Site icon Szallas.hu Blog

Irány a napfényes Zadar! Íme a top 10 apartman a városban


Történelmi óváros, szikrázó napfény és szuper strandok – ez Zadar, a magyarok egyik kedvenc helye a horvát tengerparton. Összeszedtünk 10 apartmant, ezek közt mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár privát medencére, akár panorámára vagy csendes környékre vágyik. Íme, a TOP 10 apartman Zadarban!

10 nagyszerű apartman Zadarban:

Panorámás: Nyaralóház Parkolóhellyel Zadar – 11744

Akár 8 fős baráti társaságok is foglalhatnak ebbe a szuper, modern zadari apartmanba! Már a nappaliból láthatjátok, ahogy a távolban hullámzik az Adria. 

Tágas: Apartman Irena Puntamika Zadar

Ez a kertre néző, tágas apartman 5 fő befogadására képes. Pár perc sétával elérhetitek a strandot, illetve boltokat és éttermet is. A konyha remekül felszerelt. 

Csendes: Apartmani Sara Zadar

2 db, 4 fős apartman vár nyugodt helyen, 800 méterre a strandtól. A vendégértékelések külön dicsérik a tulajdonos kedvességét, segítőkészségét. A felszereltségre sem lesz panaszotok!

Strandközeli: Apartman Manda Zadar

Ha szeretnétek nagyon közel lenni egy kellemes, homokos strandhoz, nem kell tovább keresgélnetek. Van olyan apartman, ami kertre néz, de olyan is, ami részben a tengerre. Ideális választás egy 4 fős családnak is.

Medencés: Apartmani BB Zadar

Igaz ugyan, hogy a tengerpart 2 km innen, de a szállás saját, hangulatos medencével rendelkezik, ahol bármikor lehűthetitek magatokat. A 6 fős apartman nagyobb családoknak, baráti társaságoknak is kényelmet nyújt.

Jól felszerelt: Apartments Bobi Zadar

2-5 fős apartmanokban pihenhettek 300 méterre a strandtól. Az igényes, kényelmes szobákban minden van, ami kellhet, még az is, ami valószínűleg nem fog, például vasaló. 

Barátságos: Apartman M.T.V. Zadar

Romantikus berendezés, szuper elhelyezkedés, segítőkész tulaj, más nem is kell! Csupán 100 méterre található a strandtól, ahol a vendégek szerint kifejezetten tiszta a tenger. Az óváros is könnyedén megközelíthető gyalogszerrel. 

Bájos: Apartments Anđelko Zadar

Kortyoljátok a reggeli kávét a teraszon, a tengerben gyönyörködve! Sőt, a hangulatos kerthelyiség napozóágyaiban is „melegíthettek” a strandos napozásra. 4 és 5 fős apartmanokkal várnak, csupán 200 méterre a tengertől

Gyermekbarát: Apartman Biba Zadar

Ez a 6 fős, erkélyes apartman a tökéletes választás kisgyerekes- és nagycsaládok részére. Még hordozható kiságyat és gyerekágyneműt sem kell hoznotok! Otthonos kis lakás, körülbelül 3 km-re a strandtól. 

Szívélyes: Apartman Maria Zadar

Korábbi vendégek szerint igazán kedves fogadtatásban és vendégszerető hozzáállásban lesz részetek a szálláson, amihez buja kert és erkély is tartozik. A kavicsos-sziklás strand 600 méter. 

Böngésszetek még több zadari apartman között, és foglaljatok! >>

Nyaraljatok a horvát tenger partján, a mesés Zadarban! >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version