Site icon Szallas.hu Blog

„Sárvár téged vár!”- wellness pihenés kisgyerekkel


Most, hogy hűvösebbre fordul az idő, hova menjünk a gyerkőcökkel wellness hétvégére? Széles a paletta, nehéz a választás. A mi nagy kedvencünk Sárvár. Zsombinak (4) és Zorkának (3) mindig élmény itt a vakáció. Hadd osszam meg legutóbbi sárvári tapasztalatainkat!

 

Park Inn by Radisson Sárvár Resort Spa ****

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort Spa-ban szálltunk meg, ami köztudottan gyermekbarát hotel (6 éves korig ingyenes). Csak jelezni kell a kicsik korát és ők biztosítják kényelmünket. Összenyitható családi szobát kaptunk, így együtt is és kicsit külön is lehettünk. A lobby mellett található gyerekjátszó önfeledt szórakozást nyújt a totyogóktól a kis kamaszokig (darts, billiárd, csocsó… és a játszószoba.)

Játszóház a kicsiknek a sárvári fürdőben

Arról nem is beszélve az All Inclusive-ellátás a legjobb dolog a világon. Az étterem konyhája kiváló, a szakácsok és pincérek körültekintően gondoskodnak a speciális (glutén, laktóz érzékenység, allergia stb…) igényekről.

Akár köntösben is átruccanhatunk a strandra

Élményfürdő

A finom étkek és egy kis szieszta után jöhet a vidám lubickolás, hiszen a családi üdülés meghatározó része az élményfürdő (nyitva tartás: 08:00 – 22:00).  A szállodából fedett folyosón könnyű és kényelmes az átjutás. Akár köntösben is átruccanhatunk bármikor a strandra (a belépő benne van a szállodai árban), ahol valóban tobzódni lehet a „vizes választékban”. A 2-5 éveseket lassan mélyülő medence szórakoztatja. Csúszda, hullámmedence, vízágyú, baby medence, hogy csak egy-két példát említsek.

Szivárványcsúszda

A szülőket hatalmas pezsgőfürdő várja, ahonnan kényelmesen rálátnak a kicsikre. Ezenkívül egy családi szivárványcsúszda és egy fedett csúszda várja az óvodás és kisiskolás korosztályt, a nagyobbaknak pedig hosszabb-tekergősebb csúszdákkal (120 cm felett) kedveskednek. Zsombi és Zorka fáradhatatlanul pancsoltak a felnőtt részlegtől praktikusan elkülönített medencékben.

A gyermek és babavilágban mindenre gondoltak (pelenkázó, pihenőszoba, gyerekjátszó, babakonyha étel melegítésre). Ha pedig kellően elfáradtak a fürdőzésben, az emeleten egy hatalmas játszóházban folyhat tovább a szórakozás.

Játszóház

Sőt, 3 éves kor felett animátorok figyelnek rájuk, amíg anyunak-apunak is jut egy szusszanásnyi ideje szaunázni (térítés ellenében, fürdőruha nélküli terület, hatalmas pihenő résszel, széles szauna világ választékkal, kinti jacuzzival) vagy a két belső gyógyvizes medencében lubickolni. Mi felnőttek választhatunk még wellness (masszázsok, kádfürdők, pakolások), illetve gyógykezelések széles palettájából. A Spirit és Danubius Hotelben is élvezhetik a vendégek a szabadtéri medencék lazító erejét.

Tippek fürdőzés utánra:

Vadkert major

Tervezzük a háromgenerációs hétvégét, hogy mi szülők is lazíthassunk. A vidám együttlét mellett ki-ki megtervezhesse saját programját. Bárhogy is alakul, egy biztos: ide még visszajövünk, ahogy a kisfiam mondaná: „Sárvár téged vár!”

Még több információ a szállodáról >>

/Fotók: Pajor Csilla/

 


Exit mobile version