Site icon Szallas.hu Blog

Takaros erdei faházak kutyás, cicás pihenéshez


Egy ideje már szerepel a bakancslistánkon, hogy családostól, kutyástól eltöltsünk egy hétvégét egy hangulatos erdei faházban. A választék nagyon széles, szerencsére már egyre több hely állatbarát, így szívesen látnak vendégül kutyát és cicát is. Ha kedvencével szeretne pihenni az ember, nincs is jobb választás, mint egy erdei faház, hiszen a nyugodt, békés környezet az állatok számára kifejezetten ideális, nekünk pedig igazi feltöltődés lesz kiszakadni kicsit a nyüzsgő városból. Erdei faházak kutyás-cicás pihenéshez!

Hangulatos erdei faházak kandallóval, kutyás-cicás pihenéshez

Börzsönyliget Kisház Vendégház Kismarosnál 

Erdei ház némi extrával. Nem kell azért nagy dologra gondolni, de az ilyen kis lakok esetében például nem mindennapos dolog a wifi. Itt nem kell teljesen elszigetelődnünk a világtól, mert ingyenes wifit biztosítanak. A ház felszereltsége egyszerű, de minden megtalálható benne, ami szükséges egy kellemes hétvégéhez. A legjobb pedig az, hogy a házikóban kandalló is található, ahol akár egy őszi, vagy téli túra után forró teát kortyolgatva melegedhetünk fel. A házhoz szép kert is tartozik, ahol kedvencünk is jól érezheti magát.

Börzsönyliget Kisház Vendégház Kismarosnál 

Gemenci Bagolyvár Vendégház, Bogyiszló 

A gemenci erdő talán hazánk egyik legszebb erdeje. A csodálatos panorámával rendelkező kis vendégház ezen a hangulatos helyen, közvetlenül a Duna mellett áll. A nap szerelmeseit a ház előtti partszakaszon mediterrán pihenőkert várja. Bent nyáron klíma, ősszel és télen pedig kandalló gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Bár a házban 8 férőhely van, de előnye, hogy ha kisebb létszámmal foglalunk, akkor a többi szobát már nem adják ki idegeneknek, így még a félősebb kutyák és cicák is háborítatlanul pihenhetnek.

Gemenci Bagolyvár Vendégház, Bogyiszló 

Bababarát erdei faházak, ahová kutya és cica is vihető

Kikerics Erdei Szálláshely és Turistapihenő Zebegényben 

Mint a mesében, Zebegény határától 500 méterre az erdőben, egy patak partján fekvő telken áll a csinos, fűthető kis vendégház. 2017-ben teljesen felújították, így ennek köszönhetően akár télen is kitűnő választás. Jó időben a kertben bográcsozásra, sütögetésre is van lehetőség. A kutyák kedvence azonban kétséget kizáróan a patak lesz, amiben kedvükre pancsolhatnak.

Zebegény látnivalóiról itt olvashattok >>

Kikerics Erdei Szálláshely és Turistapihenő Zebegényben 

Akác Tanya Faházak Újlengyelben 

Igazi finn életérzés várja az ide látogató vendégeket, mert a kényelmesen berendezett finn faházak mellett a Sauna Boulevard szolgáltatásai segítik az ellazulást. Ilyen például a finn szauna, vagy a sós és meleg vizű fürdődézsa, de meg kell említeni az ételkülönlegességeiket is.

Bababarát szálláshely, 2 éves kor alatt ingyenes. Kiságy, fürdetőkád, etetőszék, és egyéb kiegészítők rendelkezésre állnak, így nem kell otthonról vinni.

Akác Tanya Faházak Újlengyelben 

Az egyik legkülönlegesebb állatbarát erdei faház

Erdei Kisház Noszvaj 

A két apartmanból álló Erdei Kisház az egyik leghangulatosabb és legmodernebb faház. A takaros kis lakban két apartman található. Ezek foglalhatók egyben is, nagyobb társaságnak, mert a közös tereknek köszönhetően így kényelmesen elférhet akár 8 felnőtt és 2 gyerek is. A hamisítatlan természetközeli érzést erősíti a tóra néző lenyűgöző panoráma, a szezonális kerti zuhany, és az erdélyi fürdődézsa. Noszvaj környékén számos túraútvonal található, így a kutyák is garantáltan jól fogják érezni magukat.

Erdei Kisház Noszvaj 

Ha a fentiek között nem találtál kedvedre valót, érdemes még szétnézni az alábbi linken, hiszen a Szallas.hu oldalán bőséges a kínálat az állatbarát szálláshelyekből >>


Házikedvenc fotópályázat értékes nyereményekkel

Ha van kedvetek, vegyetek részt a Szallas.hu házikedvenc fotópályázatán, töltsétek fel valamelyik kedvenc fotótokat és induljatok az értékes nyereményekért!

Részletek ide kattintva találhatók >>

A szavazást se felejtsétek, mert most jó ügyet szolgáltok vele, a Szallas.hu szavazónként 3 Ft-tal támogatja a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát.


Exit mobile version