Site icon Szallas.hu Blog

Star Wars-birodalom Budapesten – Ha rajongó vagy, ezt imádni fogod! (+szállásajánló)


Évtizedek óta rajongsz a Csillagok Háborúja filmekért? Ha álmodból felkeltenek, akkor is kívülről fújod a kultikus jelenetek szövegét? Akkor csak téged vár Budapesten a Star Wars-birodalom több mint 250 kiállított relikviája!

Travelling Galaxy –Star Wars-kiállítás Budapesten

A Travelling Galaxy kiállítás a Star Wars-birodalom kulisszái mögé vezet bennünket, ennek köszönhetően több száz makett, modell és életnagyságú bábu között gyűjthetünk élményeket. 

A Star Wars világából ismerős sisakok mellett megannyi különlegességet tartogat a magángyűjteményen alapuló kiállítás, amely a filmekből ismerős maketteket, modelleket, diorámákat és életnagyságú szobrokat sorakoztat fel.

Garantáltan nem fogunk csalódni a 45-60 perc alatt bejárható kiállításban, már csak azért sem, mert az autentikus enteriőr mellett interaktív elemekkel és QR-kódokkal teszi kézzel foghatóvá a Star Wars-életérzést.

Travelling Galaxy – Star Wars-kiállítás, Budapest

Neked való a belvárosi Star Wars-birodalom, ha 

Travelling Galaxy – Star Wars-kiállítás, Budapest

A több mint 250 kiállított tárgy mellett fényekkel, hangokkal, életnagyságú és működőképes robotokkal, illetve sorszámozott kiállítási darabokkal vár a Star Wars-birodalom.

A tervek szerint a kiállítás agusztus végén megújul, ennek köszönhetően a szenvedélyes rajongók a magángyűjteménynek még több kiegészítőjével találkozhatnak majd. 

Travelling Galaxy – Star Wars-kiállítás, Budapest

Merre található a Star Wars birodalom? 

A belvárosi Star Wars-birodalom a Kálvin tértől csupán 3 perces sétára található, a Kecskeméti utcában. A kiállítást legegyszerűbb tömegközlekedéssel megközelíteni, erre jár az M3-as metró, illetve a 47-es és a 49-es busz is. 

Hangulatos szállások a környéken

Összegyűjtöttünk neked 4 szállást a környéken, ahonnan nem csak a kiállítás, de számos más program is könnyen elérhető

Full Moon Hotel Budapest

Akár a családdal, akár a barátokkal fedeznéd fel Budapest belvárosát, mindenképpen szeretni fogod a Duna-parttól mindössze két perc sétára található hotelt. Igazi kuriózum, hogy az épületen belül 6 tánctérrel várja vendégeit a főváros egyik legkedveltebb szórakozóhelye.

Tovább a szálláshelyhez >>

Maverick Hostel & Ensuites Budapest

A hostel barátságos és kényelmes szobákkal várja vendégeit Budapesten, egy klasszikus monarchia kori épületben. A környék látnivalói, a praktikus közlekedés és a kedves személyzet miatt remek választás a szálláshely családoknak, pároknak és egyéni utazóknak egyaránt. 

Tovább a szálláshelyhez >>

Boutique Residence Budapest

A Boutique Residence modern, elegáns, prémium minőségű szobákkal, reggelivel és saját fürdőszobával teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást Budapest belvárosában. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a belvárosi éttermek, bárok, és szórakozóhelyek többsége könnyen elérhető. 

Tovább a szálláshelyhez >>

Lili’s Home Apartman Budapest

A 3. emeleti lakás csendes utcában található néhány percre a Duna-parttól, a Parlamenttől és a Margitszigettől. A szálláshely közel fekszik Budapest emblematikus látnivalóihoz, ideális választás azoknak, akik hátizsákkal fedeznék fel a belváros élményeit

Tovább a szálláshelyhez >>

Még több programot keresel a Star Wars-birodalom közelében? Nézelődj a szálláshelyek között, és foglalj szállást a környéken >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version