Site icon Szallas.hu Blog

Szenzációs élményekkel csalogat a Bükki Csillagda! + bükki szállásajánlót is hoztunk mellé


Az országban számos csillagvizsgáló és planetárium várja azokat a látogatókat, akik érdeklődnek a csillagászat iránt, a Bükki Csillagda nyitása pedig tovább színesíti a csillagászati élmények színes palettáját. 

Miért éppen a Bükki Csillagda?

A csillagászati és természetismereti látogatóközpont 2022. március 8-án nyitotta meg kapuit Répáshuta mellett, és töretlen népszerűségnek örvend. 

Ha az a kérdés, hogy mért éppen a Bükki Csillagda legyen a legújabb pont a bakancslistádon, a válasz egyszerű. Miért ne akarnál részese lenni a világűr rejtelmeinek a Bükk egyik legszebb pontján?

Tudtad, hogy a Bükki Csillagda VR kihívásain még az Apollo 18 küldetésén is részt vehetsz? Az interaktív kiállítások, a planetárium vetítései és a bolygótúra tanösvény mellett a Csillagda még számos kalandos élményt tartogat számodra. 

Még több program a környéken >>

Programok és élmények a Bükki Csillagda birodalmában

Kíváncsian várod, milyen programokkal csalogat Bükk legújabb turisztikai attrakciója? A Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső megtekintése, a megtapogatható meteoritok, és a planetárium filmjei mellett extrém VR küldetések is várnak rád. 

A gyerekek számára éppen olyan érdekes program a Csillagda felkeresése, mint a baráti társaságoknak, de akár egy rendhagyó randevús helyszínnek is tökéletesen alkalmas a látogatóközpont. 

A Bükki Csillagda élményei

Az alábbi programok garantáltan felejthetetlenné teszik a látogatást:

Bükki Csillagda, Répáshuta

5 hangulatos bükki szállás a Csillagda közelében

Répáshutai Vendégház – A Bükk szívében rejtőzik a családias hangulatú vendégház, amely 3 szobával, összesen hat férőhellyel várja vendégeit. A környék számos kirándulóhelyet tartogat, ráadásul a varázslatos Lillafüred is csupán 20 percre fekszik Répáshutától. A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely. 

Répáshutai Vendégház

Borostyán Panzió – A 7 szobás panzió meseszép környezetben várja azokat a vendégeket, akik nyugalomra, pihenésre, és a természet közelségére vágynak a bükki kikapcsolódás során. Az udvaron fából készült nagy terasz, padok, és ülőkék találhatók, a gyerekeket pedig játszótér várja. A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Borostyán Panzió

Csillag Vendégház – Az egyszobás vendégház tökéletes választás romantikus kikapcsolódáshoz, ráadásul egy dézsafürdő is segíti a feltöltődést. A kertben bográcsozni, és grillezni is lehet, emellett ingyenes a wifi, és a parkolás is. A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Csillag Vendégház

Pénzpataki Vadászház – A 11 szobás vadászház remek választás egy baráti kiruccanáshoz, és egy sokfős családi kikapcsolódáshoz is. A családias hangulatú szálláshely friss levegővel, és számos közeli kirándulóhellyel csalogatja azokat, akik a Bükkben szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. A vadászház OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Pénzpataki Vadászház

Knédli Vendégház – A 2 szobás vendégház a Bükki Nemzeti Park közepén található, így ideális választás azoknak, akik túrázással, esetleg kerékpározással szeretnék izgalmasabbá tenni a pihenést a Bükkben. A ház pihenőkertjének végén egy fenyőerdő várja a vendégeket, akik így reggelenként az erdőben gyönyörködhetnek kávézás közben. A vendégház OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Knédli Vendégház

Örömmel felfedeznéd a Bükk legszebb látnivalóit? Foglalj szállást a Bükki Csillagda közelében, és élvezd a környék vendégszeretetét! 

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version