Site icon Szallas.hu Blog

Silvanus Hotel – Szédületes Dunakanyar-élmény a család apraja-nagyjának


Biztosan nincs olyan ember az országban, aki ne hallott volna Visegrádról, és a bámulatos panorámáról, amely az élő középkor városának számos pontján a szemünk elé tárul. A Silvanus Hotel a páratlan kilátás mellett izgalmas kulináris kalandokkal, wellness élményekkel, és gyermekprogramokkal kényezteti vendégeit, erdei környezetben. A szálloda maradandó nyomot hagy benned is, ha úgy döntesz, hogy meghódítanád a Dunakanyart

Silvanus Hotel Visegrád – Kényelmes szobák, színes programok, extra szolgáltatások

A Fellegvár közelében fekvő családbarát hotel elhelyezkedése páratlan, hiszen szobái a közeli erdőre, a visegrádi várra, vagy a Dunára néznek. A természet közelsége garantálja a friss levegőt, a csendet és a nyugalmat, itt egy helyen élvezheted a madárcsicsergést, a panorámát, a fürdőzést és a finom ételeket. 

Pazar panoráma nyílik a Dunakanyarra

A szobák berendezése modern, hangulatos és stílusos, az ágyak garantáltan kényelmesek, ráadásul a Deluxe lakosztályok mindegyikében van beépített jacuzzi és működő kandalló. Ingyenes a wifi is, ezért ha szeretnéd, akár azonnal posztolhatod a közösségi oldalaidon, hogy milyen szuper helyet választottál a kikapcsolódáshoz. ( #hotelsilvanus)

A szállodában ügyelnek a különleges programokra is, így ha itt pihensz, részt vehetsz zenés-táncos esteken, koktélozáson, borkóstolón, stand-up előadáson, de akár bűvészprodukción is.

Extrák a Silvanusban! A hotelben biztosított a bababarát és gyermekbarát felszereltség, kisállat is bevihető, emellett bérelhető elektromos és analóg kerékpár, illetve elektromos autó (Renault Twizy) is. 

Miért különleges a Hotel Silvanus wellness részlege?

A hotel legnagyobb szenzációja kétségkívül a kültéri medence, amelyből olyan elképesztő kilátás nyílik a Dunakanyarra, aminek biztosan nincs párja az országban. 

A medencében ülve megfigyelheted a kirándulóhajókat, az uszályokat, vagy akár a Dunán haladó kenusokat is, az élménymedence mellett pedig egy gyermekmedence és jó pár napozóágy is helyet kapott. 

Silvanus Hotel

A fedett wellness részlegen beltéri medence, élménymedence és jakuzzi is található, de kipróbálhatod a szaunákat, gőzfürdőt, illatos kamrát és lábfürdőt is. 

Ha rendhagyó élményre vágysz, látogass el a Guinot szépségszalonba és egy Ayurvédikus masszázsra, utána pedig igyál egy smoothiet az Aqua bárban. 

Silvanus Hotel

Elkötelezett gasztrokalandor vagy? Jó helyen jársz! 

A Hotel Silvanusban olyan magyar és nemzetközi ételspecialitások várnak, amelyek akkor is lenyűgöznek, ha kihegyezett ízlelőbimbókkal, és kritikus szemmel figyeled a hazai szállodák kulináris kínálatát. A panorámaablakos étteremben érdemes megkóstolnod a szarvasgulyást, vagy a garnélás paellát, de a levendulás sült túrótorta is bakancslistás finomság! 

Fontos! Az étlap összeállításánál ügyeltek arra is, hogy az ételérzékenyeket megfelelően tájékoztassák a különféle allergénekről. 

Silvanus Hotel

Ha csak egyetlen napra tudsz kiszabadulni a mókuskerékből, választhatod a Sunday Brunch étlapját is! Az italspecialitásokat, koktél-, és kávékülönlegességeket pedig a Drink bárban, az Aqua bárban és a Sörözőben tesztelheted. 

Miért szeretik a gyerekek a Silvanus Hotelt? 

Minden szülőnek fontos, hogy a gyermeke örömét lelje a visegrádi kikapcsolódásban. Ugyanakkor, amíg a gyerekek játszanak, addig a felnőtteknek is juthat egy kis szabadidő. A szállodában profi animátorok gondoskodnak arról, hogy a csemeték biztonságos környezetben, izgalmas gyermekprogramokon (kézműves foglalkozásokon, játékokban, mesélésen) vegyenek részt. 

Persze a kicsik számára általában a családi jakuzzi, az élménymedence, és a kültéri gyermekmedence jelenti a legvidámabb szórakozást, de mindig nagyon örülnek a Panoráma étterem gyereksarkának is. 

Kíváncsi vagy a legjobb programokra a visegrádi szálloda környékén?

Ha nem szeretnél autóba ülni, akkor is számos programlehetőség közül választhatsz a hotel környékén. 

Gyalogosan könnyen elérhető távolságra találod a Fellegvárat, és a Zsitvay-kilátót. Ha pörgős programot keresel, próbáld ki a Visegrádi Bobpályát, vagy a Fun Extreme Canopy és Kalandparkot. Gyerekekkel a Mogyoró-hegy, és a Mogyoró-hegyi Vadbemutató kert ígér hangulatos szabadtéri kikapcsolódást.

Visegrádi Fellegvár

Visegrád másik gyönyörű része az Apátkúti-patak völgye. Itt találod a Bertényi Miklós Füvészkertet, az Ördögmalom-vízesést, a Kaán-forrást és a Telgárthy-rétet, ahol ráadásul sütögetni is lehet, amíg a gyerekek a fajátékokon játszanak. 

Tipp! Parkolni a rét mellett lehet, onnan néhány perces sétával minden látnivaló megközelíthető.

Bertényi Miklós Füvészkert

Természetesen nem telhet el egy visegrádi kikapcsolódás a városközpont értékes látnivalóinak felkeresése nélkül. A Királyi Palota, és a Salamon-torony mellett a gyerekeknek nagy élmény lehet játszani egyet a Mátyás Király Történelmi Játszóparkban. 

Salamon-torony

Hotel Silvanus – Kiknek ajánljuk?

Szívesen pihennél a Fellegvár szomszédságában? Foglalj szállást a Hotel Silvanusban, és élvezd a kültéri medencéből a panorámát! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version