Site icon Szallas.hu Blog

The Doors Boutique Apartments – Romantikus pillanatok egy meseszép házikóban


Szuper utazásra hívunk benneteket a csodaszép Nyugat-Dunántúlra, a Kisalföld varázslatos vidékére, ahol Mosonmagyaróvár gazdag kincseit fedezhetitek fel. Járjátok be a gyönyörű Szigetközt, barangoljátok be a város látnivalóit, mártózzatok meg Európa ötödik leghatásosabb gyógyvizében és válasszátok szálláshelyül a tökéletes kényelmet a The Doors Boutique Apartmentst!

Gyönyörű, tágas terek, hangulatos színvilág

Csodák a sárga ajtón túl

Varázslatos, természeti környezetben a folyópart közvetlen közelében épült a mosonmagyaróvári The Doors Boutique Apartments, ahol egyszerre élhetitek át a nyugalmat és rakhatjátok le a hétköznapok terheit. A szálláshely könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Utóbbi esetben pedig jó hír, hogy a parkolás ingyenes, így ezért sem kell plusz pénzt kifizetnetek.

A házikó modern megjelenése egy csapásra levesz majd benneteket a lábatokról rendezett kertjével, spalettás ablakaival és kanárisárga ajtajával… pedig még nem is beszéltem arról, hogy mi vár rátok odabent…

Hívogató terasz

Minden van, ami otthon is

Gyönyörű, tágas terek, hangulatos színvilág és ízléses berendezés adja meg az otthon érzését ebben a szuper házikóban. A konyha mindennel el van látva ahhoz, hogy kedvetekre sütögessetek és főzzetek. Ráadásul még mosogatógépet is találtok annak érdekében, hogy még több időt tölthessetek pihenéssel a nagy eszem-iszom után. A kávéfőző és a vízforraló segítségével pedig bármikor készíthettek magatoknak egy finom kávét vagy teát is, amit a hívogatóan takaros teraszon el is tudtok fogyasztani.

Jól felszerelt konyha

Apropó terasz! Ne hagyjátok ki a szabad ég alatti sütögetést sem a repertoárból, mert nincs jobb a tűzön sercegő kolbászoknál!

Komfortos ékszerdoboz

Az idilli kis szálláshely összesen összesen 2 főt tud fogadni, ezért tökéletes választás egy kis elvonulós romantikához és városnézéshez. De kis gyerkőccel a fedélzeten is bátran nekivághattok az útnak, mert a gyerekbarát szolgáltatások miatt 6 éves korig utána sem kell fizetnetek, ha a The Doors Boutique Apartmentsben foglaltok.

Az 50 négyzetméteres házban légkondicionáló is szolgálja a kényelmeteket – a korlátlan internethasználat és a kábeltévé mellett. Vegyétek birtokba az izgalmas nappalit is és kuckózzatok be este egy jó filmre az élményekben gazdag nap után, vagy csak pihenjetek meg két program között egy jó könyv társaságában a süppedős kanapén!

Ha pedig házi kedvenceteket is magatokkal vinnétek a nyaralásra, akkor azt is megtehetitek. Felár ellenében kutyákat és macskákat is szívesen lát a hely.

Gyógyító fürdőzés

Váljatok kalandorokká és induljatok el Mosonmagyaróvár csodás helyeinek felfedezésére! Egyet viszont semmiképp ne hagyjatok ki! Azt a különleges fürdőt, mely Európa egyik leghatásosabb gyógyvizét rejti – és csupán 300 méterre, azaz egy könnyed sétára található a szálláshelytől.

A Flexum Thermal & Spa-ban a nyitott és fedett résznek köszönhetően egész évben találtok kikapcsolódási lehetőséget. Méregtelenítsetek a szaunában, mártózzatok meg a 2000 méter mélyről feltörő, ásványi anyagokban gazdag vízben és spékeljétek meg a vakációt egy remek masszázzsal is!

Kulináris élmények

800 méterre az apartmantól érdemes felkeresni az Óvári várat is, ha pedig már odáig elmentek, akkor ajánlunk egy jó helyet, ahol az éhes és szomjas vándorokat szívesen fogadják. Térjetek be bátran a Gaben Étterem Borbár & Vinotékába, és próbáljátok ki a mennyei ételeket és a pazar borokat!

Ajándékozzátok meg magatokat az együtt töltött idővel egy olyan helyen, ahol semmiben nem szenvedtek majd hiányt, mert a The Doors Boutique Apartmentsben biztosan nem fogtok csalódni! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version