Site icon Szallas.hu Blog

Dézsafürdő, kandalló, kemence – TOP 10 erdei szállás kirándulós hétvégékre


Csörgedező patak, madárcsicsergés, erdei panoráma. Ugye nem mondasz nemet egy olyan kikapcsolódásra, ahol feltölt az erdei friss levegő? Összegyűjtöttük, mely az a TOP 10 erdei szállás, ahol csend és önfeledt pihenés vár rád!

Miért hangulatos program egy erdei kirándulás?

Ha nem ragaszkodsz a városnézős programokhoz, de boldogan bejárnád hátizsákkal hazánk legszebb túraútvonalait, egy erdei kirándulás a lehető legjobb szabadidős elfoglaltság lesz számodra. 

Neked ajánljuk a programot, ha:

TOP 10 erdei szállás kirándulós hétvégékre

Mutatjuk, melyek azok az apartmanok kiránduláshoz, ahol az erdei szállás garantáltan természetközeli élményekkel ajándékoz meg.

Vendégház erdei környezetben – Erdei Vendégház Parádsasvár

A hangulatos erdei ház nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit Parádsasvár legmagasabb pontján, közvetlenül az erdő mellett. 

A teraszról csodálatos panoráma tárul a Mátra vonulatira és Kékes-tetőre, a kertben pedig öregtölgyek és bükkfák között sütögethetsz.

Programok a közelben >>

Romantikus kuckó pároknak – Kettecskén Vendégház Zebegény

Az egyszobás, két férőhelyes vendégház a Dunakanyar egyik legszebb településén, Zebegényben található. 

Top látnivalók Zebegényben >>

A szállás ideális hely az elvonuláshoz, feltöltődéshez, és kikapcsoláshoz, a kertben bográcsozásra, szalonnasütésre és grillezésre is van lehetőség.

Állatbarát házikó Noszvajon – Erdei Kisház Noszvaj

A Kisház ForTwo apartmanja kiváló választás párok számára, akik hangulatos környezetben szeretnének kikapcsolódni.

Az erdei szállás földszintjén egy óriási, tóra néző, napos terasz is rendelkezésre áll, ahol erdei környezetben lehet olvasni, társasjátékozni, vagy elmerülni a 6 személyes dézsafürdőben

Programok a környéken >>

Főszerepben a természet! 2 különleges erdei szállással gazdagodott Noszvaj >>

Erdei szállás wellness szolgáltatásokkal – Bükki Villa Bükkszék

A villaépület a Bükk-hegység lábánál, a Tarna-patak völgyében található, erdőkkel határolt, csendes környezetben.  

A Bükk népszerű kiránduló és pihenőhely, túrázás után jóleső élmény lesz tesztelni az erdei szállás finn- és infraszaunáját, a jacuzzit, és természetesen a kemencét is. 

Látnivalók Bükkszék közelében >>

Vadászház családi kikapcsolódáshoz – Somhegyi Vadászház Bakonybél

Az erdei szálláshely a Bakony szívében fekvő Somhegyen várja vendégeit, akik az egyutcás településrészen szeretnék kipihenni a stresszes hétköznapokat.

A vadászház tökéletes kikapcsolódást biztosít a kirándulóknak, ráadásul ingyenes a tűzifa és a parkolás is. 

Felfedeznéd a környék látnivalóit? >>

Felújított parasztház baráti társaságoknak – Bableves Vendégház Felsőtold

A 65 négyzetméteres felújított parasztház nyugodt, erdei környezetben helyezkedik el, szeretettel várja azokat, akik kedvelik a közvetlen, falusias hangulatot.

A ház romantikára vágyó pároknak, vagy akár gyerekes családoknak is remek választás, a cserépkályha és a hangulatos kert gondoskodik a teljes kikapcsolódásról. 

Látnivalók Felsőtoldon >>

Pihentető élmény minden korosztálynak – Panoráma Apartmanok Háromhuta

A Zemplén-hegység közepén szeretnél pihenni? Az apartmanház Középhuta és Újhuta között csendes, nyugodt, erdős területen helyezkedik el.

Az apartmanokban fürdőkádas fürdőszobák és ingyenes wifi vár, a kertben pedig filagória, grill kemence, bográcsozó hely, és gyermekjátszótér gondoskodik a tartalmas pillanatokról.

Programok Háromhuta közelében >>

Válaszd a Pilis kényelmét! – The Other House Piliscsaba

Nagy kerttel, szalonnasütővel és hangulatos túraútvonalakkal várja vendégeit az erdei szállás, amely Piliscsaba-Klotildligeten csendes környezetben fekszik. 

Az állatbarát vendégház tíz fő számára is kényelmes kikapcsolódást biztosít, a legendás Üvegtigris büfé pedig csupán 5 km-re található. 

Látnivalók Piliscsabán >>

Erdei faház a Sikonda-völgyben – Off Mode Faház Komló

A hangulatos erdei faház tóparton fekszik, a Pécs melletti Sikonda-völgyben. A vendégház infraszaunával. franciaágyas hálószobával, és modern berendezéssel várja a pihenni vágyókat. 

A terasz az erdőre és a horgásztóra néz. Külön öröm, hogy a ház körüli erdőben hatalmas sétákat tehetünk anélkül, hogy turisták ezreivel találkoznánk. 

Programok a közelben >>

Rönkház a Szalajka-völgyben – Rönkfa Lak Szilvásvárad

Az autentikus jellegű, csendes, eredeti kézi faragású rönkház kellemes kikapcsolódást ígér az üdülni, pihenni vágyók számára Szilvásváradon.

A kandallós házhoz földút vezet, az ablakokból mesés kilátás nyílik a Bükkre. Romantikázáshoz és családi hétvégéhez is ideális választás.

Szilvásvárad látnivalói >>

Kedvet kaptál egy kirándulós hétvégéhez? Nézz körül nálunk, és foglalj szállást a tökéletes kikapcsolódáshoz >>

További erdei szállásokat találsz ebben a cikkünkben >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version