Site icon Szallas.hu Blog

Tavaszi zsongás – Családbarát, all inclusive wellness oázis vár Bükfürdőn


Mit szólnál egy olyan tavaszi kiránduláshoz, ahol végre minden klappol? Ahol tengernyi kaland várja a gyerekeket, de közben a szülőknek sem kell lemondani a jól megérdemelt wellness élményekről? Ha még nem találtál rá a tökéletes családi pihenés receptjére, akkor megsúgjuk a titkot: a négycsillagos Danubius Hotel Bük minden korosztálynak felejthetetlen feltöltődést kínál! Nézzük, mivel vesz le a lábadról a tavaszi szezon alatt:

Ezért szuper választás a családbarát, all inclusive Danubius Hotel Bük:

Wellness oázis kicsiknek és nagyoknak

A nyugati határszélen fekvő Danubius Hotel Bük egy óriási wellness birodalom formájában hozza el neked a tökélyre vitt testi-lelki kikapcsolódást. A részben fedett, részben nyitott vízi világ élmény- és gyermekmedencékkel is büszkélkedhet, így a pihenésed alatt egy igazi családi fürdőmennyországban csobbanhatsz.

És a java még csak most jön! Amíg a gyerkőcök kifárasztják magukat az animációs programokon vagy a vízköpőkkel és sodrófolyosóval ellátott kalandmedencében pancsolnak, addig a felnőttek színes wellness lehetőségek közül válogathatnak. Jól esne egy kényeztető masszázs? Vagy egy regeneráló szépségkezelés? A bükfürdői élményvilágban nem fogsz csalódni!

Stílusos relax a pihenőrészen

Ha pedig már érezni lehet a levegőben a nyár ígéretét, akkor vedd az irányt a kültéri medencék felé! Ahogy a zöldellő kert közepén álomba cirógat a víz és a napsütés, szinte varázsütésre elvonulnak majd a stressz-felhők a fejed felől.

Inkább az aktív pihenésre esküszöl? Teszteld le a teniszpályát, minigolfozz, lengőtekézz vagy arass győzelmet a párod felett egy kerti sakkjátszmában!

Mutass több képet a szállodáról >>

Tavaszi tematikus hétvégék Bükfürdőn

Áprilistól kezdődően a Danubius Hotel Bük szinte minden hétvégén fantasztikus programkínálattal teszi édesebbé a büki kirándulásod. Mutatjuk, milyen izgalmak várnak rád ebben a hónapban:

Április 8-10. – Főszerepben a medvehagyma

Ismerd meg a tavaszi méregtelenítés sztárját, az illatáról és jótékony hatásairól ismert medvehagymát! Ezen a két hétvégén ínycsiklandó medvehagymás finomságok lepik el a szálloda büféasztalát, a spa részlegen pedig vérnyomás ellenőrzés és életmód tanácsadás várja a vendégeket. Nem mellesleg a Kőszegi Sör legújabb IPA-ja is ekkor debütál a szállodában, úgyhogy semmiképp se hagyd ki!

Végre itt a medvehagyma szezon

Április 14-19. – Családi húsvét és ünnepi asztal

Még nincs programod a hosszú hétvégére? Gond egy szál se: Bük legismertebb hotelében a húsvétnak is megadják a módját! A Bubbles Club keretében nyuszisimogató éa kézműves foglalkozás szórakoztatja a kicsiket, akik még a szálloda jópofa sárkány-kabaláival is összefuthatnak.

Kerti sakk Tikoval, az egyik sárkány gyerkőccel

De hogy ne csak a gyerekek érezzék jól magukat, a szálloda étterme teljes húsvéti arzenállal készül az ünnepi hétvégére. Lesz nagypénteki böjti büfé, illatos kalács, sonkaszeletelés és a hagyományos desszertek sem maradnak le az asztalról.

Érdekel az ajánlat >>

Április 22-24. – A Föld napja

A Föld napja alkalmából izgalmas zöld programok veszik át a stafétát a Bubbles Clubban, így a család legkisebb tagjai játékosan tanulhatnak bolygónk védelmezéséről. Közben a felnőttek a bioaktív kozmetikumok világába nyernek majd betekintést (és vásárlási kedvezményt) a Biola jóvoltából.

Danubius Hotel Bük

Lefoglalom a tökéletes büki utat >>

Április 29-május 1. – Majális 

Május elsején vidám májusfa állításon vehettek részt a kertben! Ennek örömére autentikus néptánc, népzene, valamint pálinka- és pogácsa kóstolás színesíti majd a szálloda hangulatát. Nem feledkezik meg a szálloda Anyák napján az édesanyákról sem. A gyerekek kézműves foglalkozáson készült ajándékokkal lephetik meg őket. 

Töltődj fel anyák napján is a Danubius Hotel Bük szobáiban >>

Ételallergia? Nem akadály!

Végre egy all inclusive szálloda, ahol nem fog fennakadást okozni az ételallergia! A Danubius Hotel Bük büféasztalán mindent megtalálsz, a glutén-, laktóz- és tojásmentes ételektől kezdve a mennyei vegetáriánus és a vegán fogásokig. Ez alól persze a reggeli és a délutáni snack sem jelent kivételt.

Mindegy, hogy a zöldséges paellát, a vegán brassóit vagy a kókusztejes karfiollevest választod, az egyedi ízélményt akár már most borítékolhatod.

Kiadós, minőségi falatok

Tárt karokkal vár a büki álomnyaralás

Mutasd a szobákat >>

Most, hogy már ismered a tökéletes tavaszi kaland receptjét, csak annyi maradt hátra, hogy kiválaszd a neked legmegfelelőbb szobát a Danubius Hotel Bük kínálatából. Ne feledd: akár aktív kikapcsolódásra, akár wellness kényeztetésre vágysz, itt az egész családnak örök emlékeket szerezhetsz!

(Fotók: Danubius Hotel Bük, Szallas.hu)


Exit mobile version