Site icon Szallas.hu Blog

Frissítő erdei szállás kavalkád a nyári hőségben – Top 10 szállástipp!


A legnagyobb nyári melegben nap mint nap sóvárogsz a kellemesen friss erdei levegő, a madárcsicsergés, és egy árnyékos hinta után? A következő 10 erdei szállás garantáltan levesz majd a lábadról, annál is inkább, mert itt alapfelszereltség a kellemes hőmérséklet, és a frissítő szellő. 

Neked ajánljuk az erdei szálláshelyeket, ha

Top 10 erdei szállás Magyarországon

Erdei Kisház – Panorámás tóparti szálláshely Noszvajon

Az Erdei Kisház elképesztő panorámával, tóparti szellővel, fürdődézsával, infraszaunával és hangulatos kerttel vár Noszvajon. A ház két apartmanból áll, ezért a közös tereken, az erdélyi fürdődézsán, a szaunán, valamint a borospincén osztoznod kell másokkal, így ideális, ha a barátokkal közösen foglaljátok le a 10 férőhelyes szállást. 

A teraszokon lehetőség van grillezésre és BBQ sütésre is, a kertben pedig bográcsozni és szalonnát sütni is lehet. Az állatbarát ház OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Programok Noszvaj környékén >>

Erdei-lak Faházikó – Önfeledt kikapcsolódással vár Bélapátfalva

Az Erdei-lak Faházikó a Bükki Nemzeti Park területén, a Lak-völgyi tótól 150 méterre fekszik, hegyek övezte környezetben. A házban 5 fő fér el kényelmesen, a 8 m2-es fedett terasz, illetve a 2 db ingyenesen használható kerékpár még színesebbé teszi a kikapcsolódást. Az erdei szállás OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, a parkolás pedig ingyenes. 

A faház ideális választás számodra, ha erdei környezetben szeretnél pihenni, kedveled a csendet, és szívesen túrázol. 

Programok Bélapátfalva közelében >>

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel – Pihenj Kóspallagon, a Börzsöny szívében!

A 4 csillagos, állatbarát Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel Kóspallagon fekszik, erdei környezetben, a Börzsöny szívében. A farönképület az aktív és passzív pihenés szerelmesei számára is kiváló választás. Ha itt pihensz, élvezheted az étterem konyhájának különleges ízeit, a Patakpart wellness részleg szolgáltatásait, és a szabadtéri strandot, amely úszó- és gyermekmedencével vár. 

A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, emellett a parkolás, a wifi és a légkondi is ingyenes. 

Programok Kóspallag közelében >>

Platán Panzió – Élvezd a friss erdei levegőt Dobogókőn!

A családias hangulatú panzió az ország egyik legszebb részén, a Pilis-hegység 700 méter magas csúcsán található, és franciaágyas szobákkal, luxus apartmannal, valamint kétszobás teraszos apartmannal várja a pihenni vágyókat Dobogókőn. Ha 6 év alatti gyermekkel keresel szálláshelyet, az Erdei Villa kiváló választás lesz számodra. 

A Platán panziónak saját konyhája van, ráadásul a környék számos látnivalót, kirándulóhelyet, programot tartogat. Az állatbarát szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, a parkolás ingyenes. 

A legjobb programok Dobogókő közelében >>

Motel Laterum – Tóparti pihenés Orfű ajánlásával

Jártál már Orfű hegyek övezte, gyönyörű vidékén? A Motel Laterum ideális választás a kikapcsolódáshoz, ha egy tóparti üdülőben szeretnéd kipihenni a fáradt hétköznapokat. Akár szobában, akár apartmanban szeretnél megszállni, élvezni fogod a környék hangulatát, a kertben pedig szalonnasütésre és grillezésre is van lehetőség. 

Ingyenesen használható a szálláshely saját vízibiciklije, csónakja és több kerékpárja, a meleg nyári napokon pedig strandolni is lehet. A motel OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Programok Orfű környékén >>

Kéktúra Vendégház – Ha szívesen túrázol, dönts Óbánya mellett!

A Kéktúra Vendégház, amely turista állomáshelyként is működik a Dél-dunántúli Kéktúra útvonalán, erdei környezetben fekszik Óbányán. A friss levegő és a nyugalom itt garantált, tehát ha szereted a hosszú túrákat és szívesen kerékpározol a környéken, a szálláshely tökéletes választásnak bizonyul majd számodra. 

A 7 férőhelyes vendégház OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, a parkolás és a wifi ingyenes. 

Programok Óbánya környékén >>

Mátrai Kisház – Gyermekbarát szálláshely Mátraszentimrén

A kétszobás, 6 férőhelyes, frissen felújított Mátrai Kisház Magyarország legmagasabban fekvő lakott településén, Mátraszentimrén található. A kristálytiszta levegő télen-nyáron várja azokat, akik aktív kikapcsolódást keresnek. A környéken számos túraösvény fut, a gasztroélmények kedvelő pedig megízlelhetik a szlovák és magyar konyha remekeit. 

A Kisház bababarát, így babaágy, kiskád, etetőszék, és fellépő is tartozik a berendezéshez. Parkolni a ház udvarában lehet. 

Hangulatos programok Mátraszentimrén >>

Kiss Vendégház – Pihenj, strandolj, vonatozz Kemencén!

Élvezd az erdei kikapcsolódást Kemencén, a 106 éves Kiss vendégházban. A 2 hálószobás parasztház 6 fő részére biztosít kényelmes pihenést, a parkolás a szállás előtt az utcán lehetséges, a wifi pedig ingyenes. A közelben horgászásra, kisvasutazásra, és strandolásra is van lehetőség, utóbbit egy rendhagyó erdei strandon próbálhatod ki. 

Programok Kemence közelében >>

Bükk Vendégház – Finn szaunás gerendaház Bükkszentkereszt

Hétvégi házas övezetben, Bükkszentkereszt központjához közel található a Bükk Vendégház, amely 2-5 fő számára biztosít kényelmes pihenést. A gerendaházban finn szauna, és fatüzelésű kandalló is rendelkezésre áll. A ház teraszain grillezni is lehet, a wifi pedig ingyenes. Parkolni a ház előtt lehet ingyenesen.

Programok Bükkszentkereszten >>

Eden Rose Apartman – Luxus és romantika Pilisszentkereszten

Az Eden Rose, amely a Pilis lábánál fekvő Pilisszentkereszt településen található, két felnőtt vendég számára ideális választás. A gerendaházhoz infraszauna és fedett tornác tartozik, az idilli pihenésről a vendégház otthonos, rusztikus-vidékies stílusa gondoskodik. Gyönyörködj a csillagokban, grillezz, vagy borozz a hangulatos borozópincében, ha pedig szereted a szabadtéri programokat, lovagolj, túrázz, kerékpározz, és ismerd meg a környék látnivalóit!  

Ingyenesen a zárt udvarban lehet parkolni, az apartman OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Programok Pilisszentkereszt környékén >>

Nézz körül a szállás.hu erdei szállás gyűjteménye között, és foglalj szálláshelyet még ma, hogy te is részese lehess az élménynek, akár több napos kikapcsolódás keretében! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version