Site icon Szallas.hu Blog

Rejtőzz el a fagyos szelek elől! – Szaunás vendégházak csak nektek


Odakinn jégvirágot rajzol a fagy az ablakra, ti viszont ebből semmit nem vesztek észre, hiszen egy szauna melegét élvezitek éppen. Ilyen is lehet egy tökéletes téli pihenés, ha szaunás vendégházban foglaltok szállást. Mutatunk is néhány remek szálláshelyet, melyek ilyen felszereltséggel várnak.

1. Medulienka Rönkház Noszvaj

Saját szaunás szálláshely a Bükkben, csodás, erdei környezetben. A Medulienka Rönkház minden részletében igényes, minden szeglete a természet szeretetét tükrözi. Mivel egyszerre tizenhárman is elfértek benne, társaságnak kifejezetten ideális. 

Medulienka Rönkház Noszvaj

2. TreeHouses Noszvaj

Rendhagyó módon két szállást is ajánlunk ugyanarról a településről, mert a TreeHouses Noszvaj is kihagyhatatlan hely. Mesébe illő lombházak szupermodern felszereltséggel, kizárólag pároknak, a teljes pihenés érdekében. Ezt a szaunás szálláshelyet imádni fogod.

TreeHouses Noszvaj

Programok Noszvajon és környékén >>

3. A Ház Vendégház Kismaros

A Dunakanyar kilátópont közelében, egyedülálló helyen, méghozzá egy szikla ormán áll A Ház Vendégház. Akár párosan, akár családdal kerestek kényelmes erdei kuckót téli pihenéshez, ezt a prémium minőségű, barátságos hangulatú kismarosi szaunás szálláshelyet válasszátok! 

A Ház Vendégház Kismaros

Kismaros és környéke látnivalói >>

4. Bakonyi Kis-lak Bakonykoppány

Mesés szépségű parasztház nagy családoknak, társaságoknak, mely őrzi a régi világ hagyományait, miközben mindenben megfelel a mai kor igényeinek. Saját szaunával és dézsafürdővel vár a Bakony lábánál.  

Bakonyi Kis-lak Bakonykoppány

A legjobb programok Bakonykoppány környékén >>

5. Gizella Vendégház Göd

Kikapcsolódás minden mennyiségben, ez a gödi Gizella Vendégház. A Duna-parton álló szállás nemcsak kényelmes kanapéval és tökéletes felszereltséggel vár minden vendéget, de még egy hamisítatlan játékterem is található itt, csocsóval és biliárddal. 

Göd és környéke látnivalói >>

6. Lexi Wellness Vendégház Balatonboglár

Ha a Balaton déli partján keresel szállást családnak saját szaunával, a Lexi Wellness Vendégházat neked ajánljuk. A szálláshelyen csak ti lesztek, így sem a jacuzzit, sem a dézsafürdőt nem kell megosztanotok senkivel.

Látnivalók Balatonbogláron >>

7. Faluszéli Tóthék Vendégháza Szentkozmadombja

Egy göcseji falucska szélén áll Tóthék Vendégháza, amely kitűnő választás elvonulós, pihenős napokra, főleg, ha társasággal mennétek. Igényes és tágas szállás szaunával csodálatos környezetben.

Faluszéli Tóthék Vendégháza Szentkozmadombja

A Göcsej legszebb látnivalói >>

8. Dream Cottage Fonyód

Bájos erdei kuckó pároknak a Balatonnál a Dream Cottage Fonyód, melynek hangulata mindenkit magával ragad. Bújjatok el kettesben a téli fagyok elől ebben a barátságos hangulatú, saját szaunás vendégházban!

Dream Cottage Fonyód

9. Private Wellness Villa Pécs

Pécs fölött, a Mecsek lankáin áll a városra panorámás Private Wellness Villa, ahol minden lehetséges kényelemben részetek lehet. Nyújtózzatok el a süppedős kanapén a kandalló előtt, és próbáljátok ki a remek saját szaunát is!

Private Wellness Villa Pécs

Pécs számtalan látnivalóval hívogat >>

10. Wonderhill Apartman Sátoraljaújhely-Rudabányácska

A zempléni hegyek fenséges látványa fogad minden reggel, ha kitekintesz a rudabányácskai Wonderhill Apartman ablakán. A szálláshely saját szaunával vár, ahol tökéletesen kipihenheted majd magad, például egy kiadós túrázás után.

Wonderhill Apartman Sátoraljaújhely-Rudabányácska

Ezt nézd meg Sátoraljaújhelyen >>

11. Chicago Vendégház Szentes

Óriási rajongója vagy a legendás amerikai rockegyüttesnek, a Chicago-nak? Akkor máris vedd az irányt Szentes felé, a Chicago Vendégházban otthon érzed majd magad. A szaunás szálláshely dekorációja a Hard To Say I’m Sorry előadói előtt tiszteleg, miközben rendkívüli kényelem és igényesség vesz körül minden vendéget. A bowling pálya és a biliárd pedig hab a tortán. 

Fedezd fel Szentes környékét itt >>

12. Kopácsi Füves Porta Csempeszkopács

Időutazásra hív a Kopácsi Füves Porta, melynek berendezése, stílusa, főként pedig csodaszép állapotban megmaradt kemencéje egy régi világot idéz. A modern időket azonban tökéletesen képviseli a kellemes szauna, melyben felmelegedhettek zimankós téli napokon. 

Kopácsi Füves Porta Csempeszkopács

Programtippek Csempeszkopács környékén >>

13. Erzsébet Vendégház Mórahalom

A híres Szent Erzsébet Gyógyfürdő közelében található az Erzsébet Vendégház, ahol le is foglalhatjátok magatoknak a szaunát, hogy senki ne zavarja a pihenéseteket. Nagyvilági, modern stílusú szálláshely, minden ízében igényes.

Mórahalom látnivalóit itt találod >>

Ezen a télen üdülj te is szaunás vendégházban, ahol testet – lelket melengető pihenésben lesz részed. Foglald le a számodra legjobb szálláshelyet oldalunkon, csak pár kattintás az egész!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version