Site icon Szallas.hu Blog

Itt találsz még szabad helyeket 2019. karácsonyra -Hotelek és panziók


Régóta gondolkozol rajta, hogy milyen lenne, ha karácsonyra nem kellene nagytakarítani, nem kellene órákat a konyhában robotolni, bajlódni a fenyőállítással, majd szenteste hullafáradtan a fa alá zuhanni? Jó lenne, ha mindezt megcsinálná helyetted valaki? Van rá mód, hiszen már egyre több szállás kínál komplett karácsonyi csomagokat, vagy csak egyszerűen egy kényelmes szobát, kényeztető wellnesst, és még a karácsonyi menüt is megtervezik és megfőzik a háziasszonyok helyett. A következő hotelek és panziók még rendelkeznek szabad helyekkkel 2019. karácsonyra!

Ha szeretnél egy nagy, nyüzsgő szállodában, vagy kisebb, családiasabb panzióban karácsonyozni, de eddig elhessegetted a gondolatot azzal az ürüggyel, hogy ilyenkor már úgysincs szabad hely, jó hírünk van, mert nincs veszve minden! Összegyűjtöttünk 5 nagy hotelt és 5 kis panziót, ahol még lehet karácsonyra szállást foglalni.

Hotelek és panziók – Itt találsz még szabad helyeket 2019. karácsonyra

Hotelek karácsonyra

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

A pihenés itt igazi karácsonyi hangulatban fog telni, ugyanis több programmal is készülnek: lesznek karácsonyi koncertek, és gyermekprogramok is, az ünnepi asztalon pedig finom falatok. Nem csak pároknak, családoknak is ajánljuk, mert vannak kifejezetten családi szobáik is két hálótérrel, szükség esetén pedig akadálymentesített szoba is kérhető.

Hotel Eger & Park 

Az Év Szállása 2018-as versenyen az Év Legjobb Vidéki Konferencia Hotel kategóriában az előkelő első helyezést érte el. Népszerűsége ellenére, még vannak szabad szobái karácsonyra, úgyhogy aki luxus körülmények között szeretne ünnepelni, gyorsan csapjon le egyre. Az egri advent egyébként is gyönyörű, de akinek a Dobó tér programja nem lenne elég, az élvezheti a hotel által szervezett karácsonyi zenei esteket is.

Hotel Karos Spa Zalakaros 

Igazi wellness birodalom, ahol az egész család talál kedvére való szórakozást. Míg a felnőttek élvezik a wellness szoláltatásokat, a gyerekre különböző kreatív programok várnak, sőt, a szállodában gyermekfelügyeletet is biztosítanak.

Programokkal is készülnek: december 27-én a Fourtissimo karácsonyi koncertje lesz hallható, 26-án pedig a gyerekeknek kedveskednek a Buborék Együttes karácsonyi műsorával.

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred 

A csodálatos környezetben lévő hotel az adventi vásárok hangulatát hozza házhoz, ugyanis a Lobbyban karácsonyi kézműves vásárt tartanak. A Balaton partján lévő jégbárjukban forró italokat kínálnak, a vacsorák alkalmával pedig különféle ételkülönlegességekkel készülnek. A gyereket animátorok által vezetett foglakozásokra várják.

Grand Hotel Aranybika Debrecen 

A patinás szálloda már külsejében is ünnepi hangulatot áraszt, ám az árak tekintetében a hotelek között az egyik legpénztárcabarátabb választás. Debrecen advent idején különösen szép, így érdemes itt tölteni a karácsonyt.

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred 

Az Anna Grand Hotelben karácsonyi welcome drinkekkel kedveskednek a vendégeknek, fűszeres forralt bor vagy melengető forró teát kínál érkezés napján az Anna Café Kávézó és Cukrászda. Az ünnepi időszak alatt ínycsiklandó karácsonyi süteményeket kóstolhatnak a vendégek 14-16 óra között.

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred

A szálloda lobby-jában és az étteremben karácsonyfát állítanak, melyeket a cukrászműhely helyben készített mézeskalács figurái díszítenek a megszokott gömbök mellett.

A hideg télies időben egy kényeztető wellness pihenés? Miért is ne, megérdemled! Frissítő masszázs, szaunaszeánsz, bowling partik, finom ételek és házi sütemények és glamour hangulat az Anna Grand Hotelben

A gyermekek a karácsonyi időszakban és a téli szünetben animációs programokon szórakozhatnak, míg a szülők a wellness részleg kényeztetését élvezhetik. A felnőtt vendégek szórakozásáról egy különleges egyórás Louis Armstrong Show gondoskodik december 28-án. A show keretében fergeteges hangulatot teremt  Dervalics Róbert, aki a Füred Dixieland frontembere is.

Panziók karácsonyra

Várfürdő Panzió Gyula 

Gyula városa a várral és a fürdővel bármikor kitűnő úti cél, miért pont karácsonykor ne lenne az? Sokan gondolják ezt így, mert a városban már nem egyszerű szállást foglalni az ünnepekre, de mi azért tudunk még ajánlani, ráadásul nem is akármilyet! A Várfürdő Panzió ugyanis kitesz magáért szenteste, mert olyan menüsorral kedveskednek a vendégeiknek, ami bármelyik nagy hotel éttermében is megállná a helyét. Az olyan hagyományos ételek, mint a halászlé és az aszalt gyümölcs ágyon sült pulyka mellett igazi különlegességek is szerepelnek a menüsorban. Ilyen például a gojibogyós, hibiszkuszos jázminrizs, és a gyulai kapros töltött káposzta. Ugye, milyen jól hangzik?!

Sugó Panzió Baja 

Bár a szállás nem hirdet külön karácsonyi programot, Baja városának adventi vására és a hozzá kapcsolódó programok minden évben varázslatosak. Az Eötvös utcában és a Tóth Kálmán téren december 1-től 24-ig vásárolhatunk kézműves különlegességeket, kóstolhatunk forralt bort és puncsot, hozzá pedig kenyérlángost és kürtőskalácsot. A 2017-ben nyitott panzióban aztán kipihenhetjük a vásári forgatag fáradalmait, és igazán otthonos környezetben ünnepelhetjük a karácsonyt.

Várkör Panzió Kőszeg 

A Kőszeg szívében, műemléki környezetben álló panzió tökéletes helyszínül szolgálhat az ünnepek eltöltésére. Elhelyezkedésének köszönhetően a legtöbb látnivaló egy kényelmes sétával elérhető. A kőszegi adventi vásár és a karácsonyi dekoráció pedig hamisítatlan ünnepi hangulatot varázsol a kisvárosba.

Aranypatkó Fogadó Étterem Győrújbarát 

Aki a finom ételek rajongója, de karácsonykor nem szívesen robotol a konyhában, annak tökéletes választás az Aranypatkó, aminek étterme igen népszerű a házias ízeknek köszönhetően. Kedvenceinket sem kell a szomszédra bízni az ünnepek alatt, mert a szállás állatbarát, így tényleg az egész család együtt ünnepelhet majd.

Marienka Panzió Eger 

A családias hangulatú panzió Eger központjában helyezkedik el, ám ennek ellenére szobái csendesek, nyugodt ünneplésre és pihenésre alkalmasak. Étterme is különleges, ugyanis étlapjukon sok szlovák ételkülönlegesség szerepel.

Egy karácsonyi vakáció egyben nagyszerű ajándék is lehet a családnak, de a foglalással nem árt sietni, mert a fent említett helyek is gyorsan fogynak, nehogy lemaradj róla!

Te hol ünnepelsz idén karácsonykor?

Még több belföldi szálláshelyet itt találtok >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version