Site icon Szallas.hu Blog

Téli romantika: 10 kuckós vendégház, ahol elbújhatsz a pároddal


Van a télnek egy sajátos, magával ragadó hangulata: valahogy minden csendesebbnek és varázslatosabbnak tűnik. Ez kiváló időszak, hogy célba vegyetek egy romantikus búvóhelyet. Wellness faház, erdei menedék, kandallós szállás, panorámás vendégház… Mindenféle ínyencség szerepel a listán, ahol elbújhatsz a pároddal! Akár a téli erdő szerelmesei vagytok, akár a hideg estéken való összebújás a kedvencetek, itt megtaláljátok, amit kerestek. 

 Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa

10 kuckós vendégház, ahol elbújhatsz a pároddal

Hilltop Hideout Szentendre: Kandallós kuckó a Dunakanyar kapujában

Elragadó faházikó a hegytetőn, panorámával, karnyújtásnyira Szentendre látnivalóitól – meglátjátok, ez maga a nyugalom szigete. A vendégház csak két személyt fogad, ezért tökéletesen ideális párok számára. Vackoljatok be a rusztikus házikóba, és gyönyörködjetek a kilátásban a teraszról, hiszen a ház jóval a város fölött magasodik. Vagy pattanjatok autóba, hiszen Szentendre belvárosa csak 10 percre van. 

További képek a szállásról >>

Hilltop Hideout Szentendre

Dézsa-vü Vendégház Zebegény: Dézsafürdős faház a Duna-parton

Ha teljes kikapcsolódásra vágytok egy képeslapszerű tájjal a háttérben, nem kell tovább keresgélnetek. A tágas teraszról nem csak a napnyugtát és a Duna szüntelenül zubogó áradatát csodálhatjátok meg, de a visegrádi várat vagy az éjszakai égboltot is – ez utóbbi kettőt a szállás által biztosított szuper távcsövön keresztül! És persze vár a parajdi sós dézsafürdő is a kertben.

Foglaljatok ebbe a hangulatos zebegényi faházba! >> 

Dézsa-vü Vendégház Zebegény

Tölgyes Menedék Noszvaj: Romantikus, eldugott erdei szállás

Ez aztán kimeríti a kuckós faház fogalmát! Míg a 6 fős apartman inkább családok számára ajánlott, addig a 2 fős lakosztályt nektek, romantikára vágyó pároknak javasoljuk jó szívvel. Az exkluzív, egybenyitott térnek hála a 2 személyes kádból egyből a franciaágyba feküdhettek. Melegedjetek összebújva a kályha előtt, filmezzetek, lazuljatok a dézsafürdőben, és élvezzétek a téli erdő csendjét.

Irány az erdei kuckó! >>

Tölgyes Menedék Noszvaj

Kerca BioFarm Kercaszomor: Lombház szállás az Őrségi Nemzeti Park területén

Lassuljatok le és adjátok át magatokat a vidéki táj nyugalmának! A helyszín: az Őrség, egy tízhektáros lovasbirtok, erdő mellett, a Kerca-patak partján. Hát kell ennél több? Sőt, a farmon andalúz lovak és szürkemarhák tenyésztésével foglalkoznak a tulajdonosok, így ha kedvetek támad, ti is részt vehettek az állatok ellátásban. Összesen 4 különálló faházzal várják a vendégeket.

Vár az Őrség, foglaljatok ebbe az erdei faházba >>

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre: Romantikus szállás dézsafürdővel

Jöhet egy erdei wellness faház Magyarország legmagasabban fekvő településén? Mivel felnőttbarát a szállás és 14 év alattiakat nem fogad, ez akkor tökéletes választás, ha csakis egymásra szeretnétek figyelni a párotokkal. Friss levegő, csend, panorámás terasz, és 24 órában használható wellness vár titeket. A stresszes hétköznapokat hagyjátok otthon, itt garantáltan egymásra tudtok hangolódni.

Nézegessetek még több képet a szállásról >>

Relax Rezidencia Hegycsúcs Mátraszentimre

Ribizli Vintage Vendégház Parád: Vintage szállás gyönyörű helyen

Ha kedvelitek a vintage stílust és a hegyvidéki környezetet, jó helyen jártok. A Mátra szívében fekvő Ribizli vendégház tornácán még a reggeli kávé is jobban esik majd, akárcsak a napnyugtában való gyönyörködés. Vagy egyszerűen sétálgassatok a hatalmas birtokon, bőven lesz időtök megvitatni az élet nagy dolgait. Semmi városi nyüzsgés, csak pihenés! 

Itt tudtok foglalni >>

Ribizli Vintage Vendégház Parád

Itt írtunk részletesebben erről az elbűvölő helyről:

Gesztenyés Vendégház Nagymaros: Bájos vendégház a Dunakanyar szívében

A 2 franciaágyas szoba letisztult, ízléses berendezése éppoly megkapó, mint a környezet, amiben megbújik a Gesztenyés Vendégház. A Dunakanyar vidéke ősszel és télen is elvarázsol, ez a vendégház pedig akkor is ideális választás, ha a pároddal kettesben szeretnél elmenekülni a világ elől, de akkor is, ha a gyerkőc is veletek jönne (6 éves korig ingyenes a szállás)!

Vár a Dunakanyar romantikája >>

Gesztenyés Vendégház Nagymaros

Boróka-Villa Velem: Hangulatos gerendaház Kőszeg-hegyalján

Mit szóltok egy rusztikus rönkházhoz a kőszegi hegyek ölelésében? A Boróka Villa egy csendes, autentikus faház, távol a város zajától: innen egész biztosan feltöltődve tértek haza. Programlehetőség is akad: barangoljátok be Velem barátságos, vendégszerető faluját, vagy irány Kőszeg, ami nemcsak, hogy romantikus város, de azok közé a helyek közé tartozik, amelyek télen még sokkal varázslatosabb hangulatot árasztanak.

Itt tudtok foglalni >>

Boróka-Villa Velem

Orchidea Vendégház Zebegény: Jacuzzi, panoráma, és a tulaj nem lakik ott

Önálló vendégház Zebegényben? Megtaláltátok! A Dunakanyar egyik legszebb falujában vár a bájos szállás, ami egy négyszobás családi ház. Élvezzétek ki a korlátlan jacuzzi használatot, vagy üljetek ki este a teraszra egy pohár borral, és merüljetek el a Duna látványában! Akár Zebegény művészi atmoszférája és takaros utcái vonzanak, akár egy kiadós kirándulás a Börzsönyben vagy a Dunakanyarban, itt nem fogtok unatkozni.

Foglaljátok le ezt a szuper zebegényi szállást >>

Orchidea Vendégház Zebegény

Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa: Egy kis luxus a szerelmeseknek

Egy vidéki faházban is részetek lehet luxusélményben, sőt, ez még sokkal meghittebb, mint egy nagy szállodában romantikázni. A Cottage Luxury teljesen felszerelt, modern és kényelmes, és télen is hangulatos menedéket nyújt a pároknak. Ha kéritek, gyertyafényes vacsorát is szerveznek nektek. Sétáljatok a környéken, borozzatok a szállás nyújtotta finom nedűkkel, és szívjátok magatokba az Őrség varázslatos, téli illatát!

Itt tudtok foglalni >>

Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa

Szakadjatok ki a mókuskerékből a párotokkal, és vackoljatok be egy hangulatos helyen, legyen az a Dunakanyar, a Bükk, az Őrség – hisz a téli szürke hétköznapokon még inkább szükség van a romantikára. Itt találtok további szállásokat országszerte >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version