Site icon Szallas.hu Blog

5 wellness hotel, amely kiváló értékelést kapott


Bevallom, amikor én szálláshelyek között válogatok, mielőtt foglalnék, mindig elolvasom a vendégértékeléseket is. Számomra fontos, hogy mások hogyan élték meg az ott töltött napokat és sokat nyom a latba, hogy hányasra értékelték az adott szálláshelyet.

Ez alapján most összegyűjtöttem néhány 4 csillagos hotelt, amelyek a legmagasabb értékeléseket kapták a vendégektől. Az ország minden részéről válogattam szállásokat a legjobbak közül, remélem Ti is találtok köztük olyat, ahol szívesen eltöltenétek pár napot.

Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás ****

A nyugalom szigete a Duna partján! A hotelnek otthont adó XVIII. században épült nemesi Jankovich Kúria az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában található, ősfás parkban. Megközelíthető Budapestről autópályán 35 perc alatt, vagy hajóval a Dunán, mely a szállodától mindössze 200 m-re folyik.

Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás ****

A hotel szobái, lobbyja és közösségi terei egyedi belsőépítészettel, letisztult formavilággal és harmonikus színekkel várják vendégeinket, akik 23 superior, 25 deluxe szoba és egy apartman közül választhatnak. Mozgássérült vendégeink számára speciálisan kialakított, akadálymentesített szoba, a családoknak egybenyitható superior szoba-párok állnak rendelkezésükre.

Értékelés: 9.7 kiváló

Szállásfoglalás >>

Castellum Hotel Hollókő ****

Családoknak is ideális! Hollókő, Nógrád megye ékszerdoboza, Budapesttől alig 1 órányi autóútra, a Hollókői Tájvédelmi Körzetben (Cserhát Natúrpark) található. A Magyarországon is egyedülálló, varázslatos falucskát és 67 mesebeli házikóját az UNESCO is a világ legkülönlegesebb kulturális örökségei között tartja számon, sajátos hangulata, és a korábbi magyar kistelepülések életét ma is hitelesen bemutató, jelen korunkban is valós idejű élmények és érintetlen természeti környezete miatt.

Castellum Hotel Hollókő ****

Szállodánk a csend és a nyugalom szigete ebben a csodálatos világban. A Castellum Hotel Hollókő**** szobáinak egy része a mesefalu lankás legelőire és házikóira néz, másik része pedig a Szár-hegy és a Hollókői Tájvédelmi Körzet jóvoltából kert-, illetve közvetlen erdőkapcsolattal (20 méter) rendelkezik, ahol az állandóan megújuló madárcsicsergés jelentheti a legnagyobb kihívást vendégeinknek.
Értékelés: 9.6 kiváló

Szállásfoglalás >>

Hasik Hotel Döbrönte ****

A Hasik Hotel kiváló állomás mindazoknak, akik tudják értékelni a természet szépségét és nyugalmát, ugyanakkor nagyra értékelik a kényelmet is. A kivételes adottságú természeti környezetben, igazi gasztronómiai élmények, széleskörű wellness-szolgáltatások és készséges, színvonalas kiszolgálás teszik teljessé az aktív pihenést kereső vagy éppen családjukkal, gyermekeikkel együtt kikapcsolódni vágyó vendégek itt töltött napjait.

Hasik Hotel Döbrönte ****

A HASIK Hotel**** mind stílusában, mind vendéglátásában harmonikusan ötvözi a nemzetközi tapasztalatokat, a nyugati komfortot és a hagyományos magyar vendégszeretetet.

A szálloda 38 kétágyas, fürdőszobás, zömében klimatizált, nagyrészt pótágyazható és erkélyes szobával rendelkezik. Valamennyi szoba alapfelszereltségéhez tartozik a televízió, telefon, minibár, fürdőköpeny és fürdőlepedő, ill. WiFi.

Értékelés: 9.6 kiváló

Szállásfoglalás >>

Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étterem Zirc ****

Hotel Szarvaskút a Bakony fővárosától, Zirctől 3 km-re, egyedülállóan szép természeti környezetben található. Zirc és a Magas-Bakony nyújtotta sokszínű programlehetőségek mellett Vendégeinknek aktív pihenést nyújtó szolgáltatásainkat kínáljuk, mint fedett medence, hidromasszázs, infra szauna, finn szauna, kerékpártúrák, gyalogtúrák, Nordic Walking, tenisz, asztali tenisz, biliárd, barlangászat, kötéltechnika.

Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étterem Zirc ****

Családos Vendégeink is szívesen gondolnak vissza a nálunk töltött napokra mely bababarát, gyermekbarát szolgáltatásainknak is köszönhető.
Az év egészében nyitva tartó szállodánk, színvonalas szolgáltatásaival, igényesen kialakított légkondicionált szobáival, és nem utolsó sorban megemlített mindig vidám és mosolygós személyzetünkkel arra törekszünk, hogy a nálunk pihenő vendégeinket a maximális kényelem és odafigyelés vegye körül.

Értékelés: 9.6 kiváló

Szállásfoglalás >>

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak Szilvásvárad ****

Szilvásvárad még mindig csodálatos! A Szalajka Liget Hotel****Superior és Apartmanházak, igaz még csak 8 éve, de úgyszintén csodálatos. Kétségtelen, hogy a fekvése ideális, mert mindössze néhány perc sétával elérhető a kisvasút központi megállója, és felfedezhetőek a Szalajka-völgy titkai. A víz és a levegő kristálytiszta, szerencsére nem sokat változott az elmúlt évtizedekben. A környezet gyönyörű, és ezért talán a szállodának az a legnagyobb előnye, hogy a szobák többségéből csodálatos panoráma tárul a Vendégek szeme elé: a Bükk hegyei elképesztően zöldek, az ég mese-kék, a lipicai lovak hófehérek…

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak Szilvásvárad ****

A szálloda wellness- és fitness részlegében két finn szaunát merülő medencével, gőzkamrát, illóolajos-aromakabint, sókamrát, infraszaunát, pezsgőfürdőt, szoláriumot, squash pályát és minden izomcsoportot megmozgató kardio gépeket találunk. A bőséges választék között a készséges személyzet igazítja útba a frissülni vágyókat, akik ping-ponggal, squashhal, vagy akár testkezelésekkel, keleti masszázzsal, esetleg nordic walkinggal is kikapcsolhatják fáradt testüket. A 28-32 fokos medence ősztől fedett, nyáron viszont az elhúzható falaknak köszönhetően szabadon úszkálhatnak a vizet kedvelők. Újdonság, hogy a wellness részlegen egy panoráma pihenő és egy baby medence is szolgálja a Vendégek kényelmét. Ez a hely a családosoknak is kiváló választás, hiszen a megannyi szolgáltatás mellett, mint például: gyermekjátszó, babakocsi, babaágy, pelenkázó, etetőszék, gyerekkerékpár, stb. – 200 négyzetméternyi területen korszerű és szinte bármilyen életkorú gyermek számára élményt nyújtó játszóteret alakítottak ki.

Értékelés: 9.6 Kiváló

Szállásfoglalás >>

 


Exit mobile version