Site icon Szallas.hu Blog

Töltődj fel Te is a négycsillagos Hotel Aurumban!


Hajdúszoboszló az a hely, ahova mindig is terveztem eljutni, viszont eddig soha nem sikerült. 2 héttel ezelőtt egy fárasztó hét után végre irányba vettem az Alföld fürdővárosát. Így utólag elmondhatom, hogy megérte ennyit várni. És hogy máskor visszatérek-e? Az tuti!

Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Szállásom Hajdúszoboszló lehető legjobb részén található, a város szívében. A Mátyás király sétányon haladva távolról szemet szúrt az impozáns külsejű szálloda. A hotelbe lépve kellemes érzés fogott el, és a személyzet is kedvesen fogadott.

Ilyen tágas szobád máshol biztosan nem lesz!

Szobám az első emeleten helyezkedett el, az ajtón belépve teljesen elámultam! Ekkora szobám máshol még nemigen volt.

A tér hatalmas, szinte táncolni lehetne. A fürdőszoba káddal volt felszerelve, ami nálam plusz pont. A megszokott hálórészen kívül még a szoba jobb hátsó sarkában megbújt mini konyha, ahol akár főzőcskézhetünk is. Bár a szálloda saját, és a szemben található étterem kínálata mellett kár lenne a főzéssel foglalkoznunk.

Tovább a Hotel Aurum Hajdúszoboszló oldalára >>

Nr. 8 Étterem

Mivel érkezést követően már farkaséhes voltam, ezért úgy döntöttem, meglátogatom a szállodával szembeni éttermet.

Nr. 8 Étterem, Hajdúszoboszló

Modern, de egyben barátságos környezetben fogyaszthatjuk a finomabbnál finomabb ételeket. Annyira kellemesen éreztem magam az étteremben üldögélve, hogy fel sem tűnt, hogy lassan nyugovóra kellene térni.

Gasztronómia

A szálloda saját éttermét másnap reggel volt alkalmam kipróbálni. Megmondom őszintén, hogy a svédasztal mindig is a kedvenceim közé tartozott, úgyhogy itt is nagyon vártam, milyen lehetőségek várnak rám.

Svédasztalos reggelikínálat

Természetesen nem ért csalódás, minden csodás volt. Külön dicséret jár a személyzetnek, akik rögtön pótoltak mindent, ha fogyásnak indult.

Wellness

A szálloda beltéri wellness részleggel rendelkezik. Ha a nyári időszakban egy kis friss levegőre vágynánk, az sem jelent akadályt, mivel jó idő esetén a tetőn található kupola nyitható.

A hely különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a vízzel vannak töltve, mint a Hungarospa gyógyfürdőben. A medencék hőfoka: 34-36°C és 36-38°C.

Masszázs

Már indulás előtt sokat olvastam a szálloda falai között zajló orvosi kezelésekről és masszázsokról. Nem volt kérdés, hogy én is kipróbálom valamelyiket. A rengeteg lehetőség közül nehéz volt a döntés, viszont az ünnepi időszak közeledtével, egy narancsos-fahéjas masszázsra esett a választásom.

A hotel wellnessrészlege

Szerintem sokakkal előfordult már, hogy egy- egy masszírozást követően rosszabbal érezték magukat, mint előtte. Na itt nem így történt! A masszázs végig fantasztikus hangulatban telt, az 1 óra elteltével mintha kicseréltek volna.

Ha Hajdúszoboszlón járnátok, mindenképp próbáljátok ki a Hotel Aurum és az Nr. 8 Étterem szolgáltatásait, nem fogtok csalódni!

Kattints a további részletekért >>

/fotók: szallas.hu/


Exit mobile version