Site icon Szallas.hu Blog

Tengerparti szállások Horvátországban 100 ezer Ft alatt – Pénztárcabarát vakáció


Horvátország olyan, mint a Balaton – legalábbis abból a szempontból, hogy ki lehet fogni nagyon olcsó, és fájóan drága szálláshelyeket is. Szerencsére ha bőséges a választék, akkor könnyű rátalálni, melyik olcsó tengerparti szállás lenne a legjobb számotokra! Ebben segítünk most: íme, 15 horvátországi szállás 100 ezer Ft alatt, ha 2 főt veszünk számításba, legalább 4 napra (3 éjszakára).

Irány Horvátország!

15 olcsó tengerparti horvát szállás 100 ezer Ft alatt:

1. Apartmanok Internet Hozzáféréssel Novi Vinodolski – 5483

A szálláshely, ahonnan a tengerpart csupán 5-6 percre fekszik, 2 ízlésesen berendezett apartmannal várja vendégeit. Az apartmanok kertjében esténként a vacsorát elkészíthetjük grillen, a búvárkodás szerelmesei számára pedig örömhír, hogy a szálláshely környékén búvárkodásra is van lehetőség.

Megnézem az apartmanokat >>

2. Apartman Marinna Novi Vinodolski

A 2 férőhelyes, igényesen berendezett apartman ideális szálláshely azoknak a pároknak, akik kettesben élveznék a tengerpart közelségét a nyaralás során. A parkolás, a wifi és a légkondi ingyenes, a kavicsos és a betonos strand 500 méterre, a sziklás strand 400 méterre, a homokos strand pedig csak 300 méterre fekszik. 

Szállást foglalok >>

3. Apartmani Zeleni Raj Dramalj

Az Apartmani Zeleni Raj Dramalj három barátságosan berendezett apartmannal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket, 300 méterre a tengerparttól. A szálláshely állatbarát, így nyugodtan magunkkal vihetjük a kutyánkat vagy a macskánkat a pihenésre. A közelben kerékpárbérlésre is van lehetőség. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

4. Apartments FRANNY Novi Vinodolski

A modern, barátságos szálláshely 3 apartmannal várja vendégeit 500 méterre a legközelebbi strandtól. Minden apartmanhoz saját erkély vagy terasz tartozik, a parkolás és a légkondi használata pedig ingyenes.

Megnézem az apartmant >>

5. Apartmani Daju Ždrelac

A kutyabarát apartman mindössze 100 méterre fekszik a tengerparttól, ezért azoknak különösen ajánljuk, akik a lehető legközelebb szeretnénk pihenni a tengerhez. A szálláshely teraszán kellemes élmény borozgatni egy strandolással töltött nap végén. 

Tovább a szálláshelyhez >>

6. Apartmani Emil Makarska

Makarska gyönyörű természeti kincsekkel és színes programkínálattal várja a pihenni vágyó vendégeket. A környéken biciklizhetünk, túrázhatunk, és hajózhatunk is, a szálláshelyen pedig a családunk, vagy a barátaink társaságában élvezhetjük a tengeri szellő fuvallatát egy kellemes nap végén. 

Szállást foglalok >>

7. Apartmani Slaven Vinišće

A 3 apartmanban összesen 10 fő fér el kényelmesen, emellett a kutyákat is szeretettel várják. A legközelebbi strand 50 méterre van, a városközpont 100 méter távolságra található. A közelben csónakázni és hajózni is lehet, a szálláshelyen a parkolás és a wifi ingyenes. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

8. Apartments NINIC Crikvenica

A szálláshely tengerre néző, barátságosan berendezett, tágas szobákkal teszi emlékezetesebbé a nyaralást. Az apartman kertjében sütögetni is lehet, de a legközelebbi étterem is csak 150 méterre fekszik. Aki strandolni szeretne, annak csupán 300 métert kell megtenni a közeli homokos strandig. 

Megnézem az apartmanokat >>

9. Apartmanok Parkolóhellyel Starigrad, Paklenica – 6431 Starigrad

Az apartman tökéletes választás családi nyaraláshoz és baráti kikapcsolódáshoz. A vendéglátók kedvesek és barátságosak, a közelben fekszik a központ, a strand, és számos bolt, ráadásul a Paklenica Nemzeti Parkhoz sem kell messze utaznunk. 

Szállást foglalok >>

10. Apartmani Pavlović Supetar

Nyolc kényelmes apartmannal várja vendégeit Supetarban a szálláshely, amely a kutyával érkező vendégeket is tárt karokkal várja. Az épület elhelyezkedése kiváló, közel fekszik több strandhoz és a városközponthoz is, emellett biciklikölcsönzésre is van lehetőség.

Tovább a szálláshely oldalára >>

11. Pansion Hrga Vodice

A szálláshely tökéletes választás azok számára, akik egy barátságos, modern, színes apartmanban szeretnének pihenni, ahol ráadásul ingyenes a wifi, a parkolás és a légkondi. 150 méterre található a legközelebbi étterem és élelmiszerbolt, míg a legközelebbi strandok is csak 900 méterre fekszenek. 

Megnézem a szálláshelyet >>

12. Apartman AnaB. Pula

A 6 férőhelyes, állatbarát apartman ideális választás olyan családnak vagy baráti társaságnak, aki gyerekbarát szálláshelyet keres. Az apartman tulajdonosai kisággyal, gyerekágyneművel és asztali etetőszékkel is készültek a legkisebb csemeték számára. A legközelebbi strand 2 km-re található, ráadásul a szálláshelyre kisállat súlykorlátozás nélkül bevihető

Szállást foglalok >>

13. Apartments Zorica Tucepi

Az igényesen berendezett, modern szálláshely teraszáról mesés kilátás nyílik a tengerre. A legközelebbi étterem és strand 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 600 méterre fekszik. A szálláshelyen éppen olyan kellemes élmény grillezni a barátokkal, mint kiülni a párunkkal a teraszra borozni egyet a nyári estéken. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

14. Apartmani Bozana Kaštel Lukšić

A három apartmanban összesen 11 fő fér el kényelmesen, a szálláshelyen ingyenes a wifi és a légkondi, a parkolás azonban fizetős. A legközelebbi strand és a városközpont 400 méterre található, a legközelebbi bolt 30 méter, a hajókikötő pedig 15 méter az apartmantól. 

Megnézem a szálláshelyet >>

15. Apartments and Rooms Iva Trogir

Az apartman öt barátságosan berendezett szobával és hat lakással várja a megszállni kívánó vendégeket, közel az óvároshoz és a parthoz. A legközelebbi strand 100 méterre van, de a környék látnivalói is sétatávolságra fekszenek. A szálláshelynek saját parkolója van.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Nem kell, hogy a horvátországi pihenés egyet jelentsen a túlzott költekezéssel! Válasszatok egy olcsó horvátországi szállást; pár óra alatt leértek autóval, és már néhány nap tengerparti pihenés is nagy feltöltődést jelenthet – akár még a nyári főszezon előtt! Itt találjátok az összes horvát tengerparti szállást >>

Tippek horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version