Site icon Szallas.hu Blog

Vakáció Horvátország mediterrán szívében – TOP 10 apartman Splitben


A nyári főszezonban nem könnyű jó szállást találni a horvát tengerparton, de most még időben vagytok! Ha a cél idén Dalmácia ékköve, Split, akkor ez a lista segíthet: akár kettesben, akár családdal vagy barátokkal kerestek szállást, itt megtalálhatjátok a legjobb apartmanokat Splitben!

10 remek apartman Splitben:

Tengeri panorámás: Apartment Mirela Split

Modern, 4 fős apartman, aminek a teraszáról reggelente az Adria mélykék látványa köszönt! A kavicsos strand kevesebb, mint 50 méter az apartmantól, de az óváros látványosságai sincsenek messze, kb. 3 km-re találhatók.

Bababarát szállás: Apartman Rita Split

Ha kisgyerekkel érkeztek, ez szuper választás, még etetőszék és gyerekágyacska is van az apartmanban. Ráaádsul 6 fős, így nagyobb családok is kényelmesen elférnek benne. 500 méterre kellemes, homokos strand található.

Ha kettesben nyaralnátok: Apartment Marijo Split

Ez a 2 fős apartman ideális helyen várja, hogy birtokba vegyétek: az óváros és a homokos strand is elérhető 8-10 perc sétával. Sőt, a vasútállomás is közel van, így ha nem autóval érkeztek Horvátországba, ez a szállás igazán praktikus választás.

Ízléses elegancia: Delux Apartment Helena Split

Ha biztosra mennétek az apartman magas színvonalát illetően, ez a stílusos szállás Splitben biztosan elnyeri a tetszéseteket. 4 férőhelyes, a strand és az óváros pedig kb. 1 km-re fekszik.

Kiscsaládos oázis: Apartment Adrian Split

Íme, egy hangulatos kis apartman a városban, ahol maximum 3 fő fér el. Remek az elhelyezkedése: kb. 10 perc sétával homokos és betonos strandot is találtok, illetve a városközpont forgataga is könnyedén elérhető.

Közel a homokos strandhoz: Apartments Zdravko Split

5 perc sétára a homokos parttól és a kikötőtől vár ez a barátságos, 4 fős apartman, amihez egy hangulatos kis terasz is tartozik. A városközpont ugyancsak sétatávolságra található.

Szállodai színvonal: Apartment Luxury Center Split

Íme, egy tágas és esztétikus apartman Split belvárosában, mégis viszonylag nyugodt környezetben! 4 fős családnak kiváló választás, a strand 10-15 perc sétával érhető el.

Vidám menedék: Apartmanok Internet Hozzáféréssel Split – 17172

A napfényt idéző színeknek hála igazán kedélyes atmoszférával vár az apartman, ami nem nagy ugyan, de 3 főnek elegendő. Homokos strandot 1,5 km-re találtok, de az óváros és Diocletianus palotája csak 700 méter.

Mediterrán hangulat: Apartman Barracuda Split

A rusztikus stílus és a mediterrán hangulat keveredik ebben a 4 fős földszinti apartmanban. Negyedóra sétával megközelíthető a kavicsos-homokos strand, az óváros pedig még ennél is közelebb található.

Nyugodt környéken: Apartmanok Parkolóhellyel Split – 16993

Összesen 7 darab apartman található a szálláson, ahonnan 2-3 km a strand és az óváros is. Egyszerű, de otthonos, és tökéletesen elfér benne 4 fő.

Irány Split történelmi óvárosa és hívogató strandjai! Az összes apartmant Splitben itt találjátok >>

Tenger, napfény, történelem, amerre csak nézel – Ez Split, Dalmácia ékköve >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version