Site icon Szallas.hu Blog

Széna vagy szalma?


Bizonyára ismeritek a mesét, amelyben a székely asszony és az ura nem tudják eldönteni, hogy szénát vagy szalmát láttak-e az út mentén. Mint minden mesének, ennek is szimbolikus jelentése van, mégpedig az, hogy az ellentétek láthatatlanul hálózzák be az életünket. Az érem két oldala, fenn és lenn, fekete-fehér, igen-nem, ég-föld, menny-pokol, jin-jang, férfi-nő és még napestig sorolhatnám az örök ellentétpárokat. Sőt, ez ugyanúgy érvényes az utazásokra is, hiszen néha azt is nehéz kitalálni, hogy jobbra vagy balra forduljunk? Túrázzunk vagy inkább várost látogassunk? Ugye ismerős dilemmák? 🙂

A szallas.hu legújabb tesztjében pont erre a döntési képességre lesz szükség. Az alapszituáció az, hogy most elutazhatsz valahová pihenés céljából. Hogy mikor, hová, kivel, az a Te döntéseden múlik. De mindig csak két lehetőség közül választhatsz. A vagy B? Külföld vagy belföld? Luxus vagy vadregényes?

Töltsd ki a tesztet, hogy jobban megismerd utazási szokásaidat és a jutalom sem marad el:

Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

MEGNYERHETSZ EGY VALÓDI PIHENÉST az Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjénben (44 900 Ft értékben, 2 fős 2 éjszakás félpanziós ellátással, utalvány formájában). Ehhez minden kérdésre muszáj felelni, és a kérdőív végén található kérdésre is HELYES VÁLASZT kell adni.

A kitöltés határideje: 2016. november 23. szerda 12:00

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható: https://goo.gl/M53ESF

 

A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTS IDE! >>>

 


Exit mobile version