Site icon Szallas.hu Blog

Tisza-tó, riviéra, romantikus házikók – Legyen ez a mottód idén nyáron!


Szeretsz kerékpározni, horgászni, és esténként a szabad ég alatt szalonnát sütögetni? A Tisza-tó környékén számos romantikus házikó vár, ahol elfeledkezhetsz a hétköznapi pörgésről, és átadhatod magad a lazításnak. Mutatjuk, melyek a házak, amiket receptre kellene felírni mindenkinek! 

Tisza-tó, riviéra, romantikus házikók – Legyen ez a mottód idén nyáron! 

Boró Apartman Tiszafüred – Romantikázz a kivilágított filagóriánál! 

A Boró Apartman a tiszafüredi strandfürdő szomszédságában található, a szálláshely 2 személyes apartmanokkal várja a pihenni vágyókat. Ha romantikus pillanatokra vágysz, remek helyszín a borozgatáshoz és beszélgetéshez az apartman kertjében a szökőkút és a filagória is. Az apartman OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely. 

Charlie Porta Vendégház – Lazíts egy medencés abádszalóki házban! 

A Charlie Porta Vendégház Abádszalók frekventált részén fekszik, és remek választás azok számára, akik szeretnek a kertben sütögetni, grillezni, bográcsozni, és medencézni. A 9×5 méteres medence és a napozóágyak jó szolgálatot tesznek a kánikulában, az udvaron ráadásul önkiszolgáló bár is üzemel. Ha olyan helyet keresel, ahova a kutyáddal együtt utazhatsz, a vendégház ideális szálláshely számodra! 

Köre-Lak Vendégház – Csónakázz a kiskörei vendégház közelében! 

Az állatbarát Köre-Lak Vendégház Kisköre üdülőterületén, a Tiszától mindössze 500 m-re található, ideális választás pároknak, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Kerti sütögetésre, és bográcsozásra alkalmas hely, társasjátékok, és kerti játékok teszik színesebbé a pihenést, de a közelben kerékpározni is lehet. A romantikus pillanatokhoz a csónakázás remek programnak ígérkezik! 

Ámor Akác Vendégház – Gyermekbarát kertes házikó vár Poroszlón 

A 4 férőhelyes Ámor Akác Vendégház kényelmes sétára fekszik a Tisza-tótól, ideális azok számára, akik tágas kertben szeretnének pihenni esténként a bográcsban rotyogó paprikás krumpli társaságában. A gyerekbarát szálláshelyet romantikázásra vágyó szülőknek is ajánljuk, a gyerekeket trambulin és hinta várja a kertben. A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, a wifi és a parkolás ingyenes. 

Mákvirág Vendégház – Tornácos szállás Tiszabábolna ölelésében

A Tisza-folyó mellett, Tiszabábolnán fekszik a Mákvirág Vendégház, amely egy igényesen berendezett tornácos házikó, kertjében épített kemencével, kézműves házzal és nyári konyhával. Az udvaron bográcsozni és sütögetni is lehet, de aki ragaszkodik a sátorozáshoz, itt az is jól érzi majd magát. A vendégház állatbarát, a parkolás és a wifi ingyenes. 

Levendula Vendégház – Utazz hintón a borsodivánkai szálláshely környékén! 

A Levendula Vendégház csendes, békés helyen fekszik a Tisza-tó közelében. Családoknak, horgászoknak, baráti társaságoknak remek választás a teraszos, kertes házikó, ahol előzetes egyeztetést követően lósimogatásra, és hintózásra is van lehetőség. Parkolni az udvarban lehet, a wifi ingyenes, illetve a szálláshelyen OTP, és K&H SZÉP kártyával is lehet fizetni. 

Miért jó választás a Tisza-tó? Szeretni fogod, ha…

Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából még ma, és romantikázz egy vendégház teraszán a hűvös esti órákban mihamarabb! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version