Site icon Szallas.hu Blog

Tengerpartok Hete a Szallasgurunál – nyaralás a pálmafák tövében


Egy tengerparti nyaralás a pálmafák árnyékában többé nem elérhetetlen álom! Válassz akár spanyol, olasz, portugál vagy görög úti célt, a szallasguru.hu oldalán biztosan találsz akciós csomagajánlatot! 2019. július 8. és július 14. között ismét hatalmas kedvezményekkel készül a szallasguru.hu, hiszen a Tengerpartok Hete idején számos akciós (fő- és utószezoni) külföldi nyaralást tudsz lefoglalni kedvezményes áron. Hogy hova? Mutatjuk a legnépszerűbb tengerparti ajánlatokat, ne maradj le róla!

Tengerpartok Hete – 2019. július 8. és 14. között

Ha nem szeretnél egész nap autóban ülni, de minden vágyad egy homokos strandon napozni, akkor Crikvenicán a helyed! A Budapesttől kevesebb mint 5 és fél óra alatt elérhető horvát város varázslatos tengerparti nyaralást ígér!

Crikvenica tengerpartja

Hotel Mediterran Crikvenica ***

Nyaralás és városnézés az olasz csizma sarkán, Bariban!

Budapestről már 1-2 órás repülőúttal elérhető Bari városa, amely az olasz csizma sarkán, Puglia tartományban található. Bari középkori hangulat óvárosa megér egy kiadós városnézést, aki pedig tengerpartra vágyik, meg se álljon Polignano a Mare településig!

Polignano a Mare

Hotel Boston Bari  ***

8 napos üdülés a csodálatos Korfun, magyar asszisztenciával!

Zöld szigetnek is nevezik Korfut, a Jón-tenger gyöngyszemét, ahol a kulturális látnivalók mellett a smaragdzöld tengervíz, az érintetlen természeti környezet és az autentikus halászfalvak garantáltan elvarázsolják a turistákat.

Korfu

Prassino Nissi Hotel Moraitika **

Egy hetes tengerparti lazítás Naposparton, Bulgáriában

Bulgáriában, a Fekete-tenger partján terül el a Napospart üdülőparadicsom, amelynek 8 km hosszú, kék zászlós minősítésű strandja évről évre több százezer turistát csábít ide. A tengerpart csodás, az árak alacsonyak – kell ennél jobb párosítás egy felejthetetlen nyaraláshoz?

Napospart

Sunny Day Club Hotel Napospart ***

Felejthetetlen nyaralás a mesés Cipruson, félpanzióval

Az ókori mitológia szerint Aphrodité, a szerelem és a szépség istennője Ciprus szigetén lépett partra a habok közül. A mítoszok a mai napig belengik a szigetet, érdemes figyelni a tengerparton a szív alakú köveket, kavicsokat, mert ki tudja, kire mikor talál rá a szerelem 🙂

Ciprus, a szerelem istennőjének szigete

Pierre – Anne Beach Hotel Ayia Napa ***

Felülmúlhatatlan nyaralás: 1 hét Madeirán, repülős utazással

Madeira, az örök tavasz szigete az Atlanti-óceánban terül el, közigazgatásilag Portugáliához tartozik. Területén megszámlálhatatlanul sok természeti és kulturális látnivaló akad, csak győzzük mindet felfedezni az egy hetes nyaralás alatt!

Santana, Madeira

Hotel Musa Dajuda Funchal ****

Kubai álomutazás: 2 éj Havanna, 5 éj Cayo Coco!

Igazi karibi hangulat vár azokra, akik Kubára látogatnak, hiszen a színes házakon és autócsodákon túl fehér homokos tengerpartok és türkizkék színű víz gondoskodik a felejthetetlen élményekről.

Memories Caribe Hotel Cayo Coco ****

Te melyik tengerparti nyaralást választanád?

Akciós külföldi nyaralások népszerű tengerpartokon július 8-14. között a Szallasguru.hu-n, a csak a Tengerpartok hete idején! Ne maradj le róla >>

(fotók: szallasguru.hu)


Exit mobile version