Site icon Szallas.hu Blog

Sunday Brunch – vasárnapi ebéd és családi wellness kedvező áron


Nincs kedved vasárnap főzni, de jó lenne kimozdulni a családdal? Ebéd után szívesen kipróbálnátok a wellnesst, de egy több napos pihenés most nem fér bele a költségvetésbe? Nézz körül a vidéki hotelek Sunday Brunch ajánlatai között, hiszen sokszor egy fővárosi ebéd áráért nem csupán megebédelhet a család, hanem még egy délutáni wellnesst is be lehet iktatni.

Mit jelent a brunch?A breakfast (magyarul reggeli) és lunch (magyarul ebéd) szavak összeolvadásából keletkezett kifejezés, mely a reggeli idő után, de még ebédidő előtt, 11 és 13 óra között kezdődő étkezéseket jelöli. Főleg Amerikában népszerű étkezési forma, de mára az egész világon elterjedt a brunch (ejtsd: bráncs) fogalma.


Pénztárca- és családbarát éttermek vidéki hotelekben

Mutatunk néhány vidéki helyet, ahol a budapesti éttermi menük árából AKÁR a szálláshelyed is kijön:

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****
Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Ha csupán egy napra tudsz kiszakadni a mindennapok pörgéséből , ne habozz: tölts el egy egész napot Visegrádon, ahol korlátlan étel – italfogyasztás, mesés dunai panoráma és wellness szolgáltatások színes választéka vár.

Hunguest Hotel Palota Lillafüred**** 
Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****

Változatos ízvilág főúri kényelemben – Sunday brunch minden vasárnap 12-16 óra között a Hunguest Hotel Palotában. Engedje, hogy főzzenek helyetted, míg családoddal élvezed a Palotaszálló gasztronómiai élményeit. Vasárnaponként is bőséges kínálattal (2-3 féle leves, 4-5 féle főétel, valamint a saláták mellett desszertek és friss szezonális gyümölcsök), hangulatos élőzenével várják az ínyenceket személyenként 3.900 Ft-os áron.

TIPP: A vasárnapi programot koronázd meg egy kellemes wellnesszezéssel vagy egy Függőkertben tett frissítő sétával.

Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske ****
Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske ****

Minden vasárnap 12 és 15 óra között családi svédasztalos ebéddel várják a vendégeket a tiszakécskei Barack Thermal Hotelben. A korlátlan ételfogyasztás ára felnőtteknek: 3.900 Ft, 6-12 éves korig: 2.500 Ft, 6 év alatt ingyenes.

Thermal Hotel Visegrád ****+superior
Thermal Hotel Visegrád****+superior

A hotel Duna Éttermében vasárnaponként 12:00-15:00 óráig Sunday Brunch várja a vendégeket. Árak: felnőtt 4 900 Ft, gyermek 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves kor között 50% kedvezmény

TIPP: SUNDAY SPA & LUNCH

Töltsd a vasárnap délutánt a Lepence Spa fürdő központban és falatozz a Duna Étterem bőséges és ízletes kulináris választékából hihetetlen kedvezményes áron!

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****
La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Sunday Brunch a La Contessa Kastélyhotelben, Szilvásváradon! Légy a kastélyszálló vendége vasárnaponként 12:00-16:00 óra között egy finom, 3 fogásos ebédre és élvezd a wellnessrészleg által nyújtott szolgáltatásokat egy teljes napon át. A 3 fogásos ebéd ára egész napos wellness belépővel 5.990 Ft / fő.

Hotel Kamilla Balmazújváros ****

Korlátlan svédasztalos ebéd minden vasárnap 12 és 15 óra között a Hotel Kamillában. Az ebéd ára előfoglalás esetén: 2500 Ft/fő, előfoglalás nélkül: 2800 Ft/fő.

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****
Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

Felejtsd el a vasárnapi főzést és irány a Granada Hotel Flamenco étterme egy bőséges ebédre! A Sunday Brunch keretében korlátlanul ehetsz, amennyi jól esik a gazdag svédasztalos büféebéden. Az ár magában foglalja emellett a wellness részleg korlátlan használatát 11 és 19 óra között, a gyermekélménypark, valamint a biliárd, csocsó és minigolf használatát is.

Erdőspuszta Club Hotel Debrecen ****
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen****

Minden vasárnap dél és három óra között Sunday Brunch, azaz bőséges svédasztalos ebéd és korlátlan fogyasztás várja a vidéki ízek kedvelőit Debrecen mellett, az Erdőspuszta Club Hotel**** szállodában. Ebéd után irány a hotel lovastanyája, ahol változatos szabadidős-, sport- és lovas programok (pl. lovaglás a szabadban és 800 nm-es fedett lovardában, lovas oktatás, hintózás és pusztakocsikázás, télen lovas szán stb.), valamint az őshonos magyar háziállatokat felvonultató állatpark állatsimogatóval fogadja a kikapcsolódni vágyókat.

Lugas Hotel Nyíregyháza ***
Lugas Hotel Nyíregyháza ***

Minden vasárnap svédasztalos ebéd és korlátlan ételfogyasztás a nyíregyházi Lugas Hotelben. Ára: felnőtteknek 2990 Ft, 6-12 éves kor között 1500 Ft. 

Hotel Három Gúnár Kecskemét ****
Hotel Három Gúnár Kecskemét****

Vasárnapi családi ebéd 2 felnőtt és 2 gyerek részére 8000 Ft-ért! A csomagban egy tál gőzölgő húsleves zöldségekkel és tésztával, sültes tál, egy tál csöbrös savanyúság, 4 lekváros és 4 kakaós palacsinta, egy kancsó tisztított víz és a gyerekeknek 1-1 pohár málnaszörp található.

Pollushof Panzió és Étterem Csolnok
Pollushof Panzió és Étterem Csolnok
Grante Motel Esztergom
Grante Motel Esztergom

+ TIPP:

Vasárnapi büféebéd akciós wellness belépőjeggyel a CEGLÉDI AQUARELL HOTELBEN

Erzsébet Nagy Szálloda Paks **** – Vasárnapi büféebéd -20% kedvezménnyel

Budapesti éttermek Sunday Brunch ajánlatai

Még több belföldi hotel ajánlataiért nézz örül a szallas.hu oldalán! >>

Exit mobile version