Site icon Szallas.hu Blog

Szilveszter belföldön – Te se maradj le a legjobb programokról!


Ha belföldön keresel szilveszteri programot, nagyon jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttük neked az idei év legjobbjait! Bulik, wellness, futás, mulatós koncertek, gasztroélmények… Tarts velem, nézzük meg, mit tartogat számunkra szilveszter varázslatos éjszakája!

Szentendre – táncos utcabál

A Budapesthez közel eső településen különleges utcabál várja a látogatókat szilveszter éjszakáján! Az esemény a Fő téren kerül megrendezésre, ahol a polgármester várja majd a látogatókat forralt borral.

Szentendre télen

A 23:00 órától kezdődő eseményen lesz fényfestés, tánc, és egy kis szolid mulatság, hogy a belváros lakói is zavartalanul tölthessék el ezt az éjszakát. Érdemes tehát ellátogatni Szentendrére, hogy az utcabál keretein belül forralt borozzunk egyet és a város lakóival búcsúzzunk az óévtől!

Szállásajánló Szentendrén

Négy csillagos felnőttbarát design- spa és wellness hotel Szentendrén, Budapesttől 7 km-re! A szálloda Szentendre történelmi belvárosában található és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Tovább a hotel oldalára >>

Tapolca – a gasztroélmények szerelmeseinek

Az év utolsó napjai kellemesen telnek Tapolcán, hiszen már december 30-án megkezdődnek a szilveszteri programok. A hagyományos kolbásztöltő verseny indítja 30-án a programsorozatot, ahol kipróbálhatják magukat a szakácsok és azok, akik elég bátornak érzik magukat!

A tapolcai Malom-tónál

Gyermekeinkkel is érdemes kilátogatni a tapolcai programokra, hiszen ingyenes fajátékok és kosárhinta várja a legkisebbeket. A futás szerelmeseinek megrendezik a szilveszteri örömfutást, ahol egyéni 4 km-en vagy hosszabb szakaszon próbálhatják ki magukat a versenyzők. Meglepetés ajándékok, zsíros kenyér és forró tea várja a legjobbakat! A hagyományos Malom-tó átúszás után 19:00 órakor kezdődik az utcabál, mely a Főtéren kerül megrendezésre. A jó kedvért és a retro-party-ért Dj Szasza lesz a felelős. Gyere el te is, ha egy nagyszerű bulira vágysz!

Tölts el több napot Tapolcán és foglald le itt a szállást! >>

Hajdúszoboszló – szilveszteri csergetés

Kedvenc üdülővárosunk, Hajdúszoboszló is készül szilveszteri programokkal december végére. Hagyományőrző csergetéssel, fantasztikus koncertekkel és közös koccintással búcsúzhatunk az óévtől, a Hősök terén!

Hajdúszoboszló belvárosában

Az est fellépői Varga Viktor, Kefír és a Smith Rock Family lesz. A koncertek mellett nagyszabású tűzijáték és közös ünneplés várja az idelátogatókat! Ha pedig Szilveszter éjszakáján egy kis wellnessre is vágytok, vár titeket az Aqua-Palace habparty-ja, ahol a sztárvendég Rácz Gergő lesz idén. Érdemes kihasználni a Hajdúszoboszló nyújtotta élményeket, hiszen lesz belőlük bőven!

Szállások Hajdúszoboszlón

Sopron – Szilveszteri futás

A futás szerelmeseinek ajánljuk Sopron városát Szilveszterre, hiszen december 31-én délelőtt 10:00 órától megrendezésre kerül a szilveszteri futás! Remek program azoknak, akik életében fontos szerepe van a sportnak, és az új évet is kedvenc hobbijukkal indítanák.

A futás végén forró tea és pezsgő várja a sportolókat, este pedig utcabál jellegű bulira invitálja a város az idelátogatókat. Fellép Dj Joko, a Republic, a ZOOM együttes, és a Flört Band. Nagyszerű programok várják a vendégeket Sopron városában! Ne hagyd ki idén ezeket a remek programokat te sem!

Szálláshelyek Sopronban >>

Zamárdi – a mulatós zene kedvelőinek

Zamárdi a mulatós zene fellegvárává válik december 31-én éjszaka, hiszen olyan fellépők vesznek részt a Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpont programján, mint Kis Grófo, Peter Srámek és Gáspár Laci.

A helyszín a Bulisátor, ahol 18:00-kor kezdődik az igazi szilveszteri buli. A fellépők koncertjeit az éjféli pezsgőzés és tűzijáték szakítja meg, de zavartalanul folytatódik az after-party Gáspár Laci produkciójával. A vacsoravendégeket ínycsiklandó büféasztal várja egész éjszaka a Borétterem és Rendezvénypavilonban.

Zamárdi télen is vár! >>

Remélem, hogy szilveszteri programajánlóm meghozta a kedveteket az utazáshoz és egy fergeteges éjszakához, hogy az újév köszöntése jó hangulatban teljen! Boldog Új Évet kívánok minden kedves olvasómnak!

/fotók: shutterstock/

 


Exit mobile version