Site icon Szallas.hu Blog

Tök jó programok a Halloween bűvöletében


Szellemek, boszorkányok, szörnyek és pislákoló töklámpások – csupa rémületes dolog, amely hozzátartozik a Halloweenhez… ugye ti is várjátok már? Mutatunk nektek – a babonás szám jegyében – 13 remek Halloween-programot, ahol átélhetitek a borzongás, a kreatív tökfaragás vagy a rémségversenyek élményét! Ne maradjatok ki a belőlük!

Tök jó programok a Halloween bűvöletében

„Tökjó” napok az őszi szünetben

Olyan programot kerestek, ahol a gyerekek és a felnőttek sem unatkoznak? Akkor utazzatok el a Somogy megyében megbújó Zselic mesés vidékére, Patcára, mely otthont ad a Katica Tanyának! A 13 hektáros birtokon kültéri és beltéri élményekben sem lesz hiány. Hatalmas csúszdák, izgalmas mászófalak, okosjátékok, trambulinpark és számtalan más kaland vár rátok!

Ne hagyjátok ki a Tökjó” napok az őszi szünetben című rendezvényt, ahol október 26. és november 1. között szuper kézműves programokkal találkozhattok, de tehénfejésre, kisállat simogatásra, szurikáta etetésre és töklámpás készítésre is lesz lehetőségetek – többek között.

Szállások a közelben >>

Patca, Katica Tanya

Halloween-i éjszakai bemutató

Csodás tájvédelmi körzetben fekszik a Zselici Csillagpark, ahol fényszennyezés nélkül gyönyörködhettek az égbolt kincseiben. Vegyetek részt a Halloween-i éjszakai bemutatón, ahol a Tejúttal, a csillagképekkel és az égitestekkel is megismerkedhettek közelebbről!

Foglalj szállást a Csillagpark közelében >>

Zselici Csillagpark

Halloween est az állatkertben

A Kisalföld barokk városában, Győrben található Xantus János Állatkertben valódi halloweeni kalandokra bukkanhattok. Legyetek rém detektívek és derítsétek ki: hol lakik a Loch Ness-i szörny és a Yeti, majd kutassátok fel a Minotaurusz barlangját! A hangulatról Rákász Gergely orgonaművész gondoskodik a „lidérces lézer show” alatt. A bejáratnál pedig Scooby Dooval és társaival is találkozhattok. Nézzétek meg a sütőtökből falatozó lakókat is!

Szállást keresel Győrben? Itt tudsz körülnézni >>

A győri állatkert lakói

Tök jó Zalakaroson

Csobbanjatok a medencében, szaunázzatok kedvetekre, vagy próbáljátok ki a hamisítatlan Halloweeni mókákat a Zalakarosi Fürdőben! A gyerkőcöket vízi vetélkedőkkel, tökfaragással, vízi tornával és az alkalomhoz illő minidiscoval várják!

Ne felejtsetek el betérni október 23-31. között a Gyógyfürdő térre, a Karosi Kirakodóba, ahol a kézműves finomságok mellett sült gesztenyét is majszolhattok a tökvásáron!

Zalakarosi szálláshelyekért kattints ide >>

Jubileumi tökfesztivál Almádiban

Szuper családi programokkal készülnek az érkezésetekre Balatonalmádiban, ahol 16 órai kezdettel a Maszk Bábszínház előadását láthatjátok, 18 órától pedig különleges alkonytúrán vehettek részt. Természetesen tökfaragásból, gyermekfoglalkoztatókból és tökös játékokból sem lesz hiány, de érdemes lesz felfedezni a kirakodóvásárt is!

Apartmanok, vendégházak Balatonalmádiban >>

MiniPolisz Halloween buli

Nevezzetek be a tökfaragó versenyre a helyben készített vagy a magatokkal hozott csodával! Díszítsetek süteményt, kreatívkodjatok a kézműves foglalkozásokon, mérettessétek meg magatokat a rémversenyen és tegyétek különlegessé a hangulatot az arcfestés vagy a táncshow segítségével!

Jegyek korlátozott számban kaphatók. Bővebb információt itt találtok >>

Halloween napok az Avalon Parkban

Lépjetek be a Maya Játszópark borzongató világába és próbáljátok ki a félelmetesen izgalmas játékokat, amik várnak rátok! Kutassátok fel a rejtett kincseket, készíttessetek csillámtetoválást és a tökfaragó versenyre is nevezzetek be! Az egyhetes programon Drakulával és Casper szellemmel is találkozhattok – oly sok más ismerős mellett…

Foglalj szállást Miskolctapolcán! >>

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

7. Éjszakai töklámpás bagolytúra

Ezzel a programmal inkább a felnőtteknek szerettünk volna kedveskedni, akik igazi íztúrára indulhatnak az éjszakában, de írásos beleegyezéssel természetesen gyerkőcöket is szívesen látnak. A Tokaj Kikelet Pince & Ízműhely jóvoltából mennyei borokat és finom teákat kóstolhatnak az érdeklődők. A gyalogos túra mellett terepjáróra is pattanhattok, ha szeretnétek, így egy igazi adrenalin bombával ünnepelhetitek meg a Halloween estet. Készítsetek még kézműves, tökös finomságokat, ízleljétek meg a rovarételeket és örökítsétek meg az éjszakát videó vagy fotó segítségével!

Foglalj szállást az Andrássy Rezidenciában! Megnézem >>

Tök Jó Nap

14-16 óra között szabadjára engedhetitek a kreativitásotokat, mert szuper kézműves foglalkozásokra és tökfaragásra is lesz lehetőségetek. Szerencsére azt sem hagyják, hogy éhen maradjatok, ugyanis közben a tökös ételkülönlegességekkel is megismerkedhettek.16 órától a Pódium színház előadása következik, ahol VUK zenés mesejátékát tekinthetitek meg. Remek programnak ígérkezik!

Gyomaendrődi szállások >>

Rettegések éjszakája

Remélem felkészültetek, mert idén ismét eljött a Rettegések éjszakája! Járjátok végig a legrémisztőbb horror helyszíneket – most kiderül, hogy ki a legbátrabb! Vajon be mertek-e merészkedni az élőholtaktól hemzsegő erdőbe vagy a rettegések házába?

Fontos: 14-16 éves kor között kizárólag szülői felügyelettel léphetnek be a fiatalok!

Szállást keresel Debrecenben? >>

Halloween kabin

Ki mondta, hogy nem lehet kombinálni a Halloweent egy jó kis wellness-szel? A cserkeszőlői fürdőben remek szaunaprogrammal készültek nektek ezen a különleges napon. 16 órától Ördögűző néven a chilis bőrradírozás páratlan élményét élhetitek át. 17 órától a Vámpír mesék jegyében meggyes, mézes bőrhidratálással kényeztethetitek a testeteket és lelketeket. 18 órától pedig jeges felöntéstől fog borsózni a hátatok a szaunamester segítségével. Vegyetek részt ezen a méregtelenítő kalandon!

Cserkeszőlőn is válogathatsz a jobbnál-jobb szállások közül >>

Halloween a Campona KockaParkban

Remek gyerkőcprogramot találtunk nektek! Bújjatok jelmezbe és keressétek fel a Campona KockaParkját, ahol Halloween kvízen mérhetitek össze a tudásotokat és arcfestést is kérhettek! De a „Keresd a tököt!”  játékon sem fogtok unatkozni, ahogy a többi szuper programokon sem, amivel találkoztok majd!

Budapesti szálláshelyekért kattints ide >>

Halloweeni hétvége a Hotel Lycium****-ban

A végére egy szállással kombinált szuper programot tartogattunk nektek a Hotel Lycium Debrecen****-ben, ahol arcfestéssel, az alkalomhoz illő fotósarokkal, kreatív kézműves műhellyel várnak rátok. Akik szeretik a hasukat, azoknak jó hír, hogy ízletes street food ételekkel, palacsinta-partyval és teasarokkal is készülnek a szervezők. Ráadásul a rendhagyó este alkalmával hamisítatlan zenés-táncos mulatságba csöppenhettek. A wellness élmény pedig már csak hab a tortán – próbáljátok ki a remek szaunaszeánszokat is!

Fontos! Indulás előtt minden esetben érdeklődjetek, hogy a kiszemelt rendezvényt megtartják-e? A rendezők ugyanis fenntartják a programváltozás lehetőségét!

Még több szállás – nem csak Halloween idején- a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version