Site icon Szallas.hu Blog

A szerelem 20 árnyalata – Top 20 eldugott búvóhely, ha izgalmas romantikus kikapcsolódást tervezel!


Összegyűjtöttük nektek, melyik az a 10 romantikus eldugott búvóhely, szálláshely Magyarországon, ahol garantáltan nyugodtan tudtok pihenni kettesben.

Eldugott romantikus szálláshelyek – Erdei faházak, kastélyok, hangulatos apartmanok

1. Tölgyes Menedék 2. Noszvaj – A természet karjaiban

Nem csupán a romantika, hanem a természet is garantáltan megérint titeket a Tölgyes Menedék 2-ben. Ebben a teljesen felszerelt, luxus kuckóban kedvetekre dönthetitek el, hogy a kétszemélyes óriáskádban mártózzatok-e meg a kandalló mellett, vagy inkább egy forró teával a kezetekben társasozzatok, filmezzetek.

2. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok – Élvezd a középkor hangulatát Bikalon! 

Kapcsolódjatok ki távol a város zajától a bikali kastély reneszánsz hangulatú, középkort idéző lakosztályaiban. Látogassátok meg a szálloda wellness részlegét, teszteljétek a magyar valamint a nemzetközi konyha remekeit és a középkori élménybirtok szolgáltatásait!

3. Tóparti Apartman – Romantikus búvóhely Orfűn, a Pécsi-tó partján

Üljetek ki a modern, igényesen berendezett apartmanház panorámás teraszára, és gyönyörködjetek a Pécsi-tó látványában! A parkolás, és a wifi ingyenesen használható. A Orfűi Malmoknál pedig romantikus sétát is tehettek. 

Látnivalók Orfűn >>

4. Dézsa-vü Vendégház – Panorámás szálláshely a Dunakanyar legszebb részén

Zebegény a Dunakanyar gyöngyszeme. A faház teraszáról megcsodálhatjátok a dunai panorámát, egy tradicionális parajdi sós dézsafürdőben ülve. A kihelyezett távcsövön keresztül megnézhetitek a visegrádi várat, vagy akár a csillagokat is, ha pedig a gyerekeket is magatokkal vinnétek, teszteljétek bátran a vendégház saját mászófalát!  

5. Relax Rezidencia Hegycsúcs – Hagyd magad mögött a hétköznapokat, pihenj Mátraszentimrén!

A 2 férőhelyes kis búvóhely tökéletes választás, ha Magyarország legmagasabban fekvő településén pihennétek, és privát wellnessre vágytok. A romantikus szálláshelyen élvezhetitek az erdő közelségét, a mátrai éttermek kínálatát, a dézsafürdőt, a 2 személyes pezsgő- és hidromasszázskádat, illetve az infraszaunát. A közelben számos túraútvonal fut! 

6. Hotel Palota Lillafüred **** – Kapcsolódj ki Lillafüred hangulatos vízparti részén! 

A XX. század elején épült kastélyszálló három hegy által körülvett festői völgyben fekszik a Lillafüredi vízesés, a Hámori-tó, és a Lillafüredi függőkert szomszédságában. A szálláshely hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, wellness- és fürdőrészleggel vár Miskolctól 10 km-re. Tökéletes választás romantikára vágyó pároknak, akik kipróbálnák, milyen élmény csónakázni a Hámori-tó vizén. 

7. Galéria Mini Apartman – Pihenj Keszthely gyönyörű városában!

A 2 férőhelyes keszthelyi lakás a Balaton-parttól mindössze 300 méterre fekszik és ideális választás, ha romantikus programot terveztek. Egy séta a vízparton, vagy a Festetics-kastély mesés parkjában garantáltan feldobja a kikapcsolódást, de a környék még számos más izgalmas élményt is tartogat.

8. Dilara Apartman – Élvezd a modern szálláshelyet Sárvár vendégszeretetében

Modern technológia, zárt parkoló és terasz vár a 60 nm-es sárvári apartmanban, ahol a meghitt környezet tökéletesen alkalmas fiatal párok számára. A belváros párszáz méterre fekszik, de a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdő is csupán pár perces sétára található. A szálláshelyen ingyenes a wifi és a parkolás. 

9. Ispán Apartmanház Hollókő – Pihenjetek Hollókőn egy élő falusi portán!

Csendes, hangulatos vidéki pihenésre vágytok, ahol a berendezés a régmúltat idézi? Látogassatok el Hollókőre, és legyen részetek egy valódi időutazásban! A kertben tyúkok és nyulak is élnek, a vidéki romantikát itt tálcán kínálják a szállásadók. 

Hagyományőrző programok és látnivalók Hollókőn >>

10. Provence Apartman Visegrád – Romantikus szállás szerelmeseknek a Dunakanyarban

A hangulatos, állatbarát szálláshely csendes környezetben fekszik Visegrád központjában, a patak partján. Az apartman Provence stílusa azonnal belopja magát azoknak a pároknak a szívébe, akik kedvelik a tágas teret, a világos színeket, és a Duna közelségét. A főépületben a wellness részleget is lehet használni. 

A Dunakanyar titkos kirándulóhelyei >>

11. Őrségi Szalma Vendégház Szalafő – Csendes elvonulás az Őrség szívében

Megdobban a szívetek is, ha beléptek erre a csinos kis portára, mely egyesíti a vidéki vendégházak szeretetét és az otthon melegét. Egy kiadós túra után bújjatok össze a kandalló pattogó tüze előtt vagy űzzétek el a hideg emlékét is a testi-lelki felfrissülést kínáló pezsgőfürdőben és infraszaunában!

12. Csillagkabinok Viszák – Ahol az égbolt a tető

Semmire sem lesz panasz a viszáki Csillagkabinokban, ahol a végtelen szabadságba és gondtalanságba kóstolhattok bele. A csodálatos házikóban tágas terek és modern, dizájnos szobák várnak rátok. A kedvenc helyetek azonban szinte biztos a teraszon lesz. Itt bújik meg a masszírozó pezsgőfürdő, ami segít, hogy egymásra hangolódjatok.

13. Hilltop Hideout Szentendre – A világ tetején

Képzeljétek el a pillanatot, amikor kiléptek a teraszra és körben az erdők, hegyek látványa fogad! A panorámás környezet azonban csak egy dolog a Hilltop Hideout előnyei közül. Lustálkodjatok a kőkandalló melletti kényelmes ágyon, élvezzétek a tájat a rönkszaunából és pezsgőfürdőből!

14. Imola Hotel Platán Eger**** +superior – Felnőttek legjobb búvóhelye

A szülőknek is jár a pihenés, amire a legjobb megoldás egy felnőttbarát szálloda felkeresése. Élvezzétek egymás társaságát gyerekzsivaj nélkül, a fantasztikus wellness szolgáltatások közben! Az ellazulós, pihentető napot pedig megkoronázhatjátok egy mennyei, romantikus vacsorával.

15. Corvin Hotel Gyula*** − Pikáns kalandok

Biztosan azonnal meglódul a fantáziátok, ha betértek a Corvin Hotel Gyula*** épületébe. Ez a színvonalas, felnőttbarát szálloda ugyanis számos pikáns kalanddal igyekszik felpezsdíteni a véreteket. Csalogassátok elő az érzékiségeteket szuper programokkal!

16. Duna Relax Hotel Ráckeve**** − Kapcsolódjatok ki Budapest közelében!

Egyek-igyatok, fürödjetek, szaunázzatok és pihenjetek egy jót a Duna Relax Hotel Ráckeve**** falai között! A gyerekmentes feltöltődésről a kényelmes szobák, a pompás étterem, illetve a fejedelmi wellnessoázis gondoskodik. Nektek csak egymással kell foglalkoznotok!

17. Hotel Sopron**** − Kettesben, az Alpokalja panorámája mellett

Sopron mesés épületeit madártávlatból szemlélhetitek meg a gyönyörű szobátok teraszáról vagy a wellnessben található jakuzzi melegéből a négycsillagos Hotel Sopronban. Állítsátok meg az időt, és hangolódjatok egymásra, amihez remek apropó lehet egy finom vacsora!

Sopron – a szabadság, a hűség és a kékfrankos városa az Alpok lábánál >>

18. Bazilika alatt Panzió ****Esztergom – All inclusive kényeztetés kettőtöknek

Csodálatos kilátással, szebbnél szebb szobákkal és tengernyi élménnyel vár rátok a Bazilika alatt Panzió****, ahonnan pár lépéssel elérhetitek Esztergom látnivalóit. Kérjétek all inclusive ellátással a foglalásotokat, és nem lesz gondotok semmire − csak feltöltődni a pazar wellness szolgáltatások közben! 

19. Greenwood Rönkház Gárdony – Mintha a hegyekbe utaznátok

Mindig is vonzottak a fenyőillatú rönkházak? Engedjetek a kísértésnek! A Velencei-tó partján magasodó Greenwood Rönkházban ugyanis szinte a havas hegyekben érezhetitek magatokat – bármilyen évszakban. A varázslatos belső terek tökéletesen felszereltek, így semmiben nem szenvedtek majd hiányt.

20. Love and Dream Élményvilla Zalakaros – Exkluzív programok 2 főre

A svédasztalos reggeli elfogyasztása után rajtatok áll, hogy felfedezitek-e a környék kincseit, vagy az egész napos láblógatást választjátok. Az azonban biztos, hogy a prémium kategóriás szobák közül olyat is foglalhattok, ahol helyben van a szauna és a pezsgőfürdő is.

Mielőtt útnak indultok, nézzetek utána annak, hogy a környéken milyen látnivalók várnak benneteket, így a pihenést összeköthetitek egy kirándulással, városnézéssel, vagy más programmal. Foglaljatok szállást a Szallas.hu kínálatából, és élvezzétek a romantikát akár kettesben, akár a csemetékkel az ország legszebb részein!

Privát wellness kettesben >>

(Fotók: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version