Site icon Szallas.hu Blog

Sport Hotel Velence – tóparti szálloda az aktív pihenés szerelmeseinek


Talán nem vagyunk egyedül azzal a véleménnyel, hogy míg a hidegebb hónapokban testet-lelket feltöltő wellness pihenésre vágyunk, addig nyáron inkább a szabadtéri programlehetőségek, a strandolás és napozás, vízsportok és kerékpározás töltenek fel igazán. És mivel a nyári élményekhez sportos szállás is dukál, érdemes olyan szállodát keresni, ahol minden adott a felejthetetlen nyaraláshoz. A Sport Hotel Velence modern berendezésével és vízparti fekvésével ideális választás lesz mindenkinek, aki wellness helyett inkább az aktív pihenést részesíti előnyben. Lássuk, mi mindent nyújt vendégeinek az újonnan nyílt szálloda!

Sport Hotel Velence

Megközelítés? Gyerekjáték! 

A Sport Hotel Velence Budapesttől 40 km-re, a Velencei-tó partján fekszik. Autóval az M7-es autópályáról könnyen és gyorsan elérhető az ország bármely pontjáról, a parkolás a hotel területén ingyenes és kamerával megfigyelt. Ha valaki tömegközlekedéssel érkezik, szintén nem lesz gondja a megközelítéssel, hiszen a velencei vasútállomás alig 2 km-re van a szállodától. 

A Sport Hotel terasza

Modern belső, felejthetetlen panoráma

A tóparti hotel 31 szobájában összesen 76 vendéget tudnak elszállásolni, így még teltház esetén sem lesz tömegérzésünk. A standard kétágyas szobák szeparált és összetolható ágyakkal is foglalhatók, így ideális lehet családok, baráti társaságok részére, illetve tréning, csapatépítés idején is remek választás.

A szobák egy része erkéllyel rendelkezik, ahonnan csodás panoráma nyílik a kertre és a Velencei-tóra. Mind a szobákban, mind a közösségi terekben igazi vízparti hangulat uralkodik, a kék és fehér színek mellett a dekoráció ezt az érzést erősíti. A belső tér kialakítása során a minőségi egyszerűség érvényesül, így semmi nem vonja el a figyelmet a Velencei-tó panorámájáról és a szálloda hatalmas fákkal benőtt parkjáról.

Megnézem a szabad szobákat >>

A szálloda a kisgyerekes családokat is szívesen látja, számukra gyerekágynemű, fürdetőkád, bébi étel melegítési lehetőség, gyerekfellépő és hordozható kiságy áll rendelkezésre.

Jó tudni: a szállás 4 éves korig ingyenes!

A szálloda éttermében vacsorázni is lehet

Sport Hotel Velence – 2 perc a strand

Apropó Velencei-tó. Tudtátok, a szállodának saját strandkapcsolata van és 1-2 perc alatt lesétálhatunk a tópartra? Nem kell buszozni, nem kell órákig sétálni a vízig, elég csak felkapni a fürdőlepedőt, és irány a strand! Persze a tónál nem csak napozni és strandolni lehet, érdemes kipróbálni a vízi sportokat, az egyéb sportolási és túrázási lehetőségeket is. Aki pedig két keréken szeretné felfedezni a Velencei-tó környékét, szintén a legjobb helyen jár! A bicikliseket kiépített kerékpárút várja a tó körül, és a Sport Hotel Velence vendégeinek még a bérléssel sem kell foglalkozni.

Minden foglaláshoz 1 napos ingyenes kerékpárhasználatot biztosítanak a nyári szezonban. Szuper lehetőség, nem igaz?

Élmények a Velencei-tó körül

És hogy mi mindent lehet még a Velencei-tónál csinálni? Gárdonyban SUP és vízibicikli kölcsönző működik, Pákozdon arborétum és vadaspark várja a látogatókat, míg Agárdon kipróbálhatjuk a Velencei-tavi hajókázást is. Ha pedig rosszra fordulna az idő -mert nyáron ilyen is előfordul-, irány a Velence Spa Termál- és Élményfürdő, ahová 10 % kedvezmény jár a Sport Hotel azon vendégeinek, akik a szallas.hu oldalán foglalták szállásukat. 

Kék-fehér színekben

Foglalj a szallas.hu oldalán és az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

Ne ülj négy fal között ezen a nyáron sem, hiszen kinn, a szabadban ezernyi élmény vár! Foglalj szállást a Sport Hotelben és élvezd a Velencei-tó nyújtotta előnyöket! >>

(fotók: Sport Hotel Velence, szallas.hu)


Exit mobile version