Site icon Szallas.hu Blog

Tökfesztiválok és Halloween-programok az egész család számára


Mindjárt itt az őszi szünet! Október végével ismét a töklámpásoké a főszerep, országszerte különféle Halloween programokkal várják a családosokat. A gyerekekkel mi is faragunk minden évben töklámpást. Igazi családi program és persze mindenki kiveszi belőle aktívan a részét.

Október végén ismét Halloween-programok közül válogathatunk!

Szeretnék néhány családi Halloween programot a figyelmetekbe ajánlani:

Hajdúszoboszló – 2018. október 27.

A Kovács Máté Kulturális Központban a kicsik számára remek Halloween programokkal készülnek: tökfaragás, rémségverseny, arcfestés, bábszínház, játszóház, bohócműsor.

Termálfürdő

Persze, hogyha már itt járunk, mindenképpen látogassunk el az Aquapark Hajdúszoboszlóba, ahol gyermekpancsoló, gyermek medence, sőt alvós szoba is várja a kisgyerekekkel érkezőket. Fedezzük fel a Hortobágyi Vadasparkot a gyerekekkel, a siker garantált: játszótér, számos kiállítás vár, valamint az ősi puszta állatvilágával találkozhatunk.

Szállást keresel Hajdúszoboszlón? Itt tudsz válogatni a legjobb helyek közül >>

Királyrét – 2018. október 30.

Vonatos Halloween a Királyréti Erdei Vasút vonalán, ahol zenés-táncos, élőszereplős előadással kedveskednek az utazóknak. Aki szeret túrázni, az mindenképpen próbálja ki, a gyerekeknek felejthetetlen élmény! Utána pedig érdemes ellátogatni a Látogatóközpontba és végig járni a tanösvényt a gyerekekkel. Ne felejtsünk el kisfüzetet venni számukra, így végig követhetik a tanösvény pontjait érdekes leírásokkal.

Szállások a Börzsönyben

Budakeszi – 2018. október 27.

Aki Budapestre látogat, vagy a környéken keres programot, annak ajánlom figyelmébe a Budakeszi Vadasparkot.

Muflon a Budakeszi Vadasparkban

Itt az állatok megtekintése mellett tökfaragásra invitálják a családokat. A vadaspark megtekintése közben jelmezben szereplő fákra is bukkanhatunk. Ha már itt járunk, ne hagyjuk ki a Dinó Parkot se!

Budapest, Hősök tere – 2018. október 27.

A Budapesti Töklámpás Fesztivál este 19:00 -21:00 óra között kerül megrendezésre. Mindenki hozza magával a töklámpását!  Ezt inkább nagyobb gyerekes családok számára ajánlom.

 

Budapest, Füvészkert – 2018. október 31.

Tökszépségverseny, kézműves foglalkozások várják a kíváncsi gyerekeket, ahol mindent meg tudhatnak a mérgező növényekről és bájitalokról.

Több napot is eltöltenél a fővárosban? Itt találsz budapesti szállásokat >>

Poroszló – 2018. október 27.

Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszló

Poroszlón az idei évben faragott Töklámpás szépségversenyt hirdetnek. Minden 14 év alatti gyereknek ingyenes belépést biztosítanak a Tisza-tavi Ökocentrumba egy faragott tökért cserébe.

Szálláshelyek Poroszlón >>

Somogyvámos – 2018. október 21.

Somogyvámoson a Krisna-völgyben Bio Sütőtöknapot tartanak. Sütőtökös ételeket lehet kóstolni, lesz sütőtök festés, kézműves foglalkozások és játékok az egész családnak.

Természetesen érdemes körbe nézni a környéken is és akár egy egész napot eltölteni itt.

Erdei Vasút, Mesztegnyő

TIPP: 10 % kedvezmény a Mesztegnyői Erdei Vasút árából >>

Miskolc – 2018. október 27. – november 3.

A miskolci Avalon Parkban is készülnek a gyerekeknek szuper Halloween napokkal.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

A gyerkőcök rejtett kincsek nyomába eredhetnek, természetesen faraghatnak tököt, de ezen kívül tökös futam és rémisztőverseny várja az idelátogatókat. Ráadásként a Halloween sztárjaival is fényképeszkedhetnek a lurkók!

Miskolci szállások >>

Minden családnak „szellemes” hónapot kívánok tartalmas halloween programokkal!

/Fotók: shutterstock, szallas.hu/

 


Exit mobile version