Site icon Szallas.hu Blog

Vakációra fel! – TOP 10 gyerekbarát strand


Ha igazán nagyszerű élményekre vágytok a családdal, látogassátok meg Magyarország gyerekbarát strandjait és fürdőit ezen a nyáron. Csobbannátok egyet a Balatonban, de még nem találtátok meg a legjobb partot a gyerekekkel? Gyerekbarát fürdőt kerestek, de még nincs meg a tökéletes úti cél? Mutatjuk, hova érdemes elmenni a nyári vakáció alatt!

TOP 10 gyerekbarát strand

1. Platán Strand Balatonboglár

A balatonboglári Platán Strand ingyenes fürdési lehetőséggel várja látogatóit. A legkisebbekre is gondoltak, ugyanis gyerekbarát szolgáltatások is elérhetőek, játszótérrel és pelenkázóval. Vendéglátóegységekkel, programokkal és rendezvényekkel készülnek, hogy ne legyen unalmas a nyaralás. A Platán Strandon elérhető térítés ellenében a Buborék Élményfürdő, amit kifejezetten gyermekeknek ajánlunk, ugyanis csúszdával és gyermekmedencével van felszerelve a mini élményfürdő. Különböző élményekkel gazdagodhattok míg ezen a partszakaszon töltitek az időt.

Szállást keresel Balatonbogláron? >>

Platán Strand

2. Lupa-tó

A nemrégiben felújított Lupa-tó különböző programokkal és külön gyermek partszakasszal vár titeket a nyári vakáció alatt. Számos vízi sport és program kerül megrendezésre a tónál, melyekben ti is részt vehettek. Érdemes minél korábban érkezni a tóhoz, ugyanis hamar elfogynak az árnyékot adó napernyők. A gyermek partszakaszon a vízi játékok mellett ugrálóvár, trambulin és vízi dodzsem is rendelkezésre áll, hogy felhőtlen legyen a szórakozás.  A tónál belépőjegy váltása szükséges, mely a szolgáltatások használatának függvényében változik.

A budapesti szállások között is érdemes körülnézni >>

Lupa-tó

3. Hungarospa Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói Hungarospa Európa kiemelkedő fürdőkomplexuma, ahol kinti és benti medencékben élvezhetitek a legkisebbekkel is a nyaralást. Az AquaPalace fedett részein élménymedencék és csúszdák, a kinti részen pedig egy komplex strand várja, hogy csobbanjatok egy nagyot. A Hungarospa legújabb különlegessége a Prémium Zóna, amit 2021 nyarán adtak át. Pihenő jurtákban, napágyakban pihenhettek, és három új medencecsoportban próbálhatjátok ki Hajdúszoboszló különleges fürdőjét. A fürdő AquaPark részén 15 különböző csúszda található, többek között a kamikaze, a hidrocsúszda, az óriás csavarcsúszda és a négypályás versenycsúszda! Garantált a szórakozás, ha ellátogattok a Hungarospa-ba!

Irány Hajdúszoboszló! >>

Hungarospa Hajdúszoboszló

4. Miskolctapolca Barlangfürdő

Észak-Magyarország egyik ékessége a miskolctapolcai Barlangfürdő, ahol sziklába vájt barlangban élvezhetitek a meleg termálvizet. A Barlangfürdő egész évben látogatható, felnőttek és gyermekek kedvence egyaránt. A barlangjáratokban különböző termeket és szolgáltatásokat élvezhettek, ilyenek a Római terem vagy a Csillagterem. Utóbbiban olyan érzés fogadja a látogatókat, mintha a szabadban fürdenének éjjel. Jacuzzival és élménysodrással is találkozhatunk a járatokban, így sosem fogunk unatkozni, ha idelátogatunk. Gyermekeitek pedig három különböző gyermekmedencében találhatnak kedvükre való szórakozási lehetőséget!

Miskolctapolca legjobb szállásai egy helyen >>

5. Club Aliga Strand

A Club Aliga strand egy fizetős partszakasz Balatonvilágoson. A strand egyórás autóútra található Budapesttől, és gyönyörű zöld természetben helyezkedik el. Szolgáltatásaik között felsorakoznak sportpályák (teniszpálya, focipálya, röplabda pálya) és az elmaradhatatlan vízi bicikli is. Érdemes ellátogatni a 800 méter hosszú partszakaszra gyermekekkel, élmény lesz a nyaralás!

Balatonvilágosi szállások >>

Balatonvilágosi strand

6. Aquaworld Élményfürdő Budapest

A trópusi hangulatú élményfürdőben csodás élmények várnak egész évben! Családdal a legjobb szórakozást nyújtja kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 17 belső és külső medence, 11 különböző csúszda áll rendelkezésetekre, ha az Aquaworld Élményfürdőt választjátok ezen a nyáron. A gyermekeknek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak egész napra a gyermekmedencék, a csobogók és a száraz játszótér. A Bongo Kids Club-ban pedig további csúszdákon, mászófalon, és akadálypályán tölthetik el az időt a legkisebbek.

Még több budapesti szállás >>

Aquaworld Élményfürdő Budapest

7. Balatonfüred – Kisfaludy Strand

A balatonfüredi Kisfaludy strandon könnyen megtalálhatjátok a számotokra legpihentetőbb kikapcsolódást és helyet. 4,5 hektárnyi pihenőterület áll rendelkezésre a 800 méter hosszú szakaszon a családok, párok, barátok számára, hogy egy szuper napot töltsenek együtt. A Kisfaludy strand szakaszán folyamatosan mélyülő víz van, így biztonságos a tavi fürdés a kicsik számára is. Játszótér és ingyenes baba-mama szoba is található a parton. Ne hagyjátok ki, csodanapot tölthettek el a víz mellett!

Füredi szállást keresel? Itt biztosan találsz! >>

Balatonfüred – Kisfaludy Strand

8. Zalakarosi Fürdő

Magyarország egyik legkedveltebb fürdővárosa Zalakaros. Nem csoda, hiszen rengeteg program és szolgáltatás közül válogathattok. A strand – és élményfürdő nagyszerű kikapcsolódást nyújt a családoknak, ahol csúszdák, vízi játékok és gyermek programok közül válogathattok egész nap! A 12 év felettiek pedig élvezhetik a 400 méter hosszú Adrenalin Csúszdaparkot, ahol garantált izgalmak várják őket.

Irány Zalakaros! >>

Zalakarosi Fürdő

9. Balatonlelle – Napfény Strand

A balatonlellei Napfény strand nagyon kedvelt desztináció a Balaton déli partján. Szuper, hogy nem kell külföldre utazni a homokos partszakaszért, ugyanis 2006-ban kiépítették a strandot. A homokos szakasz mellett külön öröm, hogy sekély a part, így kisgyermekes családoknak jó szívvel ajánljuk ezt a fürdőhelyet. A parton helyet kapott az Élményfürdő is, ahol hullámcsúszda, 4 medence és szaunaház várja a látogatókat. A kicsik a mini csúszdával ellátott medencében hűsölhetnek, míg a nagyok a szaunaházban kapcsolódhatnak ki.

Ne hagyjátok ki Balatonlellét, élmény lesz a nyaralás! >>

Balatonlelle – Napfény Strand

10. Cascade Élmény– és Barlangfürdő Demjén

A 2015-ben átadott Barlangfürdő kedvelt családi desztináció Magyarországon. A föld alatti barlangrendszer 760 méter hosszú és 1500 négyzetméteres vízfelülettel rendelkezik. Nagyszerű kikapcsolódást nyújt a barlang felfedezése és a csúszdavilág meghódítása. Lifttel és lépcsőn közelíthető meg minden csúszda, családitól a kamikaze csúszdáig. A relax körúton kipróbálhatjuk a gőzfürdőt, a finn – és infraszaunát vagy a tepidáriumot is.

Csodás élmények várnak Demjénben >>

Cascade Élmény– és Barlangfürdő Demjén

Reméljük, hogy szuper élmények várnak rátok a nyáron, fedezzétek fel Magyarország legjobb gyerekbarát fürdőit! Szállásokat itt találtok >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version