nyakig a tóra panorámás szabadtéri jacuzziban, mely mellett szuperkényelmes bőr ülőgarnitúra hívogat lustálkodásra.

Leven-Dűlő Vendégház Mozsgó

Mozsgó és környéke programjai >>

6. Kálvária Vendégház Nagymaros

Mit szólnál, ha a saját jacuzzidban üldögélve a Dunakanyar és a visegrádi Fellegvár látképében gyönyörködhetnél? Éppen ezt az élményt kínálja a nagymarosi Kálvária Vendégház, amely nemcsak lazításhoz eszményi választás, de tökéletes bázisa az aktív pihenésre vágyóknak is.

Kálvária Vendégház Nagymaros

Nagymarosi programtippek >>

Saját dézsafürdős szállások

7. Berki Porta Vendégház Dinnyeberki

Csodálatosan felújított tornácos parasztház egy apró zsákfaluban, Pécs közelében, melynek felszereltsége egyszerűen hibátlan. A merülőmedence a felnőtteknek, a kültéri medence és a játszótér a gyerekek számára jelent remek szórakozást.

Berki Porta Vendégház Dinnyeberki

Ezt nézd meg Dinnyeberkiben és környékén >>

8. Csűr Vendégház Gagyapáti

Hagyd kint a valóságot – énekli a Margaret Island, s ha erre vágysz, a Csűr Vendégháznál jobb helyre nem is érkezhetsz. Itt internettől és tévétől mentesen adhatod át magad a teljes feltöltődésnek, csak ti lesztek és a természet, és persze a saját dézsafürdő.

Csűr Vendégház Gagyapáti

Gagyapáti programok >>

9. Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök

Jártál már az ország legnyugatibb településén? Ha nem, akkor utazz el Felsőszölnökre, a Vendvidéki Pihenőházakba! Komfortos, saját merülőmedencével és dézsafürdővel is felszerelt szálláshely, ahonnan néhány percnyi autózás után elérhető Ausztria és Szlovénia, de a horvát határ sincs messze.  

Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök

Látnivalók Felsőszölnök környékén >>

10. Bell Nyaraló Agárd

Egyedi stílusú vendégház a Velencei – tónál, ahol saját merülőmedence is vár. A dizájnos lakrészek és kényelmes bútorok garantálják a jóízű pihenést.

Bell Nyaraló Agárd

Agárdi programok >>

11. Lexi Wellness Vendégház Balatonboglár

Saját wellness birodalmatok lehet merülőmedencével a Balatonnál, ha a balatonboglári Lexi Wellness Vendégházban töltitek pihenéseteket. Az önálló kiadó ház családok számára is kényelmes, ám ha csak kettesben érkeztek, akkor sem lesz más vendég rajtatok kívül.

Lexi Wellness Vendégház Balatonboglár

Látnivalók Balatonbogláron >>

12. Walter Ranch Kaskantyú

A Vadnyugat megérkezett a Dél-Alföldre! A Walter Ranch minden szeglete mintha egy kosztümös film díszlete volna, ahol westernlovak élnek, a vendégek pedig egy óriási pajtában bulizhatnak. Az egyedülálló környezethet hozzátesz még a saját merülőmedence is. 

Walter Ranch Kaskantyú

Kaskantyú környéki látnivalók >>

Bármerre is indulsz az országban, mindenhol találsz saját jacuzzis vagy saját dézsafürdős szálláshelyet. Nincs is más dolgod, csak lefoglalni a leginkább megfelelőt, ezt pedig néhány kattintással megteheted oldalainkon.

(Képek: szallas.hu)


Exit mobile version