Site icon Szallas.hu Blog

Téli wellness és ünnepi programok a tóparti Velence Resort & Spa-ban


Lássuk be, megszervezni a családi telelést nem egy sétagalopp. Főleg azért, mert minden korosztálynak más elképzelései vannak a tökéletes vakációról. A szülők pihenésre vágynak, a nagyobb gyerekek új kalandok után kutatnak, a kicsiknek meg végül is mindegy, csak játszani lehessen. De hogy érjük el, hogy mindenki elégedett legyen? Egyszerű! A Velence Resort & Spa**** hazánk egyik legjobb gyerek- és bababarát szállodája, ahol az egész család felhőtlen téli kikapcsolódásra számíthat. Lenyűgöző panoráma, meghitt wellness, gyermekparadicsom, tengernyi közös élmény – indulhatunk?

Felejthetetlen téli szünet a Velencei-tónál

Panorámás tóparti wellness, családokra hangolva

A 400 férőhelyes Velence Resort & Spa**** egyedülálló környezetben vár titeket, közvetlenül a Velencei-tó partján. Budapesttől csupán 45 kilométer választja el, így kb. 30 perc alatt kényelmesen elérhetitek pihenésetek színterét. 

Hidd el, amint meglátod a szobák teraszáról nyíló tóparti kilátást, azonnal megfeledkezel a hétköznapi gondokról!

Tóra néző panoráma

Az arany fokozatú családbarát védjeggyel rendelkező szállodában két légterű szobák biztosítják az egész család kényelmét, együtt és mégis külön. Kérésre – sok más bababarát eszköz mellett –  kiságy, bili, wc szűkítő, babakád kérhető, de akár a babakocsit is otthon lehet hagyni.

Ráadásul 6 éves korig minden gyerek ingyenesen szállhat meg a hotelben, 14 éves korig pedig jelentős kedvezményt biztosítanak. Azt mondtuk már, hogy SZÉP kártyával is fizethetsz?

Tipp! Téli romantikához is príma úti cél! 

Különleges karácsonyi és szilveszteri program

Elfáradtál az év végi hajrában és már semmi erőd megszervezni az ünnepi programot? Akkor van egy szuper hírünk; a Velence Resort karácsonykor és szilveszter éjjelén is tartogat meglepetéseket!
Szenteste közeledtével egyre nagyobb lesz az élet a szálloda karácsonyfája körül, hiszen kézműves foglalkozások, családi vetélkedők, mesemondó és élőszereplős bábos előadás is színesíti majd a napjaitokat.

Örömteli közös élmények az ünnepek alatt

December 24-én aztán sor kerül az ünnepi büfévacsorára, melyet karácsonyi koncert és ajándékosztás követ. Szilveszterkor sem hagy alább a jó hangulat, a pontos menetrend így fog kinézni:

Legyen emlékezetes az újévi buli >>

Vízi kalandok a Velence Resort & Spa****-ban

Akármilyen szép is a szállodához tartozó partszakasz, meglehetősen hideg lenne már odakint a fürdéshez. Még szerencse, hogy a kétszintes wellness részlegen 365 napig tart a nyár! Nem kevesebb, mint 3600 (!) négyzetméteres élményfürdőt vehettek birtokba, ahol csúszdás bébi pancsoló és külön gyermekmedence is van.

Amíg a gyerkőcök kilubickolják magukat, a szülők végre átélhetik a testi-lelki feltöltődés varázsát. Vár a jakuzzi pezsgése, az exkluzív hangulatú szauna-oázis, valamint a kényeztető masszázs kezelések, melyektől egykettőre köddé válik a stressz.

Mindenkinek jár a relaxáció

Ha ránk hallgatsz, az emeleti gyógyvizes medencét naplementekor fedezitek fel, ugyanis mesébe illő panorámát biztosít a Velencei-tóra. Ki tudja, talán még hóhullást is láttok majd, miközben ellazít a medence forró, ásványi sókban gazdag gyógyvize.

Lesz hely elvonulni a zsivajtól.

Megnézem az ajánlatokat >>

A gyerekbarát programok magasiskolája

A Velence Resort az a szálloda, ahol egyszerűen nem lehet unatkozó gyerekbe botlani. Ez elsőre hihetetlennek tűnhet, ám ha jobban megnézzük a gyermekvilág szolgáltatásait, rögtön megérted, miért. Több állandó játszóház is van az épületben, amelyeket különböző korosztályok igényei szerint alakítottak ki:

És akkor a gyerekek kedvenceiről még nem is esett szó! Íme Ele-Fülöp és Ele-Fanni, a szálloda mókás kabalafigurái, akik egész évben fáradhatatlan jókedvvel szórakoztatják a kicsiket. Benne van a lábukban a boogie, úgyhogy a mini disco kötelező állomás!

Ele-Fülöp és Ele-Fanni

Itt szeretném tölteni a téli vakációt >>

Családbarát gasztrokalandozás

Foglalásod mellé szuper félpanziós ellátás jár a szálloda panorámás éttermében. A választékot a magyar, a nemzetközi és a vegetáriánus konyha legjobb ízei adják, míg a kisebbeket külön gyermekbüfé, a babákat pedig minőségi bébiételek várják.

Ínycsiklandó falatok kicsiknek és nagyoknak

A közösen töltött idő tökéletes karácsonyi ajándék

A tárgyi ajándékok kora leáldozóban van. Sokan csillagászati összegeket költenek olyan dolgokra, amik karácsony után már semmit nem adnak hozzá szeretteik boldogságához. 

Álompihenésre hív a Velencei-tó

Ezért is jó, ha csilivili játékok helyett idén örömteli közös élményeket ajándékozol a családodnak. Reméljük, a cikkünkből kiderült, hogy ehhez a Velence Resort & Spa ideális terepet kínál!

Legyen élménydús és problémamentes az ünnep >>

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version