Site icon Szallas.hu Blog

Tengernyi élmény a hévízi Hotel Európa fit****-ben!


Bőröndöket előkészíteni, mert gyógyító iszap, éltető víz és évezredes fürdőkultúra vár rátok Hévízen, ahol a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava található! Egy nemzetközileg is elismert látnivaló mellé pedig egy színvonalas szálláshely dukál, ahol végre átadhatjátok magatokat a pihenésnek. Ugorjatok fejest a wellness kalandokba, merüljetek el kitűnő ízekben és ússzatok a tengernyi élményben, melyet a Hotel Európa fit**** kínál nektek!

Hotel Európa Fit****+superior (fotó: Bakonyi Bence)

Ízléses elegancia és fejedelmi kényelem

Autóval és közösségi közlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, Hévíz szívében magasodik a Hotel Európa fit**** patinás épülete, mely már külsőre is a luxus és az ízlés jegyei hordozza magán. A 234 szoba az otthon kényelmével már az első percekben levesz majd a lábatokról benneteket, ráadásul minden helyiséghez tartozik erkély vagy terasz is. A gyerkőccel érkezőknek jó hír, hogy kétféle családi szobatípus közül is választhatnak, melyek speciálisan az igényükre vannak szabva, míg a romantikus pillanatokra vágyóknak az exkluzív lakosztályokat ajánljuk. Az egy és kétágyas standard és superior szobák 2019-ben teljesen megújultak, így nem túlzás kijelenteni, hogy modern eleganciával találkoztok majd, bármelyik elhelyezést is választjátok.  

Elegáns szobák

Wellness oázis a javából

A Hotel Európa fit**** -ben a fürdés örömeinek is hódolhattok. A beltéri és kültéri élménymedencék mellett gyermekpancsolót, valamint gyógymedencét, úszómedencét és családi medencét is találtok majd a jól kialakított, modern wellness-részlegen. Frissüljetek fel a pezsgőfürdő buborékai között vagy adjátok át magatokat az éltető víz erejének! 

Kihagyhatatlan a kétszintes, izgalmas szaunavilág is, ahol a földszinten a hagyományos kínálat (finn szauna, gőzfürdő, infrakabin) mellett kipróbálhatjátok a herbáriumot is, ahol a helyi gyógynövények teszik teljessé az izzasztó élményeket. Az emeleten kapott helyet a naturista szauna részleg, mely trópusi élményzuhannyal és relaxációs tereivel gondoskodik a test és lélek harmóniájáról.

A szépség és egészség jegyében

A szállodában tudják, hogy az egészség és a szépség kéz a kézben jár, ezért számos szolgáltatást nyújtanak mindkét területen. A szépülni vágyóknak a frissítő masszázsokat, a hatékony testkezeléseket és fodrászatot, valamint a kozmetikát is bátran ajánljuk. Az egészséges életmód elkötelezettjei pedig biztosan szeretni fogják a színvonalas fitnesztermet és a heti sport- és mozgásprogramokat. Persze érdemes felfedezni a gyönyörű környéket is. Sétáljatok el a pár percre található Hévízi-tóhoz, teszteljétek le a nordic walkingot, vagy jógázzatok, kerékpározzatok kedvetekre!

Színvonalas fitneszterem

A gyógyulni vágyók is megtalálják számításukat a Hotel Európa fit****-ben, ahol az országban egyedülálló módon lézercentrum is helyet kapott. Ráadásul a szálláshely saját termálkúttal is rendelkezik, így számos olyan szolgáltatást tudnak nyújtani, melynek segítségével javíthattok az egészségi állapototokon. Tudtátok, hogy az ásványi anyagokban gazdag fürdőkúrák jótékony hatással vannak a köszvényre, a csontritkulásra vagy a kopásos és gerinc- és ízületi megbetegedésekre? 

Ínyencségek a tányéron

Az izgalmas és gyógyító élmények mellett persze fontos, hogy a hasatokat is kényeztessétek. Ezt a szálloda saját, csúcsgasztronómiát kínáló éttermében meg is tehettek. Térjetek be bátran és válogassatok a mennyei fogások közül.

Az igazi ínyencek pedig ne hagyják ki a tematikus hétvégéket, ahol olyan különleges ételkülönlegességek is tányérra kerülnek, mint a strucc vagy a kenguru!

Csúcsgasztronómiát kínáló étterem

Élménydús animációs programok

Mindezek mellett a szálloda nagy előnye, hogy iskolai szünetekben folyamatos programokkal készül minden korosztálynak. Kiemelendő, hogy a „hagyományos” játszós program mellett digitális kínálat is elérhető, így biztosan a nagyobb gyerekek is szívesen kísérik el a szüleiket. Hogy mit is jelent ez pontosan? Nos, a teljesség igénye nélkül: közös főzés sztárvendégekkel és a szálloda séfjeivel, kézműves és kreatív programok, interaktív beszélgetős estek a legkülönfélébb témákról, programozás, sportprogramok kint és bent, és az abszolút sláger, a GameRoom! A nyugodt éjszakai alvás garantált a család minden tagjának! 

Generációk kedvence

A szálloda nagy előnye, hogy az összes generációt tárt karokkal fogadja és mindenkinek kínál szórakozási lehetőséget is. Ráadásul a rendszeres sport és animációs programok mellett évente több alkalommal is sztárfellépőkkel találkozhattok, ha ide látogattok. Gyertek el a gyerekekkel és élvezzétek ki a szuper gyermekbarát szolgáltatásokat is egy igazán remek szállodában, a Hotel Európa fit****-ben!

A szállás linkjét itt találjátok >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version