Site icon Szallas.hu Blog

Pezsdítő jakuzzik és forró szaunák – téli wellness tippek a szuper évkezdéshez


Pörgessétek fel a 2022-es évet, mert remek téli wellness ajánlatok vannak a tarsolyunkban! Kíváncsiak vagytok, hol lehet részetek csillagfényes szaunázásban és párába burkolt dézsafürdőzésben? Akkor kövessetek minket és eláruljuk!

1. Feltöltődés a tündérkertben: Boróka Apartmanház, Hárskút

Minden érzéketeket egyszerre kényeztethetitek a kívül-belül lenyűgöző Boróka Apartmanházban. A 12 férőhelyes, mesterien felszerelt házikó légkondicionált és az otthon kényelmével ajándékoz meg benneteket. A tündéri, takaros udvaron ráadásul fürdődézsára és luxus szaunafaházra bukkanhattok.  

2. Szaunából a pezsgőfürdőbe: Remence Vendégház és Wellness, Bodrogkeresztúr

Makulátlan tisztaság, lustálkodásra csábító kanapé és hangulatos pihenő részleg gondoskodik a testi-lelki kikapcsolódásotokról a Remence Vendégház és Wellnessben. Tapasztaljátok meg az infraszauna és a jakuzzi áldásos hatásait a saját bőrötökön, de két láblógatás között ne feledjétek el felfedezni kerékpárral is a csodás vidéket! 

3. Családokra tervezve: Bornemisza Kúria Welness Apartman, Tiszabecs

Csendes, nyugodt környezetben lelhettek rá a Bornemisza Kúria Welness Apartmanra, mely számos gyermekbarát szolgáltatásának köszönhetően a családosoknak igazi felüdülés lesz. A hatalmas udvaron óriási játszótéren vezethetik le a fölös energiákat az apróságok. Napközben viszont szinte biztosan mindenki pancsolással tölti majd az időt a szuper, beltéri medencében. 

4. Korlátlan vízi örömök: Brillwellness Apartmanház, Zalakaros

Szeretitek a modern berendezést és az igényes szálláshelyeket? Ez esetben tuti befutó lesz nálatok a 4 lakásos Brillwellness Apartmanház! A kiváló elhelyezkedésű épület pár perc sétára fekszik a Zalakarosi Fürdőtől, de ha nem szeretnétek kimozdulni, akkor akár házon belül is belekóstolhattok a spa élményekbe… 

5. A nyugalom oázisa: Boutique Vendégház Vidéki Idill, Noszvaj

Kertben csordogáló patak, ugrándozó mókusok és meseszép környezet teszi teljessé a vakációtokat a Boutique Vendégház Vidéki Idillben, mely ideális választás lesz, ha szeretnétek elvonulni a világ elől. A tökéletes sziesztát itt Jadeköves masszázsággyal, sókamrával és infraszaunával turbózhatjátok még tovább. 

6. 100 négyzetméternyi wellness a Dunakanyarban: Butikhotel Visegrád*** +superior

Bőséges, finom reggelire ébredhettek a Butikhotel Visegrád*** +superiorban, mely a Dunakanyar szívében helyezkedik el. A csodaszép,12 darab, légkondicionált szoba csak arra vár, hogy birtokba vegyétek őket, miután kellemesen elpilledtek a finn szaunázás és pezsgőfürdőzés után. 

7. Grill partiról a jakuzziba: Black Brothers Wellness Apartmanok, Siófok

Remek helyen, a Petőfi Party Sétánytól kőhajításnyira találjátok a Black Brothers Wellness Apartmanokat, ahol nagyobb családdal vagy baráti társaságokkal is felejthetetlen emlékeket szerezhettek. Csapjatok grill partikat a mesés kertben vagy hódoljatok a beltéri relaxáláshoz megálmodott wellnessben! 

8. Pazar ízek és élmények: Oportó Étterem és Panzió, Villány

Ízléses szobák, mennyei reggelik, kedves személyzet és fantasztikus wellness… hát el tudtok képzelni jobb szállást, mint az Oportó Étterem és Panzió? Teszteljétek le a gőzkamrát, majd csobbanjatok be egy kis masszázsra a jakuzzi vízsugarai közé! Ha pedig rátok törne az éhség, akkor a mennyei falatokat felvonultató étteremben a helyetek!

9. Pár lépésre a vízi kalandok: Hunguest Hotel Sóstó****, Nyíregyháza

A Hunguest Hotel Sóstó**** patinás épületébe lépve egyből az ízléses elegancia köszön majd vissza rátok. A szálloda különlegessége, hogy közvetlenül átjuthattok belőle az Aquarius Élmény – és Parkfürdőbe, ahol több napra való wellness örömre lelhettek.

10. Erdei lebzselés: 4 Évszak Hegyihotel***, Mátraháza

Kuckózzatok be a Mátra vadregényes vidékén megbújó 4 Évszak Hegyihotel***-be, ahol csocsó, ping-pong, valamint számtalan társasjáték is a rendelkezésetekre áll a szuper szórakozáshoz! Persze szaunázhattok és pezsgőfürdőzhettek is, vagy épp távcsővel követhetitek a szobátokból a szarvasok lépteit…

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version