Site icon Szallas.hu Blog

Egyedülálló szülőknek: TOP 10 családbarát hotel Magyarországon


Egyedülálló szülőként nem mindig könnyű minőségi időt tölteni a gyerekkel. Nyáron különösen fontos, hogy a vakáció minél több közös élménnyel teljen, ám a nyaralás lehetőség szerint a pénztárcát is kímélje. A belföldi wellnesshotelek családbarát szolgáltatásai akár egy hétre is elegendő programot kínálnak úgy, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse együtt az egyedülálló szülő és a gyerek. Most ehhez nyújtunk segítséget: Magyarország top 10 családbarát szállodáit gyűjtöttük össze a teljesség igénye nélkül. Nyaralásra fel!

Top 10 családbarát szálloda Magyarországon

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Magyarország egyik kedvenc családbarát szállodája nem maradhat ki a top 10-es listából! Az alsópáhoki Kolping Hotelben az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország várja a gyerekeket tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal. A kétemeletes beltéri játszóház, a játszóterek, az erdei kötélpálya, a trambulin és a gyerekmedence önfeledt szórakozást ígér. A szakképzett óvónők napi 8 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, és az 1-3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra.

Tovább a hotel oldalára >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók**** +superior

Egertől 6 km-re, az egerszalóki sódomb közvetlen szomszédságában áll a Saliris Resort, ahol 99 Standard szoba (ebből 40 összenyitható), 3 akadálymentesített, 58 Superior, 34 Superior plus, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály közül választhatnak a vendégek. Gyerekkel érkezőknek gyerekágynemű, fürdetőkád, asztali etetőszék, bébiétel melegítési lehetőség, játszószoba, játszótér, fedett és szabadtéri pancsoló, valamint animációs programok állnak rendelkezésre. A hotel 4 éves kor alatt ingyenes!

Tovább a hotel oldalára >>

Velence Resort & Spa****+superior

Az óvodás vagy kisiskolás korú gyerekkel érkezőknek a Velencei-tó partján fekvő szálloda tökéletes választás lesz! Az összenyitható, családi szobák maximális kényelmet biztosítanak, így a szülőknek is jut néhány perc a nyugodt kikapcsolódásra. Számos baba- és gyermek eszköz szobai bekészítése ingyenes, bizonyos eszközök esetén pedig bérlésre van lehetőség. A különböző korosztályoknak megfelelően több játszóházzal várják a gyermekeket, a játékszigeten gyermekfelügyelet is biztosított, 3 éves kortól. A hotel saját animátor csapata egész napos animációs programokat tart az év 365 napján, folyton megújuló tematikákkal.

Tovább a hotel oldalára >>

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros ****+superior

Zalakaros egyik kedvenc szállodája, a MenDan Magic Spa & Wellness a városi gyógy-, élmény- és strandfürdő szomszédságában található. A hotel 162 tágas kétágyas és családi szobával rendelkezik, a szobák nagy része pótágyazható. Saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexumában úszó-, élmény-, termálmedence, jacuzzi, gyermek pancsoló, Kneipp taposó, továbbá szaunarészleg gőzkabinnal és finn szaunával, merülő medence, élményzuhanyok, játszósarok és mediterrán pihenőszoba található. A hotel 3 éves kor alatt ingyenes!

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

A 700 éves sümegi vár tövében várja a középkor szerelmeseit a Hotel Kapitány négycsillagos szállodája, ahol a vendégek a minőségi wellness-szolgáltatások mellett Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat is élvezhetnek (heti rendszerességgel). Emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti az ide látogatókat. 

Tovább a hotel oldalára >>

Szállás gyerekszemmel – nyerj családi wellness hétvégét!
A Te gyereked is nagydumás és megvan mindenről a véleménye? Szívesen megosztja nyári élményeit az óvodában, iskolában és nem ijed meg a kamerától sem? Most itt a lehetőség, hogy utazást nyerjetek! Kattints a részletekért >>

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Egy európai szinten is egyedülálló szálloda következik a sorban. A Hunguest Hotel Pelionból ugyanis közvetlen folyosón keresztül juthatsz Tapolca méltán híres gyógybarlangjába, ahol évtizedek óta gyógyítanak légúti betegségeket. A gyógykúrák mellett természetesen a kényeztetésért sem kell a szomszédba menni. Kül- és beltéri medencék, szaunák sora, wellness programok, testkezelés, masszázsok, felfrissítő csodák teszik teljessé a nyaralást. 

Ráadásul egy újabb családbarát szállodáról van szó, ahol pontosan tudják a boldog családi nyaralás receptjét: a szülőket kiszolgálják, kényelmüket biztosítják, a gyerekeket pedig tartalmas programokkal lefoglalják. A Hunguest Hotel Pelion tehát egy igazi, univerzális szálloda, ahol biztos az élményekkel teli nyaralás. Ha a gyógykezelések, a családi wellness, vagy a Balaton-felvidék látványosságai vonzanak, megtaláltad a nyári szállásodat!

Tovább a hotel oldalára >>

Wellness Hotel Gyula****

A gyulai várfürdő szomszédságában található Gyula első család- és szülőbarát szállodája, amely 68 légkondicionált szobával, kétszintes wellness központtal, 300 négyzetméteres játszóházzal és Game Zone játékteremmel várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat. A gyermekek minden héten színes, szórakoztató programok közül válogathatnak: minidisco, karaoke, kézműves foglalkozás, mesefilm vetítés, jelmezbál! Momó, a játszóház házigazdája minden kedden, csütörtökön és szombaton meglátogatja a gyerekeket. Míg a lurkó biztonságban van, és jól érzi magát, addig a szülők a szaunában, masszázson vagy a medencékben lazíthatnak.

Tovább a hotel oldalára >>

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal

Minden gyerek álma, hogy kastélyban lakjon vagy egy mesekönyv díszletei között sétáljon. A bikali Puchner Kastélyszállóban ez sem lehetetlen! Igazi családbarát szállás, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várják a család minden tagját. A wellness szerelmesei sem fognak itt unatkozni, ők a francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő között választhatnak.

Tovább a hotel oldalára >>

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

Ha fontos, hogy nyaralás alatt legyen lehetőség hegyvidéki kiránduláokra, túrákra, szabadtéri programokra és wellnessre, a Mátraházán található Residence Ózon lesz a tökéletes választás! A négycsillagos szállodában egymást érik a családarát szolgáltatások, így mind a szülők, mind a gyerekek jól érzik majd magukat. Gyermek medence, játszószoba (3-16 éves korig), animáció, erdei tornapálya, játszótér gondoskodik a legkisebbek szórakozásáról. A szobákban kérésére babaágy, babakád, cumisüveg melegítő igényelhető, emellett egyéni kérésre gyermekfelügyeletet is igénybe lehet venni.

Tovább a hotel oldalára >>

Castellum Hotel Hollókő**** 

Festői környezetben, a hollóki vártól 700 méterre található a Castellum Hotel Hollókő. A szálloda szobáinak egy része a mesefalu lankás legelőire és házikóira néz, másik része pedig a Szár-hegy és a Hollókői Tájvédelmi Körzet jóvoltából kert-, illetve közvetlen erdőkapcsolattal (20 méter) rendelkezik. A 420 m2-es wellness paradicsomban panorámás élménymedence, jacuzzi, infra és finn szauna, gőzkabin, frissítő masszázsok, páros aromaterápiás kádfürdő, valamint fitnesz terem (futó- evező-, fekvenyomó- és kombigép) kényezteti a vendégeket. 

Tovább a hotel oldalára >>

Még több családbarát wellnesshotelt találsz a szallas.hu oldalán! >>

Játssz és nyerj családi wellness hétvégét a Szallas.hu-val! Részletekért kattints a képre!

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version