Site icon Szallas.hu Blog

Téli mesevilág és a csend birodalma vár a Zempléni-hegységben


Ha szeretnéd, hogy életed középpontjában a jóízű beszélgetések és a közös felfedezések álljanak, akkor látogass el a Zempléni-hegységbe, ahol a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments mesés környezetben vár rád. Itt félretehetsz minden modern technikai eszközt, hiszen alig-alig van térerő a szálláshelyen. Ismerd meg újra önmagad, tölts el minőségi időt szeretteiddel és fedezd fel a természet szépségét!

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments

Ahol a csend kezdődik…

Végtelennek tűnő havas táj, porcukorral megszórt hegyek és dombok, örökzöld fenyőerdők illata fogadja azokat, akik ellátogatnak tél idején a Zempléni-hegységbe. Ebben a romantikus környezetben, Sárospatak közelében található a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments, amely a svájci vadászkastélyok mintájára épült a XIX. és XX. század fordulóján. A szálláshely nyugodt és békés kikapcsolódást ígér azoknak, akik szívesen vonulnak el a világ zaja elől.

A vadászkastély 5 db igényesen berendezett, minden luxussal felszerelt lakosztálya, tökéletes fekvése, gyönyörű kilátása, a friss hegyvidéki levegő és méregzöld víztükrű horgász- és csónakázó tava garantáltan elrabolja a vendégek szívét.  

Elvonulás – mobil nélkül

Most itt a lehetőség, hogy hosszabb vagy rövidebb időre Te is elvonulj hazánk egyik legszebb középhegységének gyöngyszeméhez, ahol számot vethetsz önmagaddal és a világgal új év elején. A teljes kikapcsolódás garantált lesz, hiszen a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments az a hely, ahová nem ér el a modern kor legnagyobb vívmánya, az internet, sőt még a mobilhálózatok is gyengélkednek ezen a ponton. Nincs mit tenni, hagyni kell, hogy visszatalálj önmagadhoz! 😊 Néhány óra, néhány nap telefon nélkül és szinte biztos, hogy kicserélt emberré válsz.

Téli kikapcsolódás és relaxáció

A téli pihenés és feltöltődés Kőkapun úgy lesz igazán tökéletes, ha a környéket is felfedezzük. A környéken számos lehetőség adódik a természetjárásra, igazán fantasztikus program akár az egész családnak a Hegyköz felfedezése térerő hiányában. A szálloda saját túravezetői az érintetlen környezet titkait is felfedik, miközben a terepjáró vadregényes tájakon kapaszkodik fel. A festői szépségű tó a Vadászkastély partján pedig remek sétaútvonal romantikus beszélgetéshez vagy baráti csevejhez.

A vidék különlegessége a Pálházi Állami Erdei Vasút kisvonata, amely eredetileg lóüzemű vasút volt és a Vadászkastély építtetője, gróf Károlyi István megrendelésére készült. A vonat ma már fát nem szállít, ehelyett a vendégeket kalauzolja a környéken április végétől szeptember végéig.  

TIPP: Foglald le most tavaszi-nyári pihenésed és tölts el néhány felejthetetlen napot a Zempléni-hegységben – kedvezményes áron! >>

Ha vonatozás helyett inkább a négyfal között maradnátok és aktív kikapcsolódást kerestek a családtagokkal, barátokkal, akkor remek lehetőség erre a szálloda bowling pályája és a biliárd, vagy a wellness élmények a fürdőházban. Utóbbi területén 3 db pezsgőfürdő, gyermekmedence, gőzkabin, infrakabin, finn szauna és panoráma szauna várja rajongóit egy egészséges izzadásra. Emellett a jég kút és a sókamra nemcsak a stressz ellen tökéletes, hanem remek időtöltés, ha éppen egy jó beszélgetésre hívjátok párotokat, barátaitokat.

Mert minden egy vacsorával kezdődik…

A Kőkapu Vadászkastély és Hotel saját étteremmel is rendelkezik, ahol teljes mértékben kiteljesedik a kastélyban eltöltött idő minden élménye. Itt a konyha is méltóképpen tükrözi az ember és a természet harmóniáját. A Háromforrás Étterem az erdő ízeit hozza asztalunkra, s nincs is fenségesebb annál, amikor a természetben tett látogatás és nagy beszélgetések után a napi gondolataink, élményeink, felfedezéseink ízekben is kifejezésre jutnak.

Vendégértékelések

„Barátságos, segítőkész személyzet. Csend, nyugalom, wifi -és mobilmentes övezet, nagyon finom ételek. Jó túrázási lehetőségek. Mókusok, őzek és Samu, a muflon. Mindez hóval együtt, mesevilág volt! Köszönjük!”

„Gyönyörű környezetben, szép hegyekkel övezve, romantikus vadászkastély, eredeti, elegáns berendezéssel, jó minőségű wellness lehetőséggel, jó étteremmel. Kiváló kiindulási hely túrázáshoz, illetve Zemplén csodáinak felfedezéséhez”

„A személyzet nagyon kedves és közvetlen. Vadregényes, főleg télen. Aki nyugalmat keres, az megtalálja. Ajánlom mindenkinek.”

Kőkapun nincs más teendőnk, mint visszatérni a természethez és élvezni a vadászkastély, a hotel vagy az apartmanok kényelmét, nyugalmát és vendégszeretetét.  Válaszd ki a legjobb csomagajánlatot és fedezd el a téli Zemplén csodáit! >>


Exit mobile version